esinize santaj yapiyor musunuz.

Kadına köpek diyorlar resmen ya! Kadın kimliğini onore etmek adına yine bir kadını olabildiğince aşağılıyorlar. Pes...

Ayrica adam seni aldatirsa sasirma, boyle ceza olur mu diyenler cogunlukta. Ne guzel.
ayni yorumlari esim benle beraber olmuyor diye konu acan kadinlara da yazsaniza. Adam cinsellik yasamiyor diye aldatiyor ve sizce de bu normalse kadin da aldatsin o zaman.

Aldatilmanin mesrulastirilmasi olur mu hic ya?
Boyle yaparsan esin senden sogur ayrilirsiniz demek yerine neden aldatmak?
Aldatilinca sucu kendinde arayan kadin zihniyeti.
Aldatmaya kilif bulunmaz. Begenmeyen defolur gider aldatmak care degil.

Herkes çok ağır eleştirmiş. Belki siz durumun ciddiyetinin farkında değilsiniz. Şöyle söylemek lazım:
Eşiniz istemediğiniz şeyler mi yapıyor? Kırılıp küsebilir, uzak durabilirsiniz. Bu en doğal hakkınız. Ama sakın
''-Bunu yaparsan seninle sevişmem''
demeyin. Soguk ve uzak durun, sevişmek istediğinde de kırgın bir şekilde istemediğinizi dile getirirsiniz. O da eşşek değilse anlar yaptıkları yüzünden sizin böyle davrandığınızı. Hala anlamazsa, onunla bu konuyu oturup ciddi ciddi konuşursunuz. Ve bu yaptıgı şeylerle ilgili bir uzlaşı bulursunuz.
Ama siz bu şantajı yaparsanız, bir yapmaz iki yapmaz, üçüncü de
''-Aman sevişmezsen sevişme, sanki başka kadın mı yok''
der.

E ya adamda karsi santaj yapar sevismezsen baskasiyla yaparim derse ne yapacaksiniz? Cinsellik bir tehdit unsuruna dönüşürse kadin bundan daima zararli çıkar bunu unutmayin. Kaldi ki böyle birsey evlilikte saglikli bir durum degildir.

Yooo gerginlik falan aklıma gelmedi zaten
Benim gibi düşünen onca yorumun için de benim yorumumu alıntı yapmanız aksine egomu okşadı diyebilirim
Eski konulara bakma gibi bir alışkanlığım yok çünkü her iki konuda da yazılan yazılar da ki psikolojiler o anlık olduğundan eskisi beni pek ilgilendirmiyor.

Yani cinsel iliski icin esinizden bisey istemis oluyorsunuz bu kendinize saygisizlik olur ve esinizde gun size bu konuda saygi duymaz bence yanlis yapiyorsunuz ayrica o erkek siz kadinsiniz cinsellik sadece esiniz icin degil ki sizde zevk almiyormusunuz kendiniz icinde yasayin cinselligi

Sizin gibi dusunen onca yorumun varligindan haberdar bile degilim acikcasi

Garip cikarimlar yapiyorsunuz anlam veremedim.
Birisini alintilamis olmam o kisiyi sansli hissettiriyorsa vay anasini neymisim ben diyesim geldi
Şanslı hissetmiyorum ki şanslıyım dedim
Onca yorumun içinden gelip beni bulmanız ve yorumumu alıntı yapmanız şanslı olduğumun kanıtıdır
Aynen bende kendi kendime onu dedim "Ben neymişim waouuww gelip beni bulmuş"

Kusura bakmayın ama bunu yapan hanımların kocalarına hakaret ettiğini düşünürüm hep.. Adam sırf 'onun' için her dediğinizi yapacak mı? Eğer yapıyorsa o daha kötü! Bugün seninki için yarın bir başkasınınki için her şeyi yapar. Ne zamana kadar böyle tehditle onu kullanacağınızı sandınız acaba? Ayrıca cinsel hayatınızın akıbetini tekelinize alırsanız, bunu kocanız da bir gün deneyebilir!

İyi yapıyorsun , eşin gibi erkeklere müstahak... böyle erkekler seks deyince salyalarını akıtıyorlar sonra kadın cinselliğini kullanıp her haltı yaptırıyor, insan olan o şantajı yemez, bunu fark edince o kadınla yarım saatini bile harcamaz.

Bir de kendisine suç ortağı arıyor, benim gibi yapan var mı diye sorarak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…