- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi hayat ve ben
-
Sizin iliski iliski olmaktan cikmis o zaman.
Bir psikologa digin yahu, böyle sorun falan cözülmez. Caydirici nedenlerle falan engellemek iliski icin pek saglikli degil gibime geliyor.
O degil de kadinin cani da ister cinsellik, o is ne olacak ben en cok ona takildim.
Kendi iyiligim icin zaten böyle bir ceza veremem. Bana da ceza cünkü.
Zaten hamileyim basima vurmus cok belli
Kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz masallah..Şanslı hissetmiyorum ki şanslıyım dedim
Onca yorumun içinden gelip beni bulmanız ve yorumumu alıntı yapmanız şanslı olduğumun kanıtıdır
Aynen bende kendi kendime onu dedim "Ben neymişim waouuww gelip beni bulmuş"
itici geldi banaevet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
evet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
aynen ben zaten kadını yadırgayanlara şaşırdım öyle adama böyle kadın tuhaf gelmedi bana hiç..
madem vazife karşılığı olmalı elbet..
:) gülesim geldi ne demek bu :)Yapmıyorum. Cinsellikle kocamı tehdit etsem beni karnımda çocuğumla kapının önüne koyar.
Bir şey demek değil, olacağı yazdım. Komik kısmını da anlamadım :):) gülesim geldi ne demek bu :)
evet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
Vlla ben öle şantaj yapamıyorum çünkü hayatta umrunda olmaz ilişki bu konularda işe yaramaz yani malesef ama başka türlü şeyler söyleyerek bazen yapıyorum ama bi yerde okudum ilişki konusunda şantaj yapmak yanlış başka şekilde yap bu şekilde uzaklaşır sizden. Ve dinen de erkek isteyince hanımının istediği şeyi vermesi gerekirmiş bu konudaevet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?