Eşinize sorsanız?

Ne tuhaf değil mi?
Anne baba büyük olarak saygı bekliyorlar.
Aslında biz cahiliz onlara göre öyleyse niçin onlar bizi idare etmiyorlar.
Görmezden gelmiyorlar..
Küçük,cahil biziz. Her şeyin doğrusunu onlar bilir.
Ama biz onları idare ederiz.
Ben bu yaman çelişkilere katlanamıyorum işte.
Açık açık çatır çatır herkese de aynen böyle söylüyorum.
Gerçekleri duymaya tahammül edemiyorlar saygısız oluveriyorum.

canım bak her kadında hisler vardır ama bazı hisler insanı yanlış yönlendirir kaynana bu hisleri taşıyıp gelini acıtıyor bazende biz gelinler bunu hissedip onları incitiyoruz. ben öyle ağır şeyler okudumki bu gözlerim öyle ağırıma giden yazılar okuduki ... ve sonra geldi yalandı teselli için söledim dedi inandım yada öle davranmak zorunda kaldım ama malesef ilklik yarışı yapılmıyor ozaman mutsuz oluyoruz ve geri planda kalıyoruz en kötüsü ve vahimi hakka giriliyor

politiklik nedir bilmezdim ama olmak zorundasın
bazen evlendiğinde silindir gibi geçebiliyorlar üstünden..
burada vaaz vermek istemiyorum,asla öyle bir niyetim yok,diğer konu okuduğum kadarı ile evleriniz ayrı eşin iki gün gidp kalalım demiş git kal çağırsada çağırmasada sen her problemini kendi ailene anlatırsan onlar hem çok üzülür hemde eşine cephe alırlar..
hem bak benim eşim el öpmekle aşınmaz demişti
en azından öyle bir şey dememiş henüz..
neden guru meselesi yapıyorsunki böyle yaptıkça kayınvaliden kazanıcak..
hayat hep böyle geçicek zannetme..
bir gün evliliğiniz oturucak rahat ediceksin..
evlilik kolay değil sevginiz sınanıyor şu an

tekrar diyim seni çok fazla iyi anlıyorum oyüzdem dediklerim büyük bir yaşanmışlık bitanem. benim bu gözlerim KİMSE BENİ SENİN KADAR SEVEMEZ i gördü. oysa onun için ölürken ben...... ve daha nicelerini. hala içim acıyo ağlıyorum hatta şuan. Allahım gösterdgim olgunlugun mükafatını verir inşa

benimki kimse vazgeçilmez değildir herkesin yokluğuna alışılır dedi

doğru cnm ama yalan degilki o sensiz yaşayamam diyen adamlar bir an gelip terkediyor yada bir erkekle konussan adına o...diyorlar ee noldu bensiz yaşayamıyodun... ah ahh palavra

Canım o okuduklarını aklıma getirdiğimde benim bile gözlerim doluyor valla...
Seni duruşundan ötürü tebrik ediyorum.
Ben malesef kötü olayları unutamıyorum,aşamıyorum...

Ben bu sınavdan kalmazsam iyi
Ben o politikliği öğrensem daha bişey istemem ki.
Bizim evlilikte herkes birbirine cephe aldı zaten.
Allah sonumuzu hayır etsin

ben geçen kocama senle kavga etsek ben gitsem peşimden gelir misin konuşmak için dedim adam dedi ki giden gitmiştir bide peşinden mi koşacam dedi bu cevaptan sonra diğer soruyu sormayı yüreğim kaldırmaz arkadaşım

Ayyyy ağlama lütfen canım yaaa..
Aminn
Ben hayatım boyu toplamda evlendikten sonra ağladığım kadar ağlamamışımdır..

Canım o okuduklarını aklıma getirdiğimde benim bile gözlerim doluyor valla...
Seni duruşundan ötürü tebrik ediyorum.
Ben malesef kötü olayları unutamıyorum,aşamıyorum...

bnmki önce Allah aşkı bitanem ondan. Rabbime verdim sırtımı kimim var oncan başka ...yokki kimsem.... :2:
sonrada kocama bitmek bilmeyen sevdam....canım gibi seviyorum canım gibi.....

düşünsene bnim yanımda yaşan kocam ona senin yanında yaşamak istiyorum yazmış çok zorlandım çok fazla zorlandım bilmemmm Allahım güç verdii ben onların hakkına girmedim girmicem sevsin korusun kardeşlik vazifesini yapsın benden fazla seversede sevsin napim.... yeterki ben kötü insan olmıyım ben onursuz olmıyım

yok valla kızlar çok sinirime dokundu pişkin pişkin kimse vazgeçilmez değil dedi ya bi an şok oldum çünkü herzaman durduk yere ben sensiz yaşayamam evi yakarım şunu yaparım bunu yaparım falan derdi ben o özgüvenle soruverdim ve hüsraannn

Gelmiyorlar zaten ben gittim gelmemişti canım diyeyim

her insan kimi kaybederse kaybetsin yaşar ölmez..ki evladını kaybeden anne yaşayabiliyorsa....

bence eşinize sormayın, bir anda çoğu kişinin sinirleri bozulur
belli olmaz, eşinizin ne dıyecegı
durduk yere dert satın almayın.

biz olsak ''ailem'' deriz, karşı taraf deyınce de sinir oluruz
kadınız biz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…