Eşinize veya sevgilinize nasıl hitap ediyorsunuz

bende simdiye kadar esime ismiyle hitap etmedim ..bir kere annemlerdeyken ismiyle seslendim buz gibi oldu noldu diye sordu bi kabahatmi yaptim dedi:) cok alismis ..oda benim ismimi hic kullanmadi..bizim evde boyle bu durum heppte boyle gider..gitsinde cok guzelll.........

ben aşkım derim genelde yada sevgilim oda bana aşkım bebeğim yada sevgilim der yani bizde birbirimize hiç isimle hitap edilmez

geçenlerde durup dururken bana demesinmi tuğba sen bana niye ismail demiyosun neden aşkım diyosun diye kalakaldım bende arada kızınca ismail diyodum istiyo diye ama yine başa döndük ona kızsamda aşkım diyorum offf

En güzel ve en romantik hitap edis hangisidir ? :))) :26:
Boyle esine veya sevgiline soyleyince, yaglarini eriten.......

o bana hayatgayem ve bitterim dediği zaman içimin yağları erir benim valla
bazen de şekerparem vs. vs. der
ben de ona miskokulum ya da canımıniçi deyince onun çok hoşuna gider
ama güzel lakaplar üretmede o benden daha yeteneklidir

Son düzenleme:
son zamanlarda ona kızgınsam gıcık sinir adam diyorum.keyfim yerindseyse genellikle yavru diyorum ne alakaysa
ben aşkım canım hiç demem dediğimi hatırlamıyorum :44:eşim bazen aşkım canım cankuşum bebeğim diye hitap eder bazen adımı söyler beli olmuyor yani:97:

Mesaj atarken aşkım, birtanem, canımın içi diyorum hep. Ama yüz yüzeyken diyemiyorum utanıyorum ya

mesajlaşırken konuşurken hayatım-paşam
kızınca sadece ismini söylüyorum
birşey isterken hayatımın anlamı herşeyim

gariptir hiç aşkım demiyorum ; niye demiyorum :97: bende şimdi farkettim :97:

hayatım,canım,aşkım valla ben hepsini söylüyorum eşimde hiç ismimle hitap etmez söyleyemiyor zaten istesede. bende hiç ismiyle hitap etmiyorum alışmışım sürekli hayatım demeye ailelerden yana problem yok onların yanında da aynen böyle devam:)

ya biz çok klasik bi ikiliyiz.o bana gamze der bende burak derim hep onasadece mesajlarda canım,hayatım,nefesim vs.kullanırız

bizde çok klasik kelimeler söylüyoruz ama genelde canım aşkım diyoruz ben sinirliyken ismiyle hitap ediyorum eşim çok kızıyor bu duruma birde anne baba yanında yada akraba yanında ismini söylüyorum utanıyorum aşkım canım demeye ne varsa sanki... gülüm ve bebeğim dememden hiç hoşlanmıyo erkeğe yakıştırmıyor bu sözleri sanırım haksızda değil ama benim adam boylu poslu kalıplı bişi bebeğim diyince tuhafına gidiyo

off tatlım ya işte ben onuda yapamıyorum ana baba yanındada ismiyle hitab edemiyorum dışarda sokakta başkalarının yanında bile sadece aşkım diyorum bağırdığımdada aşkım diyorum off halim yamanmış desene ,diyorumya ismini söylediğimde çok garib geliyo artık iice,sanki babama ismiyle hitap ediyomuşum gibi geliyo:78:

Ben genelde tek başımızaysak bitanem kocişim,kocişkom derim..başkalarnın yanında da ikimiz de birbirimize canım diye hitap ederiz çok nadir ismimizi kullanırız..

değişiyor bizde
ben kendimden 10 hatta neredeyse 11 yaş büyük eşime bebeğim bile derim, bazen böyle minicik gelir o bana :)) halbuki 32 yaşında 100 kilo civarı bir adam
içimden ne gelirse

çakalkarlos,lem muhittin,kociş,ismoş,hops,guguli,günlük hayatta ben ona kullanırım
odabana;şaziye,huuu leyla,takıntı,spaydi içimisden ne geliosa o an

biz de isimle hitap edemeyenlerdeniz:90:
çok farklı şekillerde hitaplarımız var aslında ama en sevdiklerimizi söyleyeyim. o bana gözümün nuru der. ben ona ömrüm derim. en çok sevdiklerimizden ikisi bunlar

kocama ben dişarda yanı başkalarının yanında ismi ile yada usta derim ama evde aşkım derim oda bana cevizim der
evde başkalarının yanında hanım der
kavga etmşsek hey hişt falan:79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…