Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
mutlaka ondan önce kalkarım kahvaltısını hazırlarım eşimi kaldırırım yalnız kahvaltı etmesin diye onunla beraber kahvaltı ederim kapıya kadar ona eşlik ederim öperim ve uğurlarım :)

hafta içi ondan önce çıkıyorum kocaman kocaman öpüp çıkıyorum hafta sonları eşim çalışıyor kalkabilirsem kalkıyorum kalkamazsam beni hayatta uyandırmaz öper gider kocicimm seni çok seviyomm:asigim:

Bu bizde bir klasik olmadı hiç,bazen o beni uyandırır kahvaltı hazırlamış olur beraber yaparız ve çıkar.Bazende aksi olur.Şuan hamilelikten dolayı ağırlaştığım ve çalışmadığım için o kalkıyor benim uyanmak isteyip istemediğimi soruyor öpüp gidiyor.Bunlar bizde bir tören edasında olmaz,kim daha az yorgunsa o kalkar vedalaşır...Ama akşamları eşim kapıyı anahtarla açmayı sevmez illa bana açtırır:)))Akşam karşılanmak ister bu tam bir törendir işte bizde...

çocukdan önce bende kahvaltıyı hazırlar birlikde yapar sonra kapıdan öpücükle dua ile uğurlardım ama şimdi 2,5 aylık bi kızım var gece uykularına hasretiz haliylede sabah kalkamıyorum ama uyanırım mutlaka öper öyle gider

evet bizdede sabahları tören olmaz ama akkşaaam tören basit kalır bizim karşılamanın yanında.ben anahtar sesini duyar duymaz koşarım danslarla öpücüklerle buluşuruz beraber oynarızsırnaşık şeysarkı söyleriz küsmüşsem yada kızgınsam gitmem kapıya o da hemen yanıma gelip yine ne suç işledim der anlar yani:asigim:

evet bizdede sabahları tören olmaz ama akkşaaam tören basit kalır bizim karşılamanın yanında.ben anahtar sesini duyar duymaz koşarım danslarla öpücüklerle buluşuruz beraber oynarızsırnaşık şeysarkı söyleriz küsmüşsem yada kızgınsam gitmem kapıya o da hemen yanıma gelip yine ne suç işledim der anlar yani:asigim:

ben buradan kk nın bütün bayanlarını kutluyorum...vallahi çok hoşuma gitti...ne kadar güzel birşey moralle,mutlu bir şekilde işe gitmek...devam bayanlar bu huyunuzdan sakın vazgeçmeyin....
sevgiyle kalın...

Tabikide aşkımı hergün işe giderken kapıya kadar uğurlarım,ama hamileliğimde eşim sağolsun beni kaldırmazdı.

Ben de eşime güzelce kahvaltısını hazırlarım,son kontrolleri yaparım (malum çok çalıştığı yoğun olduğu dönemlerde bir kendini unutmuyor cep tel.anahtarlar çantası raporlar kontrol edilir öylr çıkar..) kapıda şööylee güzelce sarılırız koklaşırız hayırlı işler dilerim..Lakin bu bu son aylarda bebişimiz dolayısıyla bazen gece hiç uyuyamadığımız için değişimli oluyor..Canım..O da hazırlıyor bazı sabahlar,uyandırıyor benii tatlı tatlı.. Yine dua ile uğurluyorum eşimi kapıdan..
Bu yazı hep aklımdadır;
Eşinizi kapıdan duayla uğurlayın ...
Özellikle ev hanımları sabah erken kalkmada zorluk yaşıyor ve eşlerini göndermeyi bir vazife addetmiyorsa,
bunu bir daha düşünmeliler. Eşinizi kapıdan uğurlamak onun kalbinin bir yarısını evde bırakmasına vesile olur. Hele eşinize, “Biz açlığa dayanırız; ama ateşe dayanamayız. Bize helal rızık getir. Allah işini rast getirsin...” demek onu helal kazanca motive eder.

genelde yolcu ederim sabahları kahvaltı edemesede ekmek arası bişeyler hazırlarım...ama nadiren de olsa eğer beni çok kızdırdıysa kalkmam bilerek kalkmam hatasını anlaması için....akşamlarıda ben açarım kapıyı genelde ondan sonra çıkıp önce geliyorum...

Sabahları birlikte çıkıyoruz evimizden.
Kapının iç tarafında uzun uzun koklaştıktan sonra ayrılıyoruz.

kesinlikle yolcularım oda beni öpmeden çıkmaz.küs bile olsak yüz vermem ama kalkıp yolcularım.ayyyy çok seviom ben onuuuuuuuuu

her sabah kahvaltısını hazırlarım kışın kapıdan öperek uğrularım sonra koşa koşa cama cıkıp köşeyı dönene kadar beklerım şimdi yaz 5 aylık oğluşşumla sokağa kadar uğurluyoruz köşeyı dönunce içerı gırıyoruz

benim eşim kahvaltı yapmaz, erkencikten gider işe yatakta beni öper elimi tutar bende el sallarım gider... hergun böyledir...

EŞİM HAFTASONLARI DA ÇALIŞIYOR.
1 HAFTA ÖNCESİNE KADAR BENDE ÇALIŞIYORDUM.
HER SABAH MUTLAKA KAPIYA KADAR UĞURLARIM ve HER AKŞAM GÜLEN YÜZLE KARŞILARIM.
BUNLAR BİZİM İÇİN ÇOK DEĞERLİ...
KAHVALTI KONUSUNDA DA NE HAZIRLAYAYIM DİYE SORARIM.
O NE İSTERSE KAHVALTISINI HAZIRLARIM, BAZEN KAHVALTI YAPMAZ LAFLARIZ ÖYLESİNE...

Evlendiğimizden bu yana yolcu etmediğim tek bir gün bile yoktur...
Hasta olsam dahi muhakkak her sabah kahvaltısını hazırlarım,birlikte kahvaltı yaparız.
Sonra kapıda öpüşürüz,peşinden balkona çıkarım el sallarız birbirimize... Son olarak arabanın kornasına basar ve gider aşkım...
Üç saat sonra da hazırladığım öğle yemeğiyle işyerine giderim ve akşama kadar birlikte çalışır,evimize döneriz...

benden önce cıktıgı hergun kapıda göndermısımdır...

hıç üşenmedım.... kus bıle olsam aksam kapıyı acar beklerım.. öper muhakkak çıkmadan....

benim eşim de sabahları kahvaltı etmez.çalıştığım zamanlarda hemen hemen aynı saatlerde çıktığımız için birbirimizi uğurlarız,ben ona allah işlerini rast getirsin der ve öperim ,o da tabi.ama tatildeyken her zaman uğurlayamıyorum,o da beni uyandırmaya kıyamaz.ama akşam mutlaka evde olup onu karşılamamı ister:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…