- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
- 53
- Konu Sahibi selametle66
-
Msşallah ne güzel evlilikler var rabbim daim etsin bende eşimi görünce asla dedim 3 ay sonra nişan hala hayır diyodum ama kader ya hep bişeyler sebep oldu 3 ay hergün ağla ağla düğün oldu 11 yılı doldurduk iyi kötü ama olma
Canım özel değilse eğer için mi is
Ayy sinir etmişti beni ,laf atmıştı haber yollamıştı,ben de gidin söyleyin ben onun bildiği kızlardan değilim,tipe bak saçlarını da uzatmış hıh ,demiştim..sonra önce anası sonra sülalesini evden çıkaramaz oldum,baktım olmuyor buluşalım dedim sonrada kaçarak evlendim kandırdı beni hain...
Nasıl yani ilk tanıştığıniz da mı kendine çekti neden böyle bişey yaptı kiAşık oldumkalbinin atışına ama elimi uzatmıştım tokalaşmak için beni kendine cekti bi an kalbine denk geldi kulagım.
İlk tanışmamız değildiki cocukluk tan beri tanıdığım birisiydi 1 ay telefonla bu niyetle konuştuk sonra kendisi benim çalıştıgım şehire geldi. O ana kadar ben onun kadar ciddi değildim ama o andan sonra 1 ay sonra söz yüzügümüz takıldı düşünün artıkNasıl yani ilk tanıştığıniz da mı kendine çekti neden böyle bişey yaptı ki
Sizde iyi sessiiz kalmisiisniz walla başkası olsa bir sürü kızardı
Hmm şimdi anlaşıldı canım hayyy masallahİlk tanışmamız değildiki cocukluk tan beri tanıdığım birisiydi 1 ay telefonla bu niyetle konuştuk sonra kendisi benim çalıştıgım şehire geldi. O ana kadar ben onun kadar ciddi değildim ama o andan sonra 1 ay sonra söz yüzügümüz takıldı düşünün artıkve şimdi ogluşumuzu bekliyoruzzz
Hmm şimdi anlaşıldı canım hayyy masallahİlk tanışmamız değildiki cocukluk tan beri tanıdığım birisiydi 1 ay telefonla bu niyetle konuştuk sonra kendisi benim çalıştıgım şehire geldi. O ana kadar ben onun kadar ciddi değildim ama o andan sonra 1 ay sonra söz yüzügümüz takıldı düşünün artıkve şimdi ogluşumuzu bekliyoruzzz
Hadi yaAy ne soguk huysuz bir tip demistim
Buyuk konusmamak lazim
Cevabınız kalbime bıçak gibi saplandı. Ne güzel makâma ermiş eşiniz. Allâh rahmet eylesin mekânı cennet olsun, öbür dünyada sizi kavuştursunErenim 14 gün önce şehit oldu.
Canım okurken sesli güldümBiz eşimle Instagram da tanıştık desem
İşin tuhafı ablası bizim mahallede çalışıyor benim koca sürekli gelip gidiyor ama beni mahallede değil sosyal medyada görüyor
Şöyle ki bana mesaj attı, hala dün gibi gözümün önüne geldi şuan
Merhaba sizi tanımak isterim diye, tabi ben çok ciddi görüldü yapıp yazmadımBikaç gün sürekli yazınca bide yazdıklarıda ben seni alıcam seni bırakmam gibi şeyler olmaya başlayınca tersler şekilde cevaplar vermeye başladım (aklımdan aman sanki evlencem salak mı ne diye geçiriyordum) hiç bir şekilde görüşmeyi kabul etmedim. Ama inatçı koca hiç vazgeçmedi instagramd yer bildirimi yapıyorum bi bakıyorum benimki gelmiş karşıma oturmuş, arkadaşlarla biyere gidiyoruz ben foto paylaşıyorum pat benimki karşımda bu böyle 5 ay sürdü gittiğim her yere geldi bende sonunda göre göre birazda ilgi hoşuma gitti galba cevap vermeye başladım o gün bugündür hayatımda ❤ 1 yıl sevgili, 6 ay nişanlı kaldık. 1 buçuk yıldır evliyiz Çok şükür iyiki tanıdım onu iyiki var❣ hatta bazeb keşke direk kabul etseydim diyorum Allahım herkese gönül eşini bulmayı nasip etsin inşallah kısmetin nerden geleceği hiç belli olmuyor Eşim gerçekten alıcam dedi ve aldı çokta iyi yaptı
Allah razı olsun canimCevabınız kalbime bıçak gibi saplandı. Ne güzel makâma ermiş eşiniz. Allâh rahmet eylesin mekânı cennet olsun, öbür dünyada sizi kavuştursun
Okurken sesli güldümBişey hissetmemiştim açıkçası.. Ama o hissetmişKendisi hemşir zaten yoğun bakımda kardeşimi ziyarete gitmiştim onu gördüm bu ne be siyah kedi gibi diye düşünmüştüm. O da bir çay ısmarlasam kabul eder mi yok be kardeşi bu durumdayken olmaz demiş. Sonra kaderimmiş işte o siyah kediye aşığım
Yalnız niye Siyah kedi gibi düşündünüz anlamadım canımBişey hissetmemiştim açıkçası.. Ama o hissetmişKendisi hemşir zaten yoğun bakımda kardeşimi ziyarete gitmiştim onu gördüm bu ne be siyah kedi gibi diye düşünmüştüm. O da bir çay ısmarlasam kabul eder mi yok be kardeşi bu durumdayken olmaz demiş. Sonra kaderimmiş işte o siyah kediye aşığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?