eşinizi ilk görüşte beğendinizmii?

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
ilk intiba çok önemlidir
derler ya
hanımlar
eşinizi ilk gördüğünüz zaman beğenmişmiydiniz?
yoksa tam tersi bi durummu?

ben daha nişanlıyım.
nişanlım ilk göreve geldiğinde.büroya evrak almaya geldiğinde çok hoşlanmıştım.hep yanıma geliyordu boş vakitlerinde sohbet etmeye.zaman geçtikçe ondan hoşlandığımı ve onunda bana boş olmadığını anladım ve bana açıldı.ve şimdi nişanlıyım:))))

arkadasimdi zaten benim.. ozamanlar o gøzle bakmadim ben, daha sonralari benden hoslandigini farkettim, o gøzle bakmaya baslayinca gøzume pek bi yakisikli geldi =) sonrada cikma teklif etti zaten =)

biz görücü usulüyle evlendik ilk tanıştığımızda pek itici gelmişti bana ama aile büyüklerim bir kere daha görüş dediler onları dinledim bende ikinci buluşmamızda içim ısındı konuşmaları çok etkili gelmişti ve zamanlada sevdim eşimi

ben nişanlımla aynı mahalledeyim onu ilk 11 yaşında gördüm çocukluk işte hep hayranlıkla bakmıştım o 17 yaşındaydı ben büyüyüp serpilince bu sefer o hayranlıkla baktı durdu ama ben ilk görüşte zaten aşık olmuştum sonra teklif etti ciddi olduğunu söyledi bende ne zamandır o anı bekliodum ama naz yaptım bayağı bi koştu peşimden şimdi nişanlıyım ve mutluyum Allah hepimizin gönlüne göre versin

İlk gördüğümde hiç birşey hissetmemiştim.
Aksine birbirimizden hiç hazzetmemiştik...Zaten arkadaştık biz. Uzun zaman da öyle
kaldık...Ama o süre içinde birşeyler filizlenmiş işte yüreğimde...
Şeniz

İlk defa bir düğünde görmüştüm eşimi.
Çarpıldım resmen öyle bir bakışı vardı ki
:asigim:
Zaten o akşamda arkadaşlık teklif etti.

hatırlamiyorum
daha doğrusu ilk gördüğümü günü hatırlamıyorum
tanışıyorduk zaten
sonra sonra aşık olmaya başladık birbirimize

ben görücü usulü evlenmiştim ilk eşimi gördüğümde büyük bir hayal kırıklığına uğradım
çünki ben o kadar giyinmiş süslenmiştim o da o kadar paspal gelmişti gıcık olmuştum ama kısmetmiş ağzım bağlandı sanki 6 ay olmadan da evlendik.

Eşimi ilk nerde gördüğümü hatırlamıyorum.
Çünkü birbirimizin çocukluğunu biliriz.
Ne oyunlar oynardık beee.
Zamanla duygular değişti ve evlendik işte.
Eski günleri hatırladıkça gülüp duruyoruz şimdi.

ben eşimi ilk gördüğümde bişey hissetmedim sonradan sevdim aşık oldum eşime hatta itiraf ediyim ilk başlarda çocuk gibi görüyordum eşimi hiç aklıma gelmemişti beni sevdiği ve ben ikendine aşık edeceği şimdi kocam Allah bozmasın çok şükür....

bizde iş yerinde tanıştık.aynı işyerinde çalışıyorduk.o beni görünce hoşlanmış. bende onu görünce aynı şeyi hissetmiştim.yani birbirimizi ilk gördüğümüzde karşılıklı hoşlanmışız..

:asigim: hatırlıyorum hemde dün gibi 1,5sene zaten unutmam anormallik olur :roflol:
ilk gördüğümde alıcı gözüyle bakmadım ne bilim vardır diye dşündüm ne yalan sölim
ama yokmuş benim oldu :asigim: seviyorum ulennnn

o gözle bakmamıştım hiç ama duruşu etkilemişti beni... sanki yıllardır tanışıyormuş gibi tavrı vardı...genel olarak hoştu yani...

Son düzenleme:
bende ilk gördüğümde sırılsıklam aşık oldum eşime,çok sevdim hemde çok.ilkgözğrım benim,allahım onunla yaşlanmayı ve onun yanıbaşında canımı almayı nasip etsin inşallah,ne onun nede evladımın acısını göstermesin bana.

bnm aşkım ablamla eniştemin çok yakın arkadaşlarıydı.
adını duyardım hep ama hiç görmemiştim.ben 18 yaşındayken yani bundan 4 sene önce ablamlar bahçede yegenimin 2. yaş gününü kutlayacaklardı.o da gelmişti.
ben onu gördüm kim bu dedim içimden ama o gün bizimki o kdr paspaldı kii.hiç beğenmedim.
ama o gün o bana vurulmuş.beni düşünmeye başlamış hep.
ama gelin görün ki ben bir başkasıyla çıkıyordum.
bu olaydan bir sene sonra yazın ablamlarla bodruma gitmiştik.tesadüfen onunla karşılaştık.bir baktım.anaa bu çocuk o çocuk mu??!!nasıl yakışıklı olmuş,yanmış,güzelcene giyinmiş.ama tabi bnm hala erkek arkadaşım vardı ve ben o tarz bişi düşünmedim.ama onun hep beni izlediğini izledim.
ayrılık hbrni duyduktan 1 ay sonra ablamlarla yemeğe gittigimde ablamlar bana sormadan onu da çagırmışlardı.bir yandan biten ilişkime üzülüyordum ama bir yandan da ona karşı hislerim vardı inkar edemiyordum.arada telefonlanla görüşmeye başladık ve 2 ay sonra çıkmaya başladık.
hep kızlar erkekleri bekler ya,bizimki beni bekledi.
şimdi 2 sene oldu.hayatımda ilk defa sevmenin ne demek oldgunu anlıyorum.sanırım ben bundan önce sevdiğimi sanmışım.onunla tanıştıgım gün için allaha teşekkür ederim.çünkü beni bu kdr seven anlayan ve bana bu kdr gzl duygular hissettiren bir başka insan yoktur bu dünyada..yerimsenibenŞeniz

Sormayın arkadaşlar benim ki çok ilginç. Arkadaşımla pastaneye bişiyler almaya gitmiştik, bana takılmıştı, bende ağzının payını vermiştim. Ordan çıktıktan sonra yanımdaki arkadaşım "nasıl çocuk" falan die sordu bende sarışınları hiç sevmem ayrıca benden yaşça büyük dedim. Büyük konuşmamak lazımmış sonra arkadaşımdan numarasını istedim ve onu çaldırdım o da bana kimsiniz die msj attı ve bende kendimi tanıttım hım sen şu pastanedeki güzel kızmısın dedi. Nasıl da tatlı dilli=) Ve şuan nişanlıyız. Kısacası ben onu ilk baştada beğenmiştim ama çaktırmamıştım. Ee ağırdan satmak lazım. =)

EŞİMLE İlk KARSILASTIĞIMDA arkadastık ozamanlar hiç o gözle bakmadım ama o hoşlandığını gizlesede (ben hariç ) herkes anlamıs ....baya uğrastırmısım aşkımı öle diyo az mı çektim senden diye anlatıyor simdi ..ama napim ona hiç o gözle bakmamıstım zaten evlenmeye ikna edene kadar akla karayı şeçti ne zor kızmısım bende sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…