- 20 Eylül 2019
- 1.378
- 2.222
- 78
- Konu Sahibi selametle66
-
Başkasıyla evlilik sürecinde ve bşandıktan sonra da iletişim halinde miydiniz? Yoksa yıllar sonra mı tekrar iletişime geçtinizBen ve esim degil de esimin o zamanki uzatmali sevgilisi olayı çözmüşbu zibidiyi ilk gördüğümde saclar dalgalı uzun deri pantolonlu falan dedim ben bunu yirimm sonra baktim sevgilisi var... ama o da beni gormus kizilderili gibi kiz deyip vurulmus bana(oyle diyor kendileri).. uzatmali sevgilisiyle iliskilerini düzeltmek adina turkiyeye tatile gelmişlerdi kiz kendisini aldatmis ama yine de toparlamaya çalışıyorlardı(evlendikten sonra ogrendim) herneyse sevgilisi oldugu için ben bundan uzak durdum, ama bunun pesimde dolanmasından kiz anlamis donduklerinde eşimin annesine senin oğlun orda bi kiza vuruldu evlenirse hic sasma demiş.. ama ben inat etmistim sevgilisi varken bana bakandan adam olmaz diye.. ve reddettim, 2 sene ugrasti kabul etmedim sonra o başkasıyla ben baskasiyla evlendik... ikimiz de yapamadık boşandık... 8 sene sobra birbirimiz tekrar bulduk ve evlendik...
8 sene birbirimizin sesini bile duymadık, o nişanlandıktan sonra hic karşılaşmadık ben daha sonra evlendim ondan... ikimiz de ayrıldıktan sonra ortak bi cenaze sebebiyle bir araya geldik bi daha da kopamadikBaşkasıyla evlilik sürecinde ve bşandıktan sonra da iletişim halinde miydiniz? Yoksa yıllar sonra mı tekrar iletişime geçtiniz
Nasip olunca sanırım eninde sonunda oluyor. Allah eşinizle olan muhabbetinizi, mutluluğunuzu daim etsin..8 sene birbirimizin sesini bile duymadık, o nişanlandıktan sonra hic karşılaşmadık ben daha sonra evlendim ondan... ikimiz de ayrıldıktan sonra ortak bi cenaze sebebiyle bir araya geldik bi daha da kopamadik
Aynen oyle olacakla öleceğin önüne gerçekten geçilmiyormuş.. Allah cümlemizin yuvasina ailesine huzur versin:)Nasip olunca sanırım eninde sonunda oluyor. Allah eşinizle olan muhabbetinizi, mutluluğunuzu daim etsin..
8 sene birbirimizin sesini bile duymadık, o nişanlandıktan sonra hic karşılaşmadık ben daha sonra evlendim ondan... ikimiz de ayrıldıktan sonra ortak bi cenaze sebebiyle bir araya geldik bi daha da kopamadik
Evet gerçekten kader:)Kaderin böylesimaşallah size☺
Amin .Onu görünce "İşte bu benim evleneceğim adam" hissi doğdu içime♥ çok şükür bin şükür nasip edene
Allah bütün isteyenlere hayırlı eşler nasip etsin amin
Yalniz çok ilginçmiş siizin ki.. gercekten kaderBen ve esim degil de esimin o zamanki uzatmali sevgilisi olayı çözmüşbu zibidiyi ilk gördüğümde saclar dalgalı uzun deri pantolonlu falan dedim ben bunu yirimm sonra baktim sevgilisi var... ama o da beni gormus kizilderili gibi kiz deyip vurulmus bana(oyle diyor kendileri).. uzatmali sevgilisiyle iliskilerini düzeltmek adina turkiyeye tatile gelmişlerdi kiz kendisini aldatmis ama yine de toparlamaya çalışıyorlardı(evlendikten sonra ogrendim) herneyse sevgilisi oldugu için ben bundan uzak durdum, ama bunun pesimde dolanmasından kiz anlamis donduklerinde eşimin annesine senin oğlun orda bi kiza vuruldu evlenirse hic sasma demiş.. ama ben inat etmistim sevgilisi varken bana bakandan adam olmaz diye.. ve reddettim, 2 sene ugrasti kabul etmedim sonra o başkasıyla ben baskasiyla evlendik... ikimiz de yapamadık boşandık... 8 sene sobra birbirimiz tekrar bulduk ve evlendik...
Evlilik sitesinde mi canımVe biz internette tanıştık
Masaallah Rabb'im mutlulugunuzu daim eylesin canımKalbim yerinden çıkacaktı ilk görüşte aşk, 10 yıl oldu hala görünce yüzümde kocaman bi gülümseme olur, 4 yıldır evliyiz ve gerçekten aşığım hâlâ kurban olurum onu verene allahım beraber yaşlanmayı nasip etsin tabi yavrumuzu da kucağımiza alırız haziran ayında sağlıkla inşallah
Gerçekten hayır dediğiniz hâlde kabul ettiniz?Msşallah ne güzel evlilikler var rabbim daim etsin bende eşimi görünce asla dedim 3 ay sonra nişan hala hayır diyodum ama kader ya hep bişeyler sebep oldu 3 ay hergün ağla ağla düğün oldu 11 yılı doldurduk iyi kötü ama olmayacaksa olmuyo bizimki en baştan belliydi araya giren sebep olan çok oldu :(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?