- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
Yaa çok etkileyici gerçekten canımYaa bilmiyorum ki dediğim gibi çok değişik bi duyguydu hissettiğim ilk gördüğümde anladım bu benim evleneceğim kişi dedim yani daha konuşmadan etmeden anladımHani olur ya önce konuşursun tartarsın hal tavır vsvs hiç öyle bşy olmadan ilk görüşümde tamam dedim yani hali tavrı kötü bile gelseydi ben onunla evleneceğimi anlamıştım kaderim di biliyodum kötü de çıkabilirdi ama şansım varmış benim
Arkadaş çevrem şok yaşadı evlenmeyi istemiyordun herkesi red ediyordun ne oldu falan diye ama işte farklı bi duyguydu benimkisi kocamı görür görmez içim kaynadı öyle iyi hissettim ki yanında tarif edemiyorum bile ama benim rüyalarım çıkar ve hislerim çook kuvvetlidir ondan da olabilir..bir nevi öngörü diyedebilirz
Şöyle söyleyim bir gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm ve o rüyayı gördüğüm hafta eşimle karşılaştımYaa çok etkileyici gerçekten canım
Rabb'im kimi kullarının kalbine yerleştiriyor o hissi☺
Rüyalarım derken canım eşin karşına çıkmadan önce güzel rüyalar görüyor muydun
Wayy yazılanlar çok iddiali canım masaallhŞöyle söyleyim bir gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm ve o rüyayı gördüğüm hafta eşimle karşılaştım
(tabi o zamanlar evlenmeyi aklımdan bile geçirmediğim için bu rüya benim için güzel rüyalar sınıfına dahil değildi)
Ama Ben evlendikten sonra Hem İYİ Kİ dedim hem KEŞKE dedim
İYİ Kİ dedim çünkü eşimle evlendim ♥
KEŞKE dedim keşke daha önce evlenseymişim
Darısı sana inş canımm gerçekten evlilik çok güzelWayy yazılanlar çok iddiali canım masaallh
Allah razı olsun çok teşekkür ederim canımDarısı sana inş canımm gerçekten evlilik çok güzelUzunluğu sana bağlı olan bir yol ve eğer yol arkadaşın iyiyse bitmesini hiç istemediğin bir yolculuk olur
Aaaaaa okurken büyük şaşkınlık ile okudum yaa canımBizi bir ortak arkadaşımız tanıştırmak istemişti. Ben fotoğrafını görünce asla beğenmedim, tipim değil deyip görüşmek istemedim. Bi kahve iç diye arkadaşlarım ısrar ettikleri için buluşmaya gittim. Ve bana sen benim evleneceğim kadınsın demişti. Bende saçmalama diye çıkışmıştım hattabir daha görüşmeyecektim sonra birşey oldu kopamadığımı hissettim. Daha sonra bu evleneceği kişi olduğumu nasıl anladığını sordum askerdeyken rüyasında beni görmüş ve adımı duymuş 10 yıl sonra karşısına ben çıkmışım ☺❤
Aaaaaa okurken büyük şaşkınlık ile okudum yaa canım
Özel değilse rüyasında sizi nasıl görmüş canım yani evlendiğinizi mı görmüş
Hmmm masaallhrüyasında bi kaç kez yolda karşı karşıya gelmişiz öyle görmüş birde adımı seslenmiş biri ve be n ona bakmışım bu şekilde görmüş
Nasıl yani anlayamadım canımBiz birbirimizle üç kez tanıştık her tanıştığımızda isimlerimizi söyledik. Öyle evlenmek aklımızın ucundan geçmedi. Adımızı bile unutuyorduk nasıl düşünelim dimi:)
Basın sağolsun rabbim sabırlar versinErenim 14 gün önce şehit oldu.
Hmmm masaallh canımBen ilk msnde gordummsnden tanıştık o askerdi yeni tanismamiza rağmen sabaha kadar yazistik askerden döndüğünde ramazandi beni iftar yemeğine davet etti kendi elleriyle yemek yaptı onu mutfagin kenarında izlerken işte hayatımda olmasın gereken eş dedim ilkte kaderim olduğunu anlamadim tabi sonraki yıllar sürekli kavga etmemize rağmen hep sarılıp barisirdik o zaman dedim bu adam benim canesim
Sadece bu olmalı diyorsun gerçek anlamda bu benim kaderim diyemezsin bilemezsonHmmm masaallh canım
Kopamadigindan hissetmissin
Kader kısmı çok garip yaa insan tahmin edemiyor cidden
Evet canım haklısınSadece bu olmalı diyorsun gerçek anlamda bu benim kaderim diyemezsin bilemezson
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?