Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Mart ayiydi herhalde is yerimde kuzenimle kahvalti yapioduk.Yeni acmistik,arkadasi hayirli olsuna gelmis kapidan kuzenime seslendi ben aynadan bunu gördum o beni gormuyor tabi offf dedim 185 boy kirli sakal beyaz tene siyah sac dedim ben bununla evlenecem ilk anda anlamsizca bunu gecirdim icimden nisanda cikmaya basladik ve evlendik 3 cocugumuz var Allah herkese huzurlu mutlu evlilikler nasip etsin❤

Amin canım

Canım okurken sesli güldüm
Sizin ki cokk daha tuhaf olmuş.
Yalnız anlamadığım eşiniz sizi Instagramda profil resminden görerek mi bunları yaptı
Yok canım instagram profilim açıktı gizli hesap olmadığı için story paylaşımları falan görüyordu yani bide habire takip ediyordu bend abim görür çek geri diye kaldırtıyordum halada söyler yalanın böylesi diye

Ben yorum okumaya geldim ,bir arkadaşım kaderim kaderim diye kendini ateşe atmıştı , ben pek anlayamam böyle şeylerden herkes kaderimmiş gibi :)

Çok beğenmiş etkilenmiştim görür görmez. Burnu havada tavırları vardı. Kendini beğenmiş demistim ki halen öyle.Bununla bi daha görüşmem demiştim.Nasip evlilik oldu .Ama kendisi sağ olsun aslında dış görünüşe aldanmamak gerektiği,kalp guzelliginin anlaşmanın evlilik için çok daha önemli şeyler olduğunu kavrattı :)

Ben ilk görüşte hiç hissetmedim hatta beğenmedim, bir daha da görüşmem diye düşünerek ayrılmıştım yanından, ama durum öyle olmadı 7 aylık hamileyim çok şükür mutlu bir evliliğimiz var :)

Canım peki isteyerek mi kabul ettin yoksa zmaanla ısınınca mi kabul ettin begenmedikten sonra ne kadar süre sonra sen kabul ettin

Onu ilk gördüğüm de kucağında bir kız çocuğu vardı bekar olduğunu biliyordum onu öyle kucağında bebekle görünce aklıma şu söz geldi
"Bu Adamdan Baba olur öyle ki ben ölüp gitsem benim yerime de Anne olur"
şimdi 4 sene olacak Rabbim hayırlısıyla evlat da verir inşallah

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Beni gördüğü gibi hah işte bu benim evleneceğim kadın demiş. Evleneceğinden o kadar eminmişki annesine gidin onu isteyin 2 hafta sonra nişan yapacaz demiş

Amin canım amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…