eşinizi ilk görüşte beğendinizmii?

bu şehre adım attığımın ilk günü karşıma çıktığında allahım ne hoş , ne yakışıklı biri diye iç geçirmiştim. sonrasında üniversite çevresinde, kızlar arasında hep adını sanını duyardım. geldiğimin 6. ayında çok beklenmedik bir şekilde tanışmak nasip oldu. meğersem o da beni beğeniyormuş ve hep peşimdeymiş. sen bilmiyorsun ben seni gizli gizli kesiyordum demişti sonraları. nasip işte , evlendik, çoluk çocuk vs. şükür......

valla ilk eşimi dügündegörmüştüm.ve çok begenmiştim.meger oda aynı düşüncedeymiş.ve şimdi 9 yıllık evliyiz çokta mutluyuz.allah herkese nasip etsin böyle evlilik

çok güzel bir konu tam benlik,hep merak etmişimdir tanışma hikayelerini;konunun sahibi arkadaşa teşekür ederim
bize gelince nasıl tanıştık onun ablası benim arkadaşım benden ona bahsetmiş sonra birgün taıştırmak için bizi bir araya getirdiler ne yalan söyleyim ilk görüşte çok itici gelmişti bana hayal kırıklığı yaşamıştım fisfisfis,neyse ben o gün hiç yüz vermedim konuşmadım neredeyse sonraları birkez daha görüşün diye ısrar ettiler,kırmadım onları öyle öyle ısındım ona ,ama o benden ilk görüşte etkilenmiş.benim sloganım:büyük aşklar büyük nefretlerden doğartatlicadiarzu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar Bende Halamin Geliniyle Beraber çalişiyorduk Göztepeden ümraniye çikacaktik Fazla Oralari Bilmediğimiz Için Yalniş Yola Girmişiz Neyse Birde Trafik Var Herkes Korna öttürüyor.halamin Gelinine Dedim Sollasa şu Arabalari Bir Bakalim Bu Uyuz Kim Neyse Kiz Solladi Yanyana Geldik Tam Cami Açtim Akşam Güneşide Yüzüne Vurmuş Bir Yakişikli Ela Gözleriyle Bakiyor Neyse Ben Bişey Demedim Kiza Dedim Ne Kadar Yakişikli Allah Sahibine Bağişlasin.o Yavaş Giden çoçuk Birden Bizle Yarişmaya Başladi Biz Bir şekilde ümraniyeye çiktik Arabadan El Etti Durun Diye Bizde Durduk Telefonunu Verdi Ve Ben Onu3 Gün Sonra Aradim ümidi Kesmiş Aramaz Diye Allahima Binlerce şükürler Olsu Karşima çikardi 7 Yildir Beraberiz Ve çok Güzel Günler Yaşadik Halada Herşey çok Güzelll çok Seviyorum Kocami çookkkk...

eski gunler geldi aklıma calsıtıgım yere gelirdi aynı işi yapıyrduk ama o istanbulda calısıyordu ben duzcede nefret ederdim ondan ukala tavırları havalı havalı konusmaları sinir olurdum önceleri hatta abi derdim ona sırf sinir olsun diye iş yerime geldimi hareket edemezdim göz hapsine alırdı beni sonra ne olduysa oldu iyi anlasmaya basladık bana abi deme derdi ist. bana surekli kargoyla hediyeler gönderirdi hatta bikeresinde koca bi kutu kurabiye göndermişti kurabiyelerin içinde kırmızı kagıda yazılmıs arkadaslık teklfi vardı nasıl oldu anlamadım ama şimdi ona deliler gibi asıgım 5 sene oldu evleneli 500 sene daha yasayabilirim onunla canım kocam benim Şeniz Şeniz Şeniz

ilk gördüğümde allahsahibinee bağışlasın demiştimmm o pollis okulundaydıı hafta sonlarıı çarşıdaa görürdümm onuu karşıdan bakışırdıkk sonraa tanıştıkk şimdidee kocammm ahhh ahh ne aşktı

arkadaşımdı,başlangıçta hiç o gözle bakmamıştım.
bana karşı ilgisini sezdiğimde o gözle baktım(nasıl bir bakışsa artık:) )
' ı ıııh'
sonra zamanla duygularım değişti.tanıdıkça aşık oldum. çıkmaya başladık...

Son düzenleme:
hayır ilk başta çok büyük bir beğeni oluşmadı ama şimdi seviyorum ve beğeniyorum aşkıımııııı:))))

guzel gunleri animsattiniz is arkadasimdi her gun corap degistirir gibi kiz arkadas degistiriyordu bir gun arkadaslik teklifi etti deli misin seninle mi dedim:) buyuk konusmusum bir kac ay sonrasi arkadaslarla denize gittik daldi denizden ciktikdan sonra gozlerindeki isik gozunun canliligi beni resmen eritti :) bir kere reddettim bir daha teklif eder mi her gece dua eder oldum keske kabul etseydim diye bir gun yine geldi bak dedi ben senden cok hoslaniyorum elini tutup saatlerce konusacagim huzuru bulacagim bir kiz istiyorum ve bu kizin senin olduguna inaniyorum ben neredeyse boynuna sarilcam gunlerdir bu ani bekliyorum ama dusuneyim dedim o da is cikisinda cevabini bekliyorum dedi evet ya da hayir tabiikiiii evet :) 27 mayis 1995 di simdi 9 yillik evliyiz askimiiii cooook seviyorummmmmm

Bende saniyesinde daha asik oldugumu hissettim. Ilk konusmaya basladik tamam dedim ben bu adamla evlenirim ki oylede oldu iyikide oldu :)))

eşinde düzcelimi...........tatlicadiarzu

bizde görüçü üsülüyle evlendik ilk görüşmemizde çekiçi gelmişti
boyu,bakışı,konuşması,olğunluğu filan adama benziyordu
şıkta giyinmişti sonra gittiler bir kelime etmeden
ben beğenmiştim ama gönlüm kararsızdı
ailem bir kez daha gör belki dediler
eşimde beni beğenmiş olur demiş benden yanıt bekleniyor
kısmetmişki oldu ama adam gibi sandığım olgun dediğim neler etti bana
ama adam gibi adam etmeyi ne zorluklarda da olsa adam ettim ama bazen gıcıklığı tutuyor
eeeeeeeeee şık ve bakımlı birini eşi nere salabilir ki kıskançlığından
işte böyle bir daha dünyaya gelsem acaba gene eşimi secermiydim kiCADIARZU :uhm:

eşimi ilk görüşte çok etkilendim elektik aldık birbirimizden arkadaş olduk sonrada evlendik onu iyi ki görmüşüm etkilenmişim iş yerine gelmişti bende başım öne eğik hesap yapıyordum başımı kaldırırken saçlarımın savruluşu ve hep masumluğumdan söz eder hala .eşim çok ciddi gelirdi iş yerime denetleme yapardı ,aklımıza gelince hep güleriz senide denetledim aldım der... eşruhum
kızlar eskileri hatırlamak ne güzel insan daha bir sevgi doluyor
onunla ilk çıkışımızda içimden sanki o demiştim evleneceğim adam şimdi benim kocam

ilk görüşte aşık olduk o kadar tatlıydıki gözlerine bayıldımm duruşu bakışı herşeyi:asigim:

Fizik olarak çok dikkatimi çekmedi. Beni asıl etkileyen bana bakışları ve gözle görülen ilgisiydi.
Şimdi azıcık saçı döküldü; ama beğeniyorum yine de...

Ben sevgilimi önceden görüsten taniyordum..
Okullarimiz yan yana oldugu icin bazen sokakta denk geliyordu..
Ne yalan söyleyeyim fazla dikkatimi cekmiyordu,hatta kil bile oluyordum tatlicadiarzu
Fakat konusmaya basladigim ilk günden beri tek odak noktam oldu :asigim:

Gorucu usuluyle evlendım ben onu ilk gordugumde kalp atışlarım dısardan bile duyuluyordu nerdeyse o kadar heyecanlandım yanii ..Çokk seviyorum ben onuuuŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…