Esinizi Nasil Delirtirsiniz

Fazla ilgi beklemem... Ben bunu biraz abartıyorum.Şeniz
Israrcı davranmam... Ben terazi burcuyum ve bir şeyin olmasını istedim mi o şey mutlaka olmalı. sengözlerimebaksanab Eşim de bir kere <hayır> dedi mi, ısrar etmeye başlıyorum. Önce tatlılıkla, sonra sitemle... Of!! Hiç bir faydasını görmediğim gibi onu da delirtiyorum. :çok üzgünüm:
Yemeğini fazla ısıtmam...:roflol: Babam yemeğini çok ısıtmamı isterdi. Buna alışmışım. Eşim fazla sıcak sevmez. Ama hala alışamadım az ısıtmaya...:roflol:
Alışverişe beraber gitmek istemem... :jeyyar: Dediğim gibi tipik bir terazi burcuyum. Kolay beğenmem. En az 4-5 dükkan gezerim. Bazen saatler sürer alışverişim. Bu da eşimi delirtiyor. :jeyyar: Ya alışamadı bir türlü benimle birlikte alışverişe. :çok üzgünüm:

valla benim kide benim kavgalarıma deli oluyor çünkü yaşlı genç dinlemiyorum kavga ediyorum özelliklede araba sürerken oluyo bu durum tabii o olmuyo başkalarıda artık nasıl aktarıyosa benim kavgamı deliriyo benim koca.sakindir aslında onu sinir edeyim derken kendim sinir oluyorum çoğu zaman

dar pantolon giymeme
kısa belli bir şey giyeceksem içime bir şey giymeme
belimin yada göğsümün açılmasına (haklı ama bende dikkat ediyorum artık)
topuklu giyip yürüyemememe
saçlarımı boyatmama (sırf o istemiyor diye 2 yıldır boya sümedim saçlarıma kestirrincede asıl rengime döndüm güzel oldu)
saçlarımı dışa doğru fönleyip kabartmama
o söylemeden annesine gitmeme me
her gece uykum var hadi hadi deyip yatınca sohbet etmek istememe
lavaboya düşen saç ve kaşlarıma
her gün; akşama ne yiyelim dememe
takıntılı olup her şeyi takmama ve kafamda kurmama
davetsiz misafirden nefret etmeme (bu huyum bilindiği için kimse haber vermeden gelmiyor )
hayatı çok fazla ciddiye almama (kendisi çok neşeli ve hayatı eğlenceli yaşar her şeye güler her konuda espirisi hazırdır, herşey onun için gülme malzemesidir)
elini öpmememe (banane versin 100 lira öpücem)
aradığında ulaşamamaya
eve giderken haber vermeden bir yerlere takılıp oyalanmama
inatçı oluşuma
dışarı çıkmak istediğinde burnundan getirmeme
daha kim bilir neler var aklıma gelmiyor şimdi....

benimkisi sadece olumsuz düşündüğünde kzıyo aslında giyimime falan karısmaz hatta baba evinden daha rahatım:dance: iyikide evlenmişim onla
gelinliğim bile baya açık bir modeldi yerimseniben

ailesini eleştirdiğim zaamn işte kızıyo deli oluyo bende artık hiiiiiiiiç bişi sölemiyorum benim eleştirdiklerimi o görüyo bana sölüyo bende yine yprum yapmıyorum ona da kızıyo sanırım :)

tartışıyorsak laf söyleyip dönüp arkamı başka odaya gittiğimde delirir. tartışma daha da bir alevlenir. biraz pasaklıyımdir söylenir durur. pasaklı zamanımda eve misafir gelcekse surat asarım tartışma nedenidir deli olur. saçlarımı kurutmam sinir olur. dağınıklığıma sinir olur. nasıl olcan sen deyip durur. bende benden bukadar kusura bakma derim. bütün ütülü kıyafetlerin içinde yeni yıkanacak yada ütüsüz birşey varsa onu giycek olur o zaman delirir. 5 dk da hazırlanırım benim kokoş koca 25 dk anca hazırlanır ona söylendiğimde o da bana söylenir...

misafir gelecekse telaşlanırım, cep telefonunu duymam, her lafa cevap veririm, banyoyu ıslatma derim, eşya alınca dolabın kapağını kapat derim bunlar eşimi çıldırtmak için yeter :sm_cool:

Benim kocişimde bana deli oluyor bana her seferinde sana deli oluyorum diyor yani deli olması için başlıbaşına bir sebebim:sm_cool::sm_cool::sm_cool:ŞenizŞenizŞenizŞeniz

canım fazlası var eksiği yok cidden aynıı artıııııııııııı bide annesi pilavı çok ii yaparmışş öle söler bende o zaman git annen yapsın derim ona çok kızarrrkaydirigubbakcemile-tatlicadiarzu-hihoyyythihoyyyt

herşeyi büyütmeme,saçlarımla saatlerce uğraşmama,
bi yere giderken beni saatlerce beklemesine,
eleştirilerine gıcık olmama,
kavga esnasında hiç susmama....
gıcık ve deli olur:jeyyar:

walla eeenn çok surat asmama deli oluyorr....
yoksa kocam ne yaparsam yapayım, sakinliğini korur....

elendra yoksa sen benmisin ya okuren birden kendi yazacaklrımı yazmışım gibi hisettim yoksa bu kocalar hep aynımı CADIARZU

walla eeenn çok surat asmama deli oluyorr....
yoksa kocam ne yaparsam yapayım, sakinliğini korur....

yani al benden de o kadar surat asmıyım ,trip atmıyım da ne yaparsam yapıyım.
OFFFF trip atmadan da olmuyo kii, bayan kısmının en sevdiği şeydir ama yapamıyom iştebenneyaptımki
Aman tek derdim bu olsun napiyim başka şeylerde delirmesin deee yeter ki ben de trip atmayıveriyommm:dance:

incelldiği yerden kopsun tavrıma acayip bozuluyor.aslında normalde çok ciciyimdir.zaten daha çok deliren taraf ben olmuşumdur.yavaş yavaş delirtmeye başladım sanırım.hadi hayırlısı:teytey:

Yarın görüşemeyeceğiz lafına delirir.Yani buluşamayınca deliriyo çıldırıyo:jeyyar:

annesi hakkında konuşmam yeterli geliyordelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

ben herhalde en çok trafikte onu delirtiyorum.. hızlı gitme, frene bas, kırmızı yanıyo, şimdi geçme, tamam solla adamı, neden solladın şimdi. kornaya bas .. vs..:))) bütün saçları diken diken oluyo, dışarıdan her gelişimizde savaştan çıkmış gibi eve giriyoruz:)) bigün in sen kullan dese hapı yutucam valla hahahaha!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…