esinize santaj yapiyor musunuz.

Sizin iliski iliski olmaktan cikmis o zaman.
Bir psikologa digin yahu, böyle sorun falan cözülmez. Caydirici nedenlerle falan engellemek iliski icin pek saglikli degil gibime geliyor.
O degil de kadinin cani da ister cinsellik, o is ne olacak ben en cok ona takildim.
Kendi iyiligim icin zaten böyle bir ceza veremem. Bana da ceza cünkü.
Zaten hamileyim basima vurmus cok belli

Ama sürekli istemediği şeyleri yapıyormuş adam. Bu durumda kadın sinir olur ki zaten. Canı o adamla sevişmek istemez.

Bu arada, bende tehdit ediyorum. Dışarı çıktığımızda istediğim şeyi yapmazsa, (mesela hadi şunu yapalım, şuraya gidelim gibi) bak öperim seni herkesin içinde diyorum. Korkuyo birdenbire yapışırım diye, paşa paşa yapıyor. Hemde tatlı bir iletişim oluyor aramızda.

Kendiniz calip kendiniz oynuyorsunuz masallah..
Neyse.. gerek yok daha fazla uzatmaya. Selametle.

Yok artık saçmalık.
Eşim cinsellik düşkünü değil bununla ona şantaj yapmam bir şeyi değiştirmez.
Ki cinsellikle şantaj yapmak kadar saçma bir şey de görmedim.

itici geldi bana

bence santajların yuzunden bosanmalı bosanacaksa
bak yemegını yemezsen sana cıkolata vermem gıbı bırsey mı bu
ıstemedıgınız ne yapıyor

Yaptığınız şey bana çok çirkin geldi açıkçassı. Bir kadının istekleri için vücudunu, cinselliğini pazarlık malzemesi yapması. Bu kocaya karşı da olsa iğrenç. Kusura bakmayın.

Bence bunu yapma bi daha cok cirkin durur kendi acindan yani. Hadi yaptigi seye kizarsin o iliski istedignde arkani donup yatarsin bigun ama bununla sozlu tehdit etmek cok farkli geldi bana.sevginize zarar vrrme bu sekilde.

Arkadasim senin bedenin cinsel hayatin pazarlik unsuru olabilir mi ? Sen kanli canli duygulari olan bir insansin. Bedenini neden kullaniyorsun ? Kendine saygi duy ! Daha acik yazamiyorum ban ban ban gelecek yoksa :/

Yapmıyorum. Cinsellikle kocamı tehdit etsem beni karnımda çocuğumla kapının önüne koyar.

bence yapma bunu eşinle aranzda daha buyuk sorunlara nedenolabılır

Vlla ben öle şantaj yapamıyorum çünkü hayatta umrunda olmaz ilişki bu konularda işe yaramaz yani malesef ama başka türlü şeyler söyleyerek bazen yapıyorum ama bi yerde okudum ilişki konusunda şantaj yapmak yanlış başka şekilde yap bu şekilde uzaklaşır sizden. Ve dinen de erkek isteyince hanımının istediği şeyi vermesi gerekirmiş bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…