Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452

karabiberim

Kızlarının annesi
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2007
594
16
643
41
İstanbul
arkadaşlar eşiniz işe giderken siz evdeyseniz kalkıp onu yolcular mısınız?benim eşim kahvaltı yapmıyor sabahları o yüzden ben onu kaldırırm sonra yatarım ama kapıya kadar gitmem ya siz?

Haftaiçi sabahları beraber evden çıkarız evden..
Ama pazar günleri çalıştığı zamanlarda eşimi yalnız bırakmamak için beraber kahvaltımızı yaparız, sonra da eşimi kapıya kadar uğurlarım.
Sonra cama çıkıp öpücükle el sallarım.. :asigim:

eşim 3 vardiya çalışıyo..bu hafta sabah 5,30 ta işe gidiyo..klakar kahvaltısını hazırlar..öpücüğünü verir. ayakkabilarını siler uğurlarım...

benim eşim kahvaltı için beni kaldırmıyor.canım benim kıyamıyormuş banaŞeniz ama ben mutlaka her sabah aşkım giderken kalkarım.kocaman öperim :asigim: sonra allahım sen eşimi başımdan eksik etme derim tekrar gider yatarım.onu çoooook seviyorum:1hug:

beni uyandırmaz sabahları.uyanmadıysam kahvaltısını kendısı hazırlar yer çıkar.
uyandıysam, kı genelde uyanırım
ben hazırlarım kahvaltıyı bırlıkte kahvaltı ederız ve kapıdan uğurlarım.
hatta balkondan el sallarım çoğu zaman.

ben hep esimi yolcularim yemegini hazirlar termosuna koyar oper yolcu ederim
ama bu aralar pek agirlastim zor oluyor bi haftadir kendi kalkip hazirliyor yemegini isitip koyuyor termosuna
sonra bazen beni oper ole gider bazen de hic ellemez uyurum ya o yuzden
e geceleri sancilar coklasti artik idare etsin:asigim:

Biz birlikte çıkarız ama benim çalışmadığım onun çalıştığı zamanlarda , kocamı kapıya kadar uğurlarım ben öyle gördüm annemden babamdan .

eğer aramızda dargınlık yoksa mutlaka kapıdan yolcu ederim.eline bilgisayarını veririm.
bir de öperim
ben erken çıkıyorsam o da bana çantamı verir ayakkabılarımı giydikten sonra.
asansöre kadarda bekleriz birbirimizi.sonra da bir fasıl balkondan devam eder:asigim:

Ben ondan önce çıkıyorum hafta içleri
o horul horul uyuyor:asigim:
ama hafta sonları tabiki kapıya kadar eşlik diyorum a.s

biz sabahları beraber çıkarız evden o yüzden öyle bir durum olmuyor zaten hafta sonlarıda beraber evdeyiz ikimizde çalışmıyoruz ama eğer eşim benden önce çıksaydı evden büyük ihtimalle uğurlardım kapıya kadar çıkardım.

ay kızlar zaten nezamandır vicdanımla kavga ediyodum şimdi sizi okuyunca dahada utandım
ama bnm ki kahvaltı yapmak istemiyo iş yerinde yiyiyomuş bende onu kaldırınca tekrar yatıyorum oda beni öpüp gidiyo:asigim:

eğer arabayla gideceksek tabiki beraber çıkarız ama servisle gideceksek eşim benden 15dk.önce çıkar ve ben kapıya kadar uğurlarım ve onu aldınmı??bunu aldınmı??unuttuğun birşey yok değil mi??diye sorarım,bir güzelde öperim,hayırlı işler diyerek kapıyı kapatırım....

çalıştığım dönemde daha zordu çünkü benim işimin saatleri olmadığı için evde olduğum günler hazırlardım(ayda 7-8 günü bulmazdı).şimdi hamilelik nedeniyle işimden erken ayrılmak zorunda kaldım.her sabah kahvaltısını hazırlar,kapıya kadar uğurlar,hatta camdan ona el sallamadan işe göndermemyerimsenibenher seferinde kahvaltı hazırlama,kıyamıyorum sana diyo..ama napıyım bende ona kıyamıyorumŞeniz

Sabah kalkar kahvaltısını hazırlarım yerimseniben
Yerken bende çayımı içerim yanında ama yemem erken bir saat oluyor
Kapıdan çıkarken uğurlarım birbirimizi öperiz kolay gelsin derim :asigim:
Asansöre binerken bir daha öpücük atarız birbirimize
Arabasına biner mutlaka el sallarız birbirimize :teytey:

bizde sabahları beraber çıktığımız için birbirimizi ayrılırken yolda uğurluyoruz
ama onun çalışıp benim çalışmadığım zamanlarda
kapıyo kadar eşime eşlik eder öper öle uğurlarım yani

hafta içi eşimden ya erken çıkıyorum yada birlikte çikiyoruz
o beni uğurlamaz kapıya kadar ama üstümü giyerken mutlaka bi kalkar yanıma gelir koklar öper
cumartesi günleri ise ben onu kapıya kadar uğurlarım
bazen kalkmakta zorlanırım ozaman o yanıma gelir yatakda vedalaşırız ama bu ya hastaysam yada çok yorgunsam olur
kapıya kadar geçirir camdan veya balkonda el sallarım arabaya binene kadar peşinden bakarım vs.

ne yolcu etcem yolu bilmiyormu :roflol: beraber çıkıyoruz evden beni işe bırakıp öyle işe geçer zaten yakın onun okul bizim eczaneye eğer ben nöbetçiysem pazar o yatar ben öper çıkarımben evdeysem o öper gider hiç uyandırmaz. bazen kahvaltısınıda koyarım bazende o koyar beraber yaparız.

hafta içi ondan önce çıkıyorum kocaman kocaman öpüp çıkıyorum hafta sonları eşim çalışıyor kalkabilirsem kalkıyorum kalkamazsam beni hayatta uyandırmaz öper gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…