Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

hayat da olmazzz dedim 21 Nisan da tanistim diger 21 Nisan da yuzugu taktim buyuk konustum sanki. sukur ki buyuk konusmusum Tek sikintim ailemden 9 saatlk uzaga gelin olmak

İnstg. tanıştığımız için tamamen nötr hislerimle ‘sadece bi kahve’ ısrarıyla kahvemi içip evime gelicektim kii sonuç öyle olmadı (evlilik aklımın ucunda bile yoktu) eve çok heyecanlı geldiğimi hatırlıyorum anneme sarılıp sarılıp anne oğlan baya iyidi evlenirim ben onla diyodum
Ama öyle kaderim falan hissetmedim yanı

Sizinki dhaa da ilginç olmuş yaa canım iyi cesaret ama bir Kahve içmeye gitmek bile hemde Instagram da tanıştığın biri ile
Kader işte

Çok tatlı bu nasıl bi adam ki böyle dedim içimden hatta acaip kalınlıkta bi yüzük takmıştı evli mi ya diye düşünmüştüm

hiç bişey hissetmedim hatta çok itici geldi istemiyorum diyip kestirip attım. kalbimi çalmayı başardı 3. yılımıza girdik çok aşığım ona

hiç bişey hissetmedim hatta çok itici geldi istemiyorum diyip kestirip attım. kalbimi çalmayı başardı 3. yılımıza girdik çok aşığım ona
Gerçekten varmış böyle olan başta kesinkkle istemeyip sonradan böyle olan masallah canım

En yakın arkadaşımın eşinin arkadaşıydı. Bende bebekleri olduğu için çat kapı sürekli giderdim sevmeye. Bir gün gittim bu oturuyor orada. Öf bu kim ya, rahat rahat sevemeyeceğim yeğenimi demiştim. İstanbuldan geldi deyince iyi bir daha görmem tipe bak demiştim Ben de anlamadım nasıl oldu, büyü müyü mü yaptılar la bana

Çok uzun mesele aslında ama bir kesiti paylaşıyorum.

Lisede karşı sınıfımda idi üstelik okulun basket takımında en iyi oyuncuydu. Havalı playboy bana bakmaz derken meğer oda sahadan tribündeki beni kesiyor her sayı attığında uzaktan öpücük gönderiyormuş bende sevgilisi var ona gönderiyor sanıyorum
Maçın ortasında tribüne geldi bir sarılabilir miyim dedi ben dumur oldum ama zaten istiyordum yanaş dedim yaşında verdiği delilikle yaptım ama iyiki de yapmışım

Ne cesaret canım ya okurken Cidden ağzım açıkta kaldı

Ne cesaret canım ya okurken Cidden ağzım açıkta kaldı
Öncesinde de sürekli kesişme falan var canım aynı semtteyiz birde. belki daha 16-17 yaşlarında olunca umursamadık tek bilmediğim sevgilisi olup olmadığıydı
Evlilikle beraber 13 yılımı verdim ben bu adama

Masaallh canım Rabbim daim eylesin bir ömür boyu amin

Onu ilk iş günümde yan odamda gördüm bi kaç saat sonra koridorda karşılaştık ben merhaba siz muhendismisiniz dedim oda hayır dedi :)) ama bu adam benim kaderim felan demedim tabiki de bi kaç gün sonra eline baktım yüzük varmı diye yoktu bi şekilde samimiyet oluştu aramızda sonra iş ciddiye bindi şimdi evli 2 çocuklu olduk :)) çok şükür

Eşimi gördüğümde Ben bu adamla kesin evlenicem dedim öyle bi kanım kaynadı ki çok değişik bi duyguydu ayrıca öyle bana kendisini anlatsın falanda istemedim onu yaşayım istedim ve Sonuç Çok mutluyum o benim İyi ki’m

Son düzenleme:
Nasıl öyle biseyi dediniz kesin evlenicem adam diye

Nasıl öyle biseyi dediniz kesin evlenicem adam diye
Yaa bilmiyorum ki dediğim gibi çok değişik bi duyguydu hissettiğim ilk gördüğümde anladım bu benim evleneceğim kişi dedim yani daha konuşmadan etmeden anladım Hani olur ya önce konuşursun tartarsın hal tavır vsvs hiç öyle bşy olmadan ilk görüşümde tamam dedim yani hali tavrı kötü bile gelseydi ben onunla evleneceğimi anlamıştım kaderim di biliyodum kötü de çıkabilirdi ama şansım varmış benim
Arkadaş çevrem şok yaşadı evlenmeyi istemiyordun herkesi red ediyordun ne oldu falan diye ama işte farklı bi duyguydu benimkisi kocamı görür görmez içim kaynadı öyle iyi hissettim ki yanında tarif edemiyorum bile ama benim rüyalarım çıkar ve hislerim çook kuvvetlidir ondan da olabilir..bir nevi öngörü diyedebilirz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…