- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
O halde siz eşinizin peşinden kostunuzBenim olmalı dedim oldu,1 kız 1 torun ve 33 yıllık evlilik.
O halde siz eşinizin peşinden kostunuz
Allah'ım yaa sesli güldümYok o önce beni görmüş alacam ben bunu demiş,tabi haberim yok bunlardan,ben ilk gördüğümde benim olmalı demiştim:))
Allah'ım yaa sesli güldüm.l
Amin cümlemiz hep gülelim inşallahHep gülün inşallah,şimdide yaşlılıklar başladı
Amin cümlemiz hep gülelim inşallah
Estağfurullah ablam ne yaşlılığı ☺☺ masaallah gencsiniz Dhaa
Olsun önemli olan ruhunuzun genç olmasıEvrene karşı gelemiyoruz maalesef,yaş oldu artık 56 az değil yani
Olsun önemli olan ruhunuzun genç olması
Şimdiki gençler yaş genç ama ruhları yaşlı
Ruhunuzun gençliği yüzünüze yansır inanın
Rica ederim ne demek ablammÇok teşekkürler ne güzel sözler öyle
Aynen değil mi bende uzun zamandır cevap gelmeyince senin gibi düşündüm şimdiS selametle66 Evlilerin hepsi yazdıysa demek, geride bekarlar kaldı.Ya da eşiyle tanıştığa güne lanet edenler yazmaya bile değer görmeyenler
Ayyy masaallh canımEşimle tanıştığımda etraftaki herkesi unuttum sanki sadece biz vardik nasil utangac urkektimöyle yuregi güzel adam ki, dualarimin karsiligini buldum dedim Öyle aşık oldum ki 2016dan bugune...17 aylık evliyim o benim iyikim ☺
Nasıl anlamıştiniz canımBen eşimi ilk gordugumse etkilenmistim ve sohbetimiz yoktu hic (kendisi ablamin esinin kardesi) bir gun oyle bir sey hissettim ki tarif edilemez.evlenecegimizi anlamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?