• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizi işe sabah yataktan mı kapıdan mı gönderiyorsunuz?

vallahi ogrenci oldugum icin totomu yataktan kaldirmiyorum...
kocis beni oper sonra da gider...

kocam bu konuyu görmesin eyvahedigeldismile yeni evliyken hazırlar uğurlardım ama kızım doğunca sabaha kadar uyumazdı 6gibi uyurdu tabi bende sonra kızım büyüdü kreş okul zamanları hep hazırladım ama yazın biraz kıytarıyorum oda kızıyor :kedi:

çalıştığım günlerde beraber çıkıyoruz evden. ama tatillerde erken kalkamam yataktan öpüp yollarım:) napiim çok seviyorum sabah uykusunu:)

okullar açıkken evden önce ben çıkarım o uyuyor olur, yazın da o çıkarken ben uyuyor olurum... kimse kimseyi geçirmez bizde yane..

kıyamam kahvaltı yapmadan göndermemeye çalışıyorum ama arada uykuya daldığım oluyor elbette =)))

ikimizde sabah kalkar kalkmaz bişeyler yemek istiyoruz ama midemiz almıyo bu yüzden ewde kahvaltıdan vazgeçtik.bazen o önce çıkar bazen ben ama ikimizde mutlaka birbirimizi kapıdan uğurlarız.Uyuyor olsa bile çıkıcağım vakit kalkar,bende aynı şekilde bölesi daha güzel diye düşünüyorum....:teytey:

bende eskiden kalkmazdım bir süredir sabahları uyku tutmuyor kalkıp uğurluyorum

ikimizde sabah kalkar kalkmaz bişeyler yemek istiyoruz ama midemiz almıyo bu yüzden ewde kahvaltıdan vazgeçtik.bazen o önce çıkar bazen ben ama ikimizde mutlaka birbirimizi kapıdan uğurlarız.Uyuyor olsa bile çıkıcağım vakit kalkar,bende aynı şekilde bölesi daha güzel diye düşünüyorum....:teytey:

:lepi::lepi:

valla henüz evli değilim ama ev hanımı olsam o işe gitmeden önce kalkıp kahvaltısını hazırlayıp öpücükle onu işine uğurlamak isterim. çalışan evli bayanlar için kalkıp kahvaltı hazırlamak zor gelebilir.

Bende çalışıyorum ,eşim benden önce evden çıkıyor benim 1saat daha fazla uyuma imkanım olmasına ragmen,eşimle birlikte uyanırım onu güzel birşekılde kapıdan gönderirim sonra balkona çıkar göz önünden kaybolana kadar bakıp el sallarım :))

sonra kendim hazırlanırım :))

MERABA ARKADAŞLAR BENDEEŞİMİİŞE GİTMEDİĞİM GÜNLER MUTLAKA KAPIDAN GEÇİRİRM AMA 4 YILLIK EVLİLİĞİMİZ DE 1 KERE OLSUN KAHVALTI HAZIRLAMAMIŞIMDIR. HEM BENDE ÇALIŞIYORUM HEM DE EŞİM BENDEN GEÇ ÇIKIYOR BİRDE ÇOCUK VAR KAHVALTI AKLIMIN UCUNDANBİLE GEÇMİYOR MAALESEF:umursamaz:

Her sabah kalkarım ve kahvaltı hazırlarım hatta akşamdan sorarım kahvaltıya ne istediğini ama o genelde bişey istemez hatta bazen istersen uyanma ben bişeyler yerim gidince der ama o öyle dediği için daha bir içten kalkarım ama uyandırmak sorun peşinde geziyorum resmen.çayı önceden bardağa koyarım ki soğusun ve şekerine kadar karıştırmış olurum ama bunu hakettiğini düşünüyorum yoksa öyle çok fedakar değilimdir normalde

esim her ne kadar sen kalkma askim uyu,ben birseyler yer giderim desede ben mutlaka hergun ayni saatte 6.30 da kalkar esime kahvalti hazirlarim ayrica ogle yemegi icinde bazen birseyler yapar ve cantasina eklerim.esim disarda yemek yemegi hic sevmez.kapida oper dualarla beraber ugurlarim sevdicegimi o herseyin en iyisine layik benim icin herseyi yapiyor ben sabah uykumdan fedakarlik yapmisim cokmu?seviyorum askimi.opuyorumnanaktan

kızlar bende benim gibiler varmı acaba diye kendime kızıyodum hamileliğimden dolayı gece hiç uyuyamıyorum sabaha karşı uyuyorum bazı sabahlar eşimi hiç görmüyorum bazende hemen 1 bardak süt ısıtıp uykum açılmasın diye hemen yatıyorum hem çok erken gidiyo 6 da hemde kahvaltı yapmak istemiyo önceden kalkıp yolcu ediyodum şimdi onuda yapamıyorum aslında kendime kızıyorum ama napım biraz katlanacak artık

Calısmadıgım aylarda,
her sabah esımden once kalkar, kahvaltısını hazırlar, kapıda oper ve oyle ugurlardım.
Sımdı bende calısıyorum, kahvaltıyı ıkımızde ıs yerımızde yapıyoruz.
Sabah beraber cıkarız evden, zaten aynı otobuse bınıyor, aynı durakta ınıyoruz.
Aslında esım 2 durak once ınebılır ama, benımle gelmek ıstıyor (:

hamile kalmadan önce kapıdan yolcu ederdim kahvaltısını hazırlardım
ama malesef şimdi gittiğini bile duymuyorum
gece uyuyamadığım için sabah duymuyorum gittiğini

valla benim ki sabahin besinde ise gidiyor bu hafta(vardiyeli calisiyorda)kalkip ugurlamiyorum ya 14 sene olacak nerdeyse önceleri kalkip kahvaiti hazirlardim kizardi bana zaten uykuya cok düskün. birde kahvalti yapmak icin 4:30 kalkamam diyor bir haftamiz böyle geciyor. gececi ve öglenciliklerinde de gitmeden önce yemegini yedirir öyle gönderirim. gececi oldugunda aksam 9 da yemek yiyorum düsün yani o tek basina yemesin diye. canim eger esinin düzenli bir calisma saati varsa mümkün oldugu kadar kakip hazirlasan? ilk basta zor olur ama sonra vücut alisir. enistede bu kadar büyütmesin bence.tek dert kahvalti olsun alsin bir simit bir bogaca varsin yaninda cay olmayi versin:enbuyukkk:

Back
X