- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
- Konu Sahibi hayat ve ben
-
Kadına köpek diyorlar resmen ya! Kadın kimliğini onore etmek adına yine bir kadını olabildiğince aşağılıyorlar. Pes...İkili ilişkiler özellikle evlilik bazen güçler savaşına dönebiliyor. Bir insanın elinden bütün güçlerini alırsanız, onu çaresiz işe yaramaz hissettirirseniz o da elinde kalan yegane gücü kullanabilir. Bu kadın olsun erkek olsun. Bunun için bir kadına hayat kadını muamelesi yapmak ve bunu fütursuzca burda söyleme haddini kendinde bulmak için nasıl bir insan olmak gerekiyor anlamıyorum. Ben kendime kendi ilişkimde cinselliği asla bir silah olarak kullanmama sözü verebilirim. Bunun yanlışlıklarını ben de biliyorum. Ama hakkında aman aman bir şey bilmediğim hayatlarda bir kadına hayat kadını muamelesi çekemem. Bunu yapanı da çok ayıplıyorum.
Yooo gerginlik falan aklıma gelmedi zatenE iste hanimefendi yeni konu acarsa eski konulara bakmayi seven uyeler var..
Siz de boyle boyle yapmistiniz diye aninda cikartirlar ortaya
Yok ben anladim sizi zaten ilk size yazinca "itmesine iter" demistim zaten.
Yapacak olan zaten bahanesiz de yapiyor ne yazik ki.
Ama karakterli insan kadin olsun erkek olsun yaptigini mesru kilmak icin bahanelerin arkasina saklanmamali.
Bu arada gerginlik olsun diye sizi alintilamadim..
Yorumlasiyoruz sadece
Sizin gibi dusunen onca yorumun varligindan haberdar bile degilim acikcasiYooo gerginlik falan aklıma gelmedi zaten
Benim gibi düşünen onca yorumun için de benim yorumumu alıntı yapmanız aksine egomu okşadı diyebilirim
Eski konulara bakma gibi bir alışkanlığım yok çünkü her iki konuda da yazılan yazılar da ki psikolojiler o anlık olduğundan eskisi beni pek ilgilendirmiyor.
O halde benim yorumuma denk gelmeniz bile benim ne kadar şanslı olduğumu gösterirSizin gibi dusunen onca yorumun varligindan haberdar bile degilim acikcasi
Elbette. Tehdit, şantaj, adam kaçırma hepsi var bende.
Garip cikarimlar yapiyorsunuz anlam veremedim.O halde benim yorumuma denk gelmeniz bile benim ne kadar şanslı olduğumu gösterir
Şanslı hissetmiyorum ki şanslıyım dedimGarip cikarimlar yapiyorsunuz anlam veremedim.
Birisini alintilamis olmam o kisiyi sansli hissettiriyorsa vay anasini neymisim ben diyesim geldi
Eşimin ilişki pek umrumda olmadığı için sonuc değişmez işine gelirdi.
Ohoo dus alırken video ya cekip bana para vermezsen internete koyarım diyorum. Eee hayat sartları.
Kusura bakmayın ama bunu yapan hanımların kocalarına hakaret ettiğini düşünürüm hep.. Adam sırf 'onun' için her dediğinizi yapacak mı? Eğer yapıyorsa o daha kötü! Bugün seninki için yarın bir başkasınınki için her şeyi yapar. Ne zamana kadar böyle tehditle onu kullanacağınızı sandınız acaba? Ayrıca cinsel hayatınızın akıbetini tekelinize alırsanız, bunu kocanız da bir gün deneyebilir!evet hanimlar bugunlerde boyle yapiyorum..esim istemedigim seyler yaptiginda iliskiye girmem diyerek santaj yapiyorum.cunku baska alternatif birakmadi birseyi kafasina koyduysa yapar beni hic dinlemez..suan bana kadinlik vazifeni yapmiyorsun bu bosama sebebi bile olur diyor ne yapmaliyim bu durumda...
Bir de kendisine suç ortağı arıyor, benim gibi yapan var mı diye sorarak...Saygı sınırlarını aşmadan,cinnet geçirmeden yazabilecek miyim bakalım haydi bismillah.
Cinsellik her cinsiyetin bir doğal ihtiyacıdır hanımefendi.Bunu eşinize bir lütuf veya koz gibi kullanmanız; sandığınız gibi dahice bir buluş değil aksine hastalıklı bir zihniyetin göstergesidir.Kendi cinsel kimliğinizle barışamamışsınız. Cinselliği kadının görevi olarak ifade etmeniz ayrı bir hasta zihniyet zaten.
Eşiniz de öyle hastalıklı bir zihniyette olduğuna göre "mecburi vazifen değil mi ulan" diyerek evlilik içi tecavüze yeltenirse hiç şaşırmamak gerek.Veya size pahalı bir hediye alıp o akşam tecavüz edebilir ne de olsa köpeklerin ödül bisküvisi gibi bir sistem geliştirmişsiniz!
Siz ve korkunç fikirleriniz bizlerden uzakta ister her dakika ister yılda bir seks yapın ama tek ricam: bu hastalıklı zihniyetinizi ve dahice(!) yönteminizi genç zihinlerden uzak tutun.Böyle şeyleri ilişkileri yürütmede muhteşem sağlıklı bir çözüm yoluymuş gibi empoze etmeniz karşısında anca bu kadar sakin yazabildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?