Eşinize sorsanız?

Bayanlar merak ediyorum.
Eşinize sorsanız...
Bu hayatta kim olmadan yaşayamazsın kimin yokluğuna dayanamazsın diye sorsalar
cevabın ne olurdu? diye
Eşiniz ne der?:26::26::26:
Eşim tabiki mi.. Yoksa eşim ve ailem mi?

bence bu tarz sorular ilişkiyi yıpratcak sorular . gerek yok diye düşünüyorum

Böyle manasız bir soru sormam ,zaten yerimi biliyorum ,ailesininde gönlünde olmasına hiç bozulmam ,kimse ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta,sevgiler.

Yalnız geldik bu dünyaya, yalnız gideceğiz. Aşk, arkadaşlık, evlilik iyi hoş da bunlar yenilenebilen şeyler. Bugün aşkından öldüğümüz insanların yarın yüzünü bile görmek istemeyebiliriz. İnsan birden çok evlilik de yapabilir. İnsanın asla vazgeçemeyeceği kişiler eloğlu, elkızı olamaz. Boşuna kandırmayalım kendimizi. Vazgeçilemez olan evlat, anne, baba ve kardeş olabilir ancak. Onların yerini alacak biri daha yok dünyada.

Ben sorsam ne mantıksız soru bu der ki haklıda... Ailesi olmadan yaşayamayan bir erkekten ileride kendi ailenizi kurduktan sonra onlar olmadan yaşayamaz... bağlılık simgesidir bu bence...

oğlum der.

ayrıca, sen eşini bir kavga, bir ihanet, şiddetli geçimsizlik, aşk bitmesi gibi durumlarda boşayabileceğini düşünüyorsan, zaten eşinsiz yaşayabileceğini düşünüyorsundur, o sebeple bu koca bir yalan. eşin nezaketen seni de eklemiş. yoksa aslında ilk cevap ailesiydi. çünkü ne yaparsa yapsın hep ailesi olsrsk kalacaklar.

sen dediğime bakma herkes için geçerli bu durum.

Ana rahminden geldik pazara, Bir kefen aldık döndük mezara ...demis koca Yunus Emre...

yanliz geldik yanliz gidecegiz...Allah yasayamayacagiz kaldiramayacagiz dertler vermesin bizlere...

bu sorunun ilerde karisi tarafindan ogluma soruldugunu dusundumde beni anmamasi beni uzerdi herhalde...
ama heyhat gecim dunyasi

Son düzenleme:
Üzerinden bir yıldan fazla geçmiş, yorumları tek tek okudum da çok güldüm yaa
O gün beni uyutmayan bu konuya bugün kahkahalarla gülmem ne garip :)

Ama şunu anladım fikrim hala değişmemiş..
Çok tutarlı ve kararlı biriyim maşallah

Ben annesinden önce beni soyleyen eş istemezdim.
Anasına değer vermeyen kimseye vermez tabii her şeyin ölçüsü olmak kaydıyla.
Ayrıca erkek olsam beni 'ben mi annen mi?' ayrımına düşürecek eşte istemezdim.

pardon zaman aşımına uğramış, tufaya düştüm. olsun cevabımı verdim :)

Benim Kocam annem der heralde. Keza bende babam derim. Babamsiz hayatı düşünemiyorum allahim onun acısını bana yasatmasin en buyuk duam bu

Ben mi ailemmi demişsiniz de ailesi zaten sizsiniz...Bence evlilikten sonra birinci plan eşlerdir. Bu sizin içinde böyle olmalı erkekler içinde.
Allah gecinden versin anne babalarımız bu hayattan gittiğinde , çoluk çocuğumuz evlenip kendi yuvasını kurduğunda , el elde baş başta kalıcaz karı-koca
Ben arada hep sorarım tabiki sen der. Ve çok şükür ki davranışlar da o yönde

kesinlikle beni söyler çünkü annesinin dırdırına katlanamayacağını o da biliyor.....
ben ona hem eşim hem dost....benden geçemez

Benim eşim hiç düşünmeden tabi ki sen der.
Asla sorun çıkarmayı bırakın azıcık bık bık edebilme ihtimalimi bile göze almaz, yanlış bir cevap verdi ise de; öyle bir kıvırır ki ben kalırım öyle.

Benim de esime sorma firsatim olsaydi kesinlikle sen derdi. Ayrilma asamasindayiz ve hala ayrilmak istemedigini haykiriyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim esim de sen olmazsan yasayamam der. Her sey gelip geçici bir insanın esidir insanin yaninda kalan der. Ve dogru da soyler. Cunku benim icin de oyledir. Allah onun yoklugunu bana gostermesin derim her gece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…