eşinizi nasıl istersiniz.???????

Igrenccccccccccccccccccccccccccccccccccccc iyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

işte beyaz atlı prensimnaniknaniknaniknaniknaniknanik oldum olası çok kaslı erkekleri sevmem,üstüne üstlük bu çooooooooooooooooooooooooook kötü igggggggggggggggrenç ötesiyasakkelimeyasakkelimeyasakkelime

vücudu şekilli ve kaslı erkekleri beğenirim ama bu neya ayağına ip bağlasan çocuklara balon diye satarsın:roflol:lülülülülülü

eşim böyle bir tip olsaydı istemeye geldiklerinde füzeyle uzya yollardım hıyyyyyyyyyy
yok yok kalsın
istemem eşimin tipi çok iyi bana göre:roflol:

ay tuglerim diken diken oldu bu herifi gorunce aman yok kalsin anacugum ben istemem oyle adam ne o oyl iri yari bi sey ay yahu neyse baska bi sey dicektim simdi ayip kacar
baska yerleri de kucuk mucuk olur
muhahaha ay saka be

ayy çok kötü yaa!!! nedir erkeklerdeki vücut geliştirme hevesi anlamam erkek dediğin azcık bişey balkonlu olcak ama çok azcık aaa ama illada böyle kaslı olcaksa losttaki sawyer gibi olabilir mesela. tam kararında o

ay bune:1shok::1shok:
iğrennnçççç,miğdem kalktı:bbo:

böööğğğğ çok iğrenç bence kızla<r bu ne böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…