- 27 Nisan 2018
- 335
- 4.226
- 63
- Konu Sahibi selametle66
-
İnşaAllah canımAmin canım amin inşallah
Tabi bende onu ilk gördüğümde sanki yıllardır sevgiliymişşz gibi Bi huzur vardı içimdeBeni gördüğü gibi hah işte bu benim evleneceğim kadın demiş. Evleneceğinden o kadar eminmişki annesine gidin onu isteyin 2 hafta sonra nişan yapacaz demiş
Canım peki isteyerek mi kabul ettin yoksa zmaanla ısınınca mi kabul ettin begenmedikten sonra ne kadar süre sonra sen kabul ettin
Evet aslında çok haklısın canımValla şöyle oldu aslında, kuzenim ve arkadaşım biliyorlardı durumu bana çok kızdılar her zaman ilk buluşmada kestirip atıyosun bi şans daha vermen lazım diye, ben giyimine falan takılmıştım çok kötüydü, istediğin gibi zaman içinde sen değiştirceksin zaten bunlara takılır mı insan falan diye diye beni ikinci görüşmeye zorladılar, ve ben de sırf onları kırmamak için gittim ama o görüşmede tuhaf bir şekilde içimde bir sıcaklık oluştu çok güven verdi, kılık kıyafet de daha iyiydi :))))
Sonrası zaten kendiliğinden ilerledi. ama şunu çok net söyleyebilirim ki ben ilk görüşte aşık olanlardan değilim, eşimi tanıdıkça, verdiği değeri gördükçe karakterini çözdükçe aşık oldum, hala da aşığım iyi ki diyorum, ve bence gerçek olan, kalıcı olan da zamanla oluşan sevgi.
Meslek derken o kısmı anlamadım canımOnca cektigim acidan sacma iliskilerden sonra dedim ki Mathilda, bu defa meslegini kullan bir kerede kendine yarasin be kizim.!!!
Analiz ettim(olabildigince) en muhimi aile hayatini, birliklerini,iletisimlerini, onun zevklerini ve acilarini. Sonra SAGLIKLI bir birey oldugu kanisina vardim zamanla Aşık oldum ve evlendim 1-1.5yil icerisinde.
Ilk defa su aptal meslek kendim icin ise yaradi da hayatim kurtuldu ......
İlk gördüğümde ayaklarım yerden kesildi diyebilirim ama o kadar abartı bir özgüveni vardı ki, bu ukalanın teki deyip, kendimi frenlemiştim. Bununla evlenilir mi deyip bir de aynı gün sırf kendimden soğutmak için kavga çıkarmıştım.Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
Neden canım,Gicik olmustum ne uyuz bi insan demistim
Ay ne bilim onki piskolojidenmidir nedendirNeden canım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?