eşinizi başkasıylamı yoksa topraklamı paylaşırsınız

he bide gururları varmış aldatırsa zedelenirmiş ne saçma benim kocam beni aldatsa ben utanmam benim karakterimden hiç bişe eksilmez kim ne yaparsa kendine yapar onun suçuyla beni kimse yargılayamaz gurura dokunacak bişey değil

ben eşimi başka bir kadınla paylaşmama
o beni başka bir erkekle paylaşırmıydı kabul edermiydi beni o şekilde etmezdi
bende etmezdim
beni istemeyeni ben hiç istemme yada beni yedek parça olarak görecekse beni hiç görmesin daha iyi deyip
boşanıp çıkardım hayatından.
topraklada eninde sonunda hepimiz oraya gireceğiz varsın biraz erken girsin o haltı yedikden sonra.

ben okadar fedakarlık yapıcam
tabiri caizse
saçımı süpürge edicem
onun mutluluğu için herşeyi yapıcam

oda gidip başkasını sevecek ..aldatacak yanii

büyük konuşmak istemiyorum ama
bana bu haksızlığı yapacaksa
ölsün derim..
hastalıklı düşüncemi şimdi bu..
ne olursa olsun yok öyle üç kuruşa on köfte:oklava:

Ölmesin canım niye ölüyor.
İnsan kendi egosu için çocuklarının babasına ölümü diler mi?
Onu geç insan kimse için ölümü dilemez, dilememeli.
Beni istemeyenin yolu açık olsun der geçerim... hiç te aklıma öyle kötü şeyler getirip canımı sıkmam valla.. :kahve:

başkasıyla paylaşmak mı...tabiki hayır..ölürsem bile kimseyle evlenme diyorumm...napar tabi onu kendi bilir...

Beni artık sevmiyor diye neden ölmeyi haketsin ki?kafamçokkarıştı
Güle güle derim ve benim için zaten ölmüştür.:umursamaz:
paylaşmak diye bir şey söz konusu olamaz.:olmaz:

Hiç bir zaman hastalıklı bir sevgim saplantım olmadı eşime. Benden başkasını severse ölsün gibilerinden hiç düşünmedim. Evlendiğimiz gün de şimdi de aynı düşünüyorum, başkasını severse arkamdan iş çevirmesin gelsin söylesin hiç bir zorluk çıkarmadan ayrılırım. Başkasını seven bir insanla bile bile yaşamanın bir manası yok, ama ölsün de istemem. Hayatta hiç kimse kimsenin tapulu malı değil ki yaşayıp yaşamamalarına karar verelim. Çok üzülürüm mahvolurum belki ama yapmam gerekeni yaparım.

başkasıylaaa gidip birlikte olsun zaten öle bi durumda benim için ölmüş demektir...topraga girsin diycek kdr kötü bşy demem..

hiç bir allahın kulu için ölsün demem başkasıylada paylaşmam tabii ki herkes kendi yolunu çizer.arada çocuk varsa ölsün diyenler olur mu bilemem ama varsada denmemeli.insanoğlu başına herşey gelebilir.allah göstermesin.başkasını sevmiş demek ki bişeyler tükenmiş artık ne gereği var ki intizar etmenin.hele ki bana söylerse kendi ağzıyla alnından öperim dürüst davrandığı için.

neden illa birşeyle paylaşayım ki yaf :bbo: neyse, ölmesin sürünsün sempatiksalakcinni

insanın karşısındakine sevgisi bir gün bitebilir. insan olarak hala çok seviyor olabilir ama eş olarak kadın-erkek olarak sevgisi bitmiştir.
çok çok anormal bir durum değil bence bu.
beni sevmiyorsa gebersin bu kalp kimseyi sevemesin nasıl bencilce ve gaddar bir düşünce.
evlenmiş olmak birinin kalbine ipotek koymak değil ki.
hele ki birinin ölmesi istemek bence rahatsız bir aklın ürünüdür.

bunlar siniele söylemediler bende dedim çocuk babasız kalır sadece kendinizi düşünmeyin bencillik bu başka kadınla gezip çocuğumu ihmal edip psikolojisini bozucağına babasız kalsın daha iyi dediler

Canım bunu diyenlerin böyle bir olayla karşılaştıklarında ellerine sihirli bir değnek verseler, deseler ki seç... ya gönder gitsin ya da öldür... hiçbiri öldüremez bakma sen... bunlar büyük sözler sadece.

Gerçekten içten dileyerek ölsün diyenler varsa da hastalıklı bir zihniyetin ürünüdür... kimse kimsenin malı değil... aynı şey kendi başlarına gelse yine aynı şekilde düşünebilecekler mi çok merak ediyorum... ayrıca bunu savunanlar sevdiklerinin ölüm acısını yaşamışlar mı hiç... dilerim yaşamak zorunda kalmazlar çünkü hiçbir acıya benzemiyor bu... Allah yaşatmasın kimseye.

tabiki başkasıyla asla paylaşmak istemem ama ölsünde istemem öye birşeyi öğrendiğimde zaten boşanırım naparsa yapar ama çocuklarım boşanmıyor tabi babalarından onların her zaman öyle bir durumda görüşmelerini isterim tövbe tövbe olmayan şey için konuşmakta kötü oluyor yahukaydirigubbakcemile3

Ne beni aldatsın nede toprağın altına girsin.
Eğer başkasına aşık olursa dürüstçe gelir anlatır bei sevmediğini yaşamak istemediğini söylerse o zaman yollarımızı ayırırım.
Ama hiç bir zamanda ölsün demem o kadar vicdansız değilim çünkü.

Canım bunu diyenlerin böyle bir olayla karşılaştıklarında ellerine sihirli bir değnek verseler, deseler ki seç... ya gönder gitsin ya da öldür... hiçbiri öldüremez bakma sen... bunlar büyük sözler sadece.

Gerçekten içten dileyerek ölsün diyenler varsa da hastalıklı bir zihniyetin ürünüdür... kimse kimsenin malı değil... aynı şey kendi başlarına gelse yine aynı şekilde düşünebilecekler mi çok merak ediyorum... ayrıca bunu savunanlar sevdiklerinin ölüm acısını yaşamışlar mı hiç... dilerim yaşamak zorunda kalmazlar çünkü hiçbir acıya benzemiyor bu... Allah yaşatmasın kimseye.

yasadımmm hemde cok agır bır sekıldeee... babamııı canımı kaybettımmm...
babam eger vefat etmeseydıı bız annemle hergece aglarkkenn o benı ve annemı bırakıp gıtmesıı hergece baska bı kadının yanında onun belkıde cocuklarına babalık yapıcagını dusunmekk ben kaldıramazdımm..kıı ben babamın yerıne olmeyı tercıh ederdımm...
benım 3 ay sonra dugunum var her gecee annem bensız yalnız napıcak dıee uyuyamıyorumm sureklı sıkılırmı cokmu mutsuz olur dıye dusunmekten dugunumun mutlulugu bıle burukk..... babamın dugunde olmaması hayatımın en kotu seyı ama babam dugunume bır bayanla gelseydıı zaten dugunum hayatımın en ıgrenc gunu olurduu..
yada ben hergece annem napıyor dıye dusunurken babamın baska bır kadına dokunuyor olmasını ınan kaldıramazdımm..
ıster hastalıklı densınn ıster baskaaa bısey keskeeee bunu ben bole yasamasaydımm keske babamm annemın ve benım yanımda olsaydıı ama olmadıı...
ben bunlarıı yasayarakkda sole dıyorumm
Allah esıme fırsat vermesınn ama aldatılmanın acısını gostermesınn..
hıckımseyee...

insanın karşısındakine sevgisi bir gün bitebilir. insan olarak hala çok seviyor olabilir ama eş olarak kadın-erkek olarak sevgisi bitmiştir.
çok çok anormal bir durum değil bence bu.
beni sevmiyorsa gebersin bu kalp kimseyi sevemesin nasıl bencilce ve gaddar bir düşünce.
evlenmiş olmak birinin kalbine ipotek koymak değil ki.
hele ki birinin ölmesi istemek bence rahatsız bir aklın ürünüdür.

ya ben böle düşünüyorum diye teyzemin kızı bana salak dedi düşünebiliyomusun ne bencillik kocana diyelim de ikinciyi arasın karısı izin veriyo dedi ben eşimi çok seviyorum onu birisiyle paylaşmayı asla düşünemem ama beni sevmiyosa başkasını sevdiyse hergün kahrolsamda yapacak bişe yok ölsün gebersin diyemem hiç sevgim olmasa bile sonuçta bi insan bi can

he bide bunları diyenlerin bazıları altatılmıştı bende ortaya konuştum dedim ölsün daha iyi dersiniz başınıza gelse hiç bişe olmamış gibi aynı yatağa girersiniz boşverin dedim konuşmak kolay

yasadımmm hemde cok agır bır sekıldeee... babamııı canımı kaybettımmm...
babam eger vefat etmeseydıı bız annemle hergece aglarkkenn o benı ve annemı bırakıp gıtmesıı hergece baska bı kadının yanında onun belkıde cocuklarına babalık yapıcagını dusunmekk ben kaldıramazdımm..kıı ben babamın yerıne olmeyı tercıh ederdımm...
benım 3 ay sonra dugunum var her gecee annem bensız yalnız napıcak dıee uyuyamıyorumm sureklı sıkılırmı cokmu mutsuz olur dıye dusunmekten dugunumun mutlulugu bıle burukk..... babamın dugunde olmaması hayatımın en kotu seyı ama babam dugunume bır bayanla gelseydıı zaten dugunum hayatımın en ıgrenc gunu olurduu..
yada ben hergece annem napıyor dıye dusunurken babamın baska bır kadına dokunuyor olmasını ınan kaldıramazdımm..
ıster hastalıklı densınn ıster baskaaa bısey keskeeee bunu ben bole yasamasaydımm keske babamm annemın ve benım yanımda olsaydıı ama olmadıı...
ben bunlarıı yasayarakkda sole dıyorumm
Allah esıme fırsat vermesınn ama aldatılmanın acısını gostermesın
canım başın sağolsun allah annene uzun ömürler versin arkadaşımında babası yok oda annemi aldatıp başka kadınlardan çocuğu olucağına ölsün derim dedi şimdi güzel bi şekilde hatırrlıyorum babamı öyle bişey olsaydı hiç affetmezdim dedi ama ben öle düşünemem annem ne kadar acı çeksede ölmesindense aldatmasını tercih ederdim benimde kızım öldü onunla hayallerim umutlarım yıkıldı gitti ölümün acısını tatdım hiç kolay değil

boyle bir durumda kesinlikle esim olsun daha iyi diyemem...olmesin tabii ki...
sevdigiyle evlensin ve hayatta olsun...
hic kimse vazgecilmez degildir...
belki ben de kafama gore birini bulur evlenirim di mi ama bayanssulusmile

saka bir yana hayatta olum acisi kadar kotu bir sey yok, bunu yasayan bilir...
o yuzden asla olsun daha iyi diyemem...beni ne kadar uzse de diyemem :gitme:

Back
X