- Konu Sahibi selametle66
-
İlk gördüğümde “allahım çok çirkin ve yaşlı “ dedim hatta arkadaşımın eşi tanıştırmıştı bizi. Arkadaşım eşine kızdı. Benim gencecik arkadaşıma uygun mu bu adam diye. Şimdi ise yüzüklerimizi takmak için gün sayıyoruzevet yakışıklı birisi değil, zayıflamaya çalışsa da kilosu var, yaşına göre çok çok büyük duruyor ama bana kendimi o kadar iyi değerli hissettirdi ki gözüm sadece onu gördü. İnşallah böyle devam eder
İkimizin de aynı sosyal medyada hesapları var ve ikimizin de profilinde kedi resmi vardı. Bir gün benim paylaşımlarıma like atıyor ama ben sanıyorum ki o da kadın. Çünkü profilde sphnyx cinsi kedi fotoğrafı vardı.Neyse ben o like attıkça kardeşim zırt pırt beğenme falan demiştim. Ordan başladı sohbet. Bi kaç gün ikimizde cinsiyetimizden haberimiz yok çünkü paylaşımlar siyaset, gündemle ilgili. Daha sonra necisin sen kız mı erkek mi demiştim o da bana foto atmıştı.O an etkilenmiştim fotoğraftan. Sonra bi kaç gün sonra o da fotoğraf istedi ve bende atmıştım. 4 ay internet üzerinden görüştük. Fakat 4 ayın sonunda ilk buluşmada O Konyadan Osmaniyeye geliyor yanıma. Otobüsten indi ve bir sarıldım gözler dolu bizim.Ve onu karşımda gördüğümde ilk kalbimden ve beynimden şu geçmişti. Ben bu adamı yıllardır tanıyor gibiyim.İki yıl oldu evleneli ve bir gün sohbet ederken eşim bana seni ilk gördüğümde sanki bu kadını daha önceden yıllardır tanıyorum gibi bir şey sarmıştı içimi demişti.Sonra ne mi oldu.Sonra babam beni varmedi ooo bir sürü hikaye kaçtım falan.Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Ben kaderim olduğunu hissettimEşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Eşimle 8 yıl önce ilk karşılaştığımda aha ne kadar güler yüzlü dedim.Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Ya çok ilginç ya maşallahIlk gördügüm ani unutmam ilk o zaman gördüm bilmiyorum cünkü bes alti yaslarindayim en fazla
Onun o halini nedense hic unutmam, o yaslarda bile onu birakamayacagimi anlamis olmaliyim
O gün gördügüm o cocukla yillar sonra evlendik, uzak mesafe iliskisi zordu ayni zamanla
Kimseyi yerine koyamadim, o bambaskayi
Ben de onun icin öyleydim
almanya ya geldim onun icin, istesem türkiye de bir hayatim olabilirdi
ama iste o bag yok mu, ondan ayrilamadim hic o da benden
Iki de cocuk yaptim, karsimda bilgisayar oynuyor su an
Seninki dhaa da ilginçmiş canımİkimizin de aynı sosyal medyada hesapları var ve ikimizin de profilinde kedi resmi vardı. Bir gün benim paylaşımlarıma like atıyor ama ben sanıyorum ki o da kadın. Çünkü profilde sphnyx cinsi kedi fotoğrafı vardı.Neyse ben o like attıkça kardeşim zırt pırt beğenme falan demiştim. Ordan başladı sohbet. Bi kaç gün ikimizde cinsiyetimizden haberimiz yok çünkü paylaşımlar siyaset, gündemle ilgili. Daha sonra necisin sen kız mı erkek mi demiştim o da bana foto atmıştı.O an etkilenmiştim fotoğraftan. Sonra bi kaç gün sonra o da fotoğraf istedi ve bende atmıştım. 4 ay internet üzerinden görüştük. Fakat 4 ayın sonunda ilk buluşmada O Konyadan Osmaniyeye geliyor yanıma. Otobüsten indi ve bir sarıldım gözler dolu bizim.Ve onu karşımda gördüğümde ilk kalbimden ve beynimden şu geçmişti. Ben bu adamı yıllardır tanıyor gibiyim.İki yıl oldu evleneli ve bir gün sohbet ederken eşim bana seni ilk gördüğümde sanki bu kadını daha önceden yıllardır tanıyorum gibi bir şey sarmıştı içimi demişti.Sonra ne mi oldu.Sonra babam beni varmedi ooo bir sürü hikaye kaçtım falan.Bir sürü sorun da yaşasak. Ben yine olsa yine eşimle evlenirdim.Şimdi o 24 ben 22.Allah herkese hayırlı eş nasip etsin.
Ya o his nasıl oluşuyor ben anlam veremiyorumBen kaderim olduğunu hissettim
İçgüdüsel .Ya o his nasıl oluşuyor ben anlam veremiyorum
Sen adamı görünce ne hissettınYa o his nasıl oluşuyor ben anlam veremiyorum
Sen adamı görünce ne hissettın
Hiç güleceğim yoktu
Olmayan adama henüz bişey hissedemedim
Ben bekarım canım o yüzden soruyorum ya bana bu tür şeyler çok ilginç geliyor ..çok etkileyici durumlar
Hiç güleceğim yoktu
Olmayan adama henüz bişey hissedemedim
Ben bekarım canım o yüzden soruyorum ya bana bu tür şeyler çok ilginç geliyor ..çok etkileyici durumlar
O his galiba herkeste oluşmuyor öyle mi
güldürdüm işte
MaşallahEsımle tanısınca cok ıyı bir dost olabılecegımızı dusundum. O kadar ıyı anlastık ki aramızda duygusal bisey vardı ama adı yoktu birbirimize acılırsak ve karsı taraf o fikirde olmazsa arkadas kalamayız diye cok korkuyordum o da aynı seyı soyledı sonra.Daha sonra hayattaki en buyuk sansın ben olacagım dedi dalga gecıp gulmustum yok artık nasıl bir ozguven o diye 8 yıldır tanıyorum 7 yıldır evliyiz hala en buyuk sansım o ve tabıkı kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?