Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Yaa çok etkileyici gerçekten canım
Rabb'im kimi kullarının kalbine yerleştiriyor o hissi
Rüyalarım derken canım eşin karşına çıkmadan önce güzel rüyalar görüyor muydun

Yaa çok etkileyici gerçekten canım
Rabb'im kimi kullarının kalbine yerleştiriyor o hissi☺
Rüyalarım derken canım eşin karşına çıkmadan önce güzel rüyalar görüyor muydun
Şöyle söyleyim bir gece rüyamda evlendiğimi görmüştüm ve o rüyayı gördüğüm hafta eşimle karşılaştım
(tabi o zamanlar evlenmeyi aklımdan bile geçirmediğim için bu rüya benim için güzel rüyalar sınıfına dahil değildi)
Ama Ben evlendikten sonra Hem İYİ Kİ dedim hem KEŞKE dedim
İYİ Kİ dedim çünkü eşimle evlendim ♥
KEŞKE dedim keşke daha önce evlenseymişim

Wayy yazılanlar çok iddiali canım masaallh

Uzun zaman peşimde koştu his pas vermedim. En son artık yeter bırak peşimi demek için gitmiştim. Lakin onun o masum yüzünü görünce böyle kötü bir dünyada halen masum ve delikanlı biri varmış dedim ve biranda nasıl olduysa tamam dedim. çok şükür 2 seneyi doldurduk. 3. senemizin içindeyiz.

İyi ki tanımışım diyorum....

Bizi bir ortak arkadaşımız tanıştırmak istemişti. Ben fotoğrafını görünce asla beğenmedim, tipim değil deyip görüşmek istemedim. Bi kahve iç diye arkadaşlarım ısrar ettikleri için buluşmaya gittim. Ve bana sen benim evleneceğim kadınsın demişti. Bende saçmalama diye çıkışmıştım hatta bir daha görüşmeyecektim sonra birşey oldu kopamadığımı hissettim. Daha sonra bu evleneceği kişi olduğumu nasıl anladığını sordum askerdeyken rüyasında beni görmüş ve adımı duymuş 10 yıl sonra karşısına ben çıkmışım

Aaaaaa okurken büyük şaşkınlık ile okudum yaa canım
Özel değilse rüyasında sizi nasıl görmüş canım yani evlendiğinizi mı görmüş

Aaaaaa okurken büyük şaşkınlık ile okudum yaa canım
Özel değilse rüyasında sizi nasıl görmüş canım yani evlendiğinizi mı görmüş
rüyasında bi kaç kez yolda karşı karşıya gelmişiz öyle görmüş birde adımı seslenmiş biri ve be n ona bakmışım bu şekilde görmüş

Biz birbirimizle üç kez tanıştık her tanıştığımızda isimlerimizi söyledik. Öyle evlenmek aklımızın ucundan geçmedi. Adımızı bile unutuyorduk nasıl düşünelim dimi:)

Biz birbirimizle üç kez tanıştık her tanıştığımızda isimlerimizi söyledik. Öyle evlenmek aklımızın ucundan geçmedi. Adımızı bile unutuyorduk nasıl düşünelim dimi:)
Nasıl yani anlayamadım canım . arkadaş olarak mı gorusuyodunuz

Ben ilk msnde gordummsnden tanıştık o askerdi yeni tanismamiza rağmen sabaha kadar yazistik askerden döndüğünde ramazandi beni iftar yemeğine davet etti kendi elleriyle yemek yaptı onu mutfagin kenarında izlerken işte hayatımda olmasın gereken eş dedim ilkte kaderim olduğunu anlamadim tabi sonraki yıllar sürekli kavga etmemize rağmen hep sarılıp barisirdik o zaman dedim bu adam benim canesim

Hmmm masaallh canım
Kopamadigindan hissetmissin
Kader kısmı çok garip yaa insan tahmin edemiyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…