bnm aşkım ablamla eniştemin çok yakın arkadaşlarıydı.
adını duyardım hep ama hiç görmemiştim.ben 18 yaşındayken yani bundan 4 sene önce ablamlar bahçede yegenimin 2. yaş gününü kutlayacaklardı.o da gelmişti.
ben onu gördüm kim bu dedim içimden ama o gün bizimki o kdr paspaldı kii.hiç beğenmedim.
ama o gün o bana vurulmuş.beni düşünmeye başlamış hep.
ama gelin görün ki ben bir başkasıyla çıkıyordum.
bu olaydan bir sene sonra yazın ablamlarla bodruma gitmiştik.tesadüfen onunla karşılaştık.bir baktım.anaa bu çocuk o çocuk mu??!!nasıl yakışıklı olmuş,yanmış,güzelcene giyinmiş.ama tabi bnm hala erkek arkadaşım vardı ve ben o tarz bişi düşünmedim.ama onun hep beni izlediğini izledim.
ayrılık hbrni duyduktan 1 ay sonra ablamlarla yemeğe gittigimde ablamlar bana sormadan onu da çagırmışlardı.bir yandan biten ilişkime üzülüyordum ama bir yandan da ona karşı hislerim vardı inkar edemiyordum.arada telefonlanla görüşmeye başladık ve 2 ay sonra çıkmaya başladık.
hep kızlar erkekleri bekler ya,bizimki beni bekledi.
şimdi 2 sene oldu.hayatımda ilk defa sevmenin ne demek oldgunu anlıyorum.sanırım ben bundan önce sevdiğimi sanmışım.onunla tanıştıgım gün için allaha teşekkür ederim.çünkü beni bu kdr seven anlayan ve bana bu kdr gzl duygular hissettiren bir başka insan yoktur bu dünyada..yerimsenibenŞeniz