- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.325
- 208
- 37
- Konu Sahibi selametle66
-
Amin canımMart ayiydi herhalde is yerimde kuzenimle kahvalti yapioduk.Yeni acmistik,arkadasi hayirli olsuna gelmis kapidan kuzenime seslendi ben aynadan bunu gördum o beni gormuyor tabi offf dedim 185 boy kirli sakal beyaz tene siyah sac dedim ben bununla evlenecem ilk anda anlamsizca bunu gecirdim icimden nisanda cikmaya basladik ve evlendik 3 cocugumuz var Allah herkese huzurlu mutlu evlilikler nasip etsin❤
Yok canım instagram profilim açıktıCanım okurken sesli güldüm
Sizin ki cokk daha tuhaf olmuş.
Yalnız anlamadığım eşiniz sizi Instagramda profil resminden görerek mi bunları yaptı
Yok canım instagram profilim açıktıgizli hesap olmadığı için story paylaşımları falan görüyordu yani bide habire takip ediyordu bend abim görür çek geri diye kaldırtıyordum halada söyler yalanın böylesi diye
Ben bu adamla evlenmem dedim.Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Şu siyah minnoş kediler olur ya. Gözleri de kahverengi olur bir benzetme amacı işte :) ama çok tatlılarYalnız niye Siyah kedi gibi düşündünüz anlamadım canım
Şu siyah minnoş kediler olur ya. Gözleri de kahverengi olur bir benzetme amacı işte :) ama çok tatlılar
Niye canım kötü mü olduIlk gorusmede degil, ilk öpucukte kocam olacagini dusundum. Dusunmez olaydim
Niye canım kötü mü oldu
Hmm anladım canım . inşallah aranızda hiçbir sorun kalmaz artıkYoo aslinda gayet iyi bir insan ama kendimizce bazi sorunlarimiz var iste
Canım peki isteyerek mi kabul ettin yoksa zmaanla ısınınca mi kabul ettin begenmedikten sonra ne kadar süre sonra sen kabul ettinBen ilk görüşte hiç hissetmedim hatta beğenmedim, bir daha da görüşmem diye düşünerek ayrılmıştım yanından, ama durum öyle olmadı 7 aylık hamileyim çok şükür mutlu bir evliliğimiz var :)
Beni gördüğü gibi hah işte bu benim evleneceğim kadın demiş. Evleneceğinden o kadar eminmişki annesine gidin onu isteyin 2 hafta sonra nişan yapacaz demişEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Amin canım amin inşallahOnu ilk gördüğüm de kucağında bir kız çocuğu vardı bekar olduğunu biliyordum onu öyle kucağında bebekle görünce aklıma şu söz geldi
"Bu Adamdan Baba olur öyle ki ben ölüp gitsem benim yerime de Anne olur"
şimdi 4 sene olacakRabbim hayırlısıyla evlat da verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?