Eşinizi ilk görünce neler hissetiniz?

Beni gördüğü gibi hah işte bu benim evleneceğim kadın demiş. Evleneceğinden o kadar eminmişki annesine gidin onu isteyin 2 hafta sonra nişan yapacaz demiş
Tabi bende onu ilk gördüğümde sanki yıllardır sevgiliymişşz gibi Bi huzur vardı içimde

Canım peki isteyerek mi kabul ettin yoksa zmaanla ısınınca mi kabul ettin begenmedikten sonra ne kadar süre sonra sen kabul ettin

Valla şöyle oldu aslında, kuzenim ve arkadaşım biliyorlardı durumu bana çok kızdılar her zaman ilk buluşmada kestirip atıyosun bi şans daha vermen lazım diye, ben giyimine falan takılmıştım çok kötüydü, istediğin gibi zaman içinde sen değiştirceksin zaten bunlara takılır mı insan falan diye diye beni ikinci görüşmeye zorladılar, ve ben de sırf onları kırmamak için gittim ama o görüşmede tuhaf bir şekilde içimde bir sıcaklık oluştu çok güven verdi, kılık kıyafet de daha iyiydi :))))
Sonrası zaten kendiliğinden ilerledi. ama şunu çok net söyleyebilirim ki ben ilk görüşte aşık olanlardan değilim, eşimi tanıdıkça, verdiği değeri gördükçe karakterini çözdükçe aşık oldum, hala da aşığım iyi ki diyorum, ve bence gerçek olan, kalıcı olan da zamanla oluşan sevgi.

Eşime uyuz oldum. Oda bana uyuz
Bizde uyuzluk cekimi var sanirim
Ama cok seviyoruz birbirimizi.
Deli giibi kavga etmeyiz.
Garip bi durum ama boyle

ilk gördüğümde aramızda 10 metre mesafe vardı, keşke şöyle bir kocam olsa dedim :) imkansız gibi gelmişti ama oldu, kaşına gözüne değil duruşuna karakterine tutuldum..

Evet aslında çok haklısın canım
Zamanla olan dhaa kalıcı oluyor sanki

Lisede idik. Bu çocuk benim hep hayatımda olacak sanırım gibi bir hissiyatı ama asla sevgili değildik bu süreçte. Normal iki dost. Sonra işler değişti. 11 sene sonra kavuştuk evlendik :)

Onca cektigim acidan sacma iliskilerden sonra dedim ki Mathilda, bu defa meslegini kullan bir kerede kendine yarasin be kizim.!!!
Analiz ettim(olabildigince) en muhimi aile hayatini, birliklerini,iletisimlerini, onun zevklerini ve acilarini. Sonra SAGLIKLI bir birey oldugu kanisina vardim zamanla Aşık oldum ve evlendim 1-1.5yil icerisinde.
Ilk defa su aptal meslek kendim icin ise yaradi da hayatim kurtuldu ......

Meslek derken o kısmı anlamadım canım

Eşinizle nasıl tanıştınız ve eşinizi İlk görünce onun kaderiniz olduğunu nasıl hissettiniz?
Lütfen paylaşırsanız sevinirim.
İlk gördüğümde ayaklarım yerden kesildi diyebilirim ama o kadar abartı bir özgüveni vardı ki, bu ukalanın teki deyip, kendimi frenlemiştim. Bununla evlenilir mi deyip bir de aynı gün sırf kendimden soğutmak için kavga çıkarmıştım.
Ukala bir adam olmadığına ikna olmam ve onun da benim asabi bir insan olmadığıma ikna olması iki yıl sürdü.

Esimle akrabayik cok uzaktan onu ilk gorunce bizi eve arabayla birakti o an beni bi akraba olarak optu yani biz elle gorusuyoz o beni opunce yanakdan ben Alalhim bu nasil parfum iyi sora sordum aa ne guzel.parfum diye oda bana benim.kendi kokum diye sacma bi saka yapmisdi bende igrencin demisdim)))))))ondan sora pesimi.birakmadi

Sene 2005 eylül lise 1 ooo bu ne dedim bu bana bakmaz dedim sonra kanki olduk sonra sevgili simdi de evliyiz 2.5 yildir cok şükür

Bu ne be,
Ben bununla mı görüşücem ıyyy şu tipe bak

İlk düşüncelerim bunlardı.
Sırf aracı olan kişiye ayıp olmasın diye bi kahve içip kaçacaktım.
2 saat oturduk.
Sonuç 7 senelik evlilik 2 yaşında bebe
Çokça aşk

Ay ne bilim onki piskolojidenmidir nedendir bide bi paket sigarami icip bitirmisti kuzenimin arkadasi grce ciktmistik alkol almistik ben cok kotuydum eve gitmek yerine sahile cekti sigara icelim dyie yapiskan gibi eve gidelim artik dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…