biz internetten tanıstık. cok yalnızdım. yurtdıından yeni gelmistim ve gocebe gibiydim. bir evim kurulu duzenim yoktu. beni TR ye baglayan bi sey olursa donmem diye dusundum. internetten arkadaslık sitesine uye oldum. ben hic yazısmadım. profilini begendigim insanlarla yuzyuze gorusmeyi tercih ettim. nete girdikten 15 gun sonra esimle tanıstım. cok ince eleyip sık dokudugum icin cok kisiyle gorusmedim. esim 3. gorustugum kisi idi. profillerinde evlilik dusunenlerle ilgilendim hep. esimle bir cuma aksamı yazıstık. cumartesi tanıstık. gordugumde oh be sonunda dedim.onceki ikisinden biri ok tipsiz, ikincisi ise cok cimri ve ukalaydı(is aradıgımı bildigi halde, issiz oldugum halde hesap gelince paylasalım dedi gerzek. ben senin paranı mı yemeye geldim adi herif? aldım hesabı cektim elimden attım kartı, hesabı tamamen ben odedim. ona kalmadık yani. bir de cok iyi bir bankada mudur, yuksek falan yapmıs. derler ya okumak cahilligi alır, esseklik baki kalır. aynen oyle.
esimde ise bir sey cekmisti. cok yaksıklı degil ama efendi bir hali vardı.devam etti. siteden zaten uyeligimi iptal ettim tanısınca. 1.5 sene sonra evlendik:) the end...