eşinizi ilk görüşte beğendinizmii?

biz internetten tanıstık. cok yalnızdım. yurtdıından yeni gelmistim ve gocebe gibiydim. bir evim kurulu duzenim yoktu. beni TR ye baglayan bi sey olursa donmem diye dusundum. internetten arkadaslık sitesine uye oldum. ben hic yazısmadım. profilini begendigim insanlarla yuzyuze gorusmeyi tercih ettim. nete girdikten 15 gun sonra esimle tanıstım. cok ince eleyip sık dokudugum icin cok kisiyle gorusmedim. esim 3. gorustugum kisi idi. profillerinde evlilik dusunenlerle ilgilendim hep. esimle bir cuma aksamı yazıstık. cumartesi tanıstık. gordugumde oh be sonunda dedim.onceki ikisinden biri ok tipsiz, ikincisi ise cok cimri ve ukalaydı(is aradıgımı bildigi halde, issiz oldugum halde hesap gelince paylasalım dedi gerzek. ben senin paranı mı yemeye geldim adi herif? aldım hesabı cektim elimden attım kartı, hesabı tamamen ben odedim. ona kalmadık yani. bir de cok iyi bir bankada mudur, yuksek falan yapmıs. derler ya okumak cahilligi alır, esseklik baki kalır. aynen oyle.

esimde ise bir sey cekmisti. cok yaksıklı degil ama efendi bir hali vardı.devam etti. siteden zaten uyeligimi iptal ettim tanısınca. 1.5 sene sonra evlendik:) the end...

ben sevgilimi ilk gördüğüm anda biraz kıl olmuştum.. bi de motoru filan vardı ıyy dedim ukala, havalı bişeydir bu şimdi.. herkes de hakkında konuşuyodu şöyle çocuk böyle çocuk diye, e ben de meraka düştm tabi ama hiç yüz vermiyodu.. dedim ben seni yola getirmesini bilirimmmm :) taktikler taktiklerrr ve sonunda benim olduu.. iyi ki de olmuş minik kuşumm

Yazıları okuyunca cok duygulandım şimdi...
Bizimde ilk tanısmamız taaaa ilkokul yıllarına dayanır ilk aşkım yani benim kocişim. Sonra da bırakmadık zaten birbirimizi.
uzun sürelik sevgililik dönemi, 1 yıllık nişanlılık ve sonunda 9 aydır evliyiz aşkımla.
Onu çok seviyorum çooookkkk İyiyiki tanışmışım onu canım benim :):):)

canım yaa
aslında ben pek beğenmedim
ve de o da beni beğenmemiş
1yıl flört 1yıldan fazlada nişanlı kaldık
nasıl oldu oldu valla
şimdi birbirimizi çok seviyor ve özel buluyoruz
kısmet kader işte

bende ilk gördüğümde eşimle kavga ettim . ne asabi biri onunla evlencek kadın yandı demiştim...şu anda o kişiyle 14 yıllık mutlu bir evliliğim var..darısı bütün evli ve evlenecek olan çiftere ..:dance:.

İlk görüşte aşk bu olsa gerek...Beğenmez miyim hiç?Beğenilmeyecek gibi değildi.:asigim:

ilk görüşte aşık oldum ay deli gibi.o yüzden hiç agırdan satamadım kendimi 6 ay sonra nişanlandık.şimdiki aklım olsa 2 sene flört eder sonra nişanlanırdım.

ilk goruste begenmek mi??

ben ilk goruste asik oldum ona yaaa!!! :asigim: hatta ilk goruste hayatimda iz birakicak kisi bile oldugunu anladim...ooyy oyyy yerim onu ben yaaa!!! Şeniz

evet eşimi ilk gördüğümde tamam dedim ki ben o zamana kadar evliliği bile düşünmüyordum..içimden tamam dedim ama hiçmi hiç belli etmedim ona inanın şimdi gözümün önünden film şeridi gibi geçti..evet arkadaşım ilk görüşte aşk ve şuan eşim...

bnde ilk iş yerinde gördüm eşimi kardesiyle aynı yerde çalışıyodum onu almaya gelmişti öle gordum ve çok hoşuma gıttı sonra ıkı ay kadar cıktık ve şuan 10 yıllık evlıyız ve cok mutlyum şükür:)

bitanecik aşkımı sahil kenarında şezlongtayken gülüşünü o güzel dişlerini gördüm.. oda beni farketti hemenceciik o saniyede aramızda müthiş bir aşk başladı hala birbirimize ölüyoruz canımı bile istese veririmm canım o benimmmm canımmmmmmm yakışıklı kocam canımdanda ötem...

ben pek beğenmemiştim fizik olarak bana pek cazip gelmiyordu arkadaşımdı yani başka gözle bakmıyordum belki ondan ama tanıdıkça aşık oldumm şimdi ondan daha yakışıklısı yok

ilk gördüğümde begenmemiştim ama sonra cok sevdım ve begendı tabıkıde ıyıkıde sevmısım

Eşim çalıştığım yere gelmişti. Selam vermeden odama girdi. Oturdu gazete okumaya başladı. Şöyle bir baktım ve içimden aman ne kro dedim. Sonra hayatım hep onu düşünerek geçti.

İlk gördüğümde de sonraki 6 ay boyunca da etkilenmedim hiç.
Benim için sadece arkadaşım, dert ortağım, dostumdu.
Sonra bir akşam, sanki önceden gözümde perde varmış da o anda kalkıvermiş gibi sırılsıklam aşık oldum kocama.
Allah ömür boyu devam ettirsin inşallah.

bende eşimi tanıyordum ama aramızda duygusal bişey yoktu. pek bi hanım evladı geliyordu bana zevklerimin çok dışında idi karizmatik değil falan ama bigün oturduk konuştuk arkadaşça sonra 3 ay falan konuştuk hoşlanmaya başladım ama ondan pas yok sonra birgün konuşup nişanlanma kararı aldık. mantık evliliği gibi 6 ay sonra evlendik anladımki evlenince insan asıl sevmeye başlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…