Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Ve bugun eşimin dogum gunu ve oglumuzu bekliyoruz bi an ilk zamanlar geldi aklıma da. 4 sene olmuş zaman cabuk geciyor

Ayy sinir etmişti beni ,laf atmıştı haber yollamıştı,ben de gidin söyleyin ben onun bildiği kızlardan değilim,tipe bak saçlarını da uzatmış hıh ,demiştim..sonra önce anası sonra sülalesini evden çıkaramaz oldum,baktım olmuyor buluşalım dedim sonrada kaçarak evlendim kandırdı beni hain...

Lisede dershaneye giderken hocamız bir örnekte ikimizin ismini tahtada bir örnekte kullanmıştı, o an heyecanlanmıştım ve aslında ne kadar iyi bir baba olur demiştim. Şükürler olsun 5 yıl sevgili olduk 1 yıl nişanlı kaldık şimdi de evliliğimizin 5.yılındayız

Aşık oldum kalbinin atışına ama elimi uzatmıştım tokalaşmak için beni kendine cekti bi an kalbine denk geldi kulagım.
Nasıl yani ilk tanıştığıniz da mı kendine çekti neden böyle bişey yaptı ki
Sizde iyi sessiiz kalmisiisniz walla başkası olsa bir sürü kızardı

Nasıl yani ilk tanıştığıniz da mı kendine çekti neden böyle bişey yaptı ki
Sizde iyi sessiiz kalmisiisniz walla başkası olsa bir sürü kızardı
İlk tanışmamız değildiki cocukluk tan beri tanıdığım birisiydi 1 ay telefonla bu niyetle konuştuk sonra kendisi benim çalıştıgım şehire geldi. O ana kadar ben onun kadar ciddi değildim ama o andan sonra 1 ay sonra söz yüzügümüz takıldı düşünün artık ve şimdi ogluşumuzu bekliyoruzzz

Hmm şimdi anlaşıldı canım hayyy masallah
İnsalla

Hmm şimdi anlaşıldı canım hayyy masallah
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebisinizi de kucaginiza almayı Rabb'im nasıp eder

Biz eşimle Instagram da tanıştık desem
İşin tuhafı ablası bizim mahallede çalışıyor benim koca sürekli gelip gidiyor ama beni mahallede değil sosyal medyada görüyor
Şöyle ki bana mesaj attı, hala dün gibi gözümün önüne geldi şuan
Merhaba sizi tanımak isterim diye, tabi ben çok ciddi görüldü yapıp yazmadım Bikaç gün sürekli yazınca bide yazdıklarıda ben seni alıcam seni bırakmam gibi şeyler olmaya başlayınca tersler şekilde cevaplar vermeye başladım (aklımdan aman sanki evlencem salak mı ne diye geçiriyordum) hiç bir şekilde görüşmeyi kabul etmedim. Ama inatçı koca hiç vazgeçmediinstagramd yer bildirimi yapıyorum bi bakıyorum benimki gelmiş karşıma oturmuş, arkadaşlarla biyere gidiyoruz ben foto paylaşıyorum pat benimki karşımda bu böyle 5 ay sürdü gittiğim her yere geldi bende sonunda göre göre birazda ilgi hoşuma gitti galba cevap vermeye başladım o gün bugündür hayatımda ❤ 1 yıl sevgili, 6 ay nişanlı kaldık. 1 buçuk yıldır evliyiz Çok şükür iyiki tanıdım onu iyiki var❣ hatta bazeb keşke direk kabul etseydim diyorum Allahım herkese gönül eşini bulmayı nasip etsin inşallah kısmetin nerden geleceği hiç belli olmuyor Eşim gerçekten alıcam dedi ve aldı çokta iyi yaptı

Canım okurken sesli güldüm
Sizin ki cokk daha tuhaf olmuş.
Yalnız anlamadığım eşiniz sizi Instagramda profil resminden görerek mi bunları yaptı

Benim eşimle tanışmam büyük annesinin vefatı ile gerçekleşti. Esimin halası ile ayni apartmanda oturmuştuk yaklaşık 20 kusur yil önce. Annem halasına bas sağlığına gidiyor konu konuyu açıyor bizi tanistirmayi aklından geçiriyor halasının kızı ayni zamanda benim çocukluk arkadaşım . Bunun gibi tanistirilma çabalarından sklms biri olarak ve hep reddetmis biri olarak neden tamam dedim hala bilmiyorum. İlk gordugumde ne çok konusuyor demistim. Ve bir de ne güzel gamzeleri var demistin O da benim için güzel şeyler düşünmüş ve hissetms evlenecegimizi. Zaten tanıştıktan 2 ay sonra istediler sonra nisan falan derken simdi 7.ayimizdayiz

Bişey hissetmemiştim açıkçası.. Ama o hissetmiş Kendisi hemşir zaten yoğun bakımda kardeşimi ziyarete gitmiştim onu gördüm bu ne be siyah kedi gibi diye düşünmüştüm. O da bir çay ısmarlasam kabul eder mi yok be kardeşi bu durumdayken olmaz demiş. Sonra kaderimmiş işte o siyah kediye aşığım

Okurken sesli güldüm

Yalnız niye Siyah kedi gibi düşündünüz anlamadım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…