Eşinizi sabahları kapıya kadar yolcu eder misiniz?

sabahları eşinizi kapıya kadar yolcular mısınız?

• Ankete Katılan
    452
bende mutlaka kalkar kahvaltı hazırlarım.zaten 2-3 ay öncesine kadar aynı yerde çalıştığımız için birlikte çıkardık.şimdi ben evdeyim ama her sabah onu kapıdan geçirir iyi dileklerde bulunurum.ailemden öyle gördüm.öyle yapmasam evin bereketi kaçarmış gibi geliyo.belkide şu anda çalışmadığım için suçluluk hissi.bilemiyorum ama her sabah böyle.

mutlaka yolcu ederım sabahları..:asigim:
kızımı ve benı oper cıkar evden
sonrasında da balkondan el sallarız babamıza :asigim:

genelde beraber çıkıyoruz evden kimse kimseyi yolcu etmiyor,
ama eğer seyahate falan gidecekse o zaman bizimde ayrılmamız ciddi zaman alıyor,
bir arkasından su dökmediğim kalıyor..

Çocuklar okula gittikleri için erken kalkıorum dolasıyla eşimide yolculuorum.Şimdide yaz okuluna başladılar yine yolculuyorum.Ama yataktan kalkmak zorunda olmadığım zaman yolculamıorum.

eşimi uğurlamadan bir günüm geçmemiştir.ve de karşılamadan.kapıda değil balkonda karşılarım.kapıdan uğurlarım,balkondan el sallar gitmesini beklerim.kahvaltımızı ederiz öyle gider.kahvaltısız asla çıkmadı.bazen uzun görevleri oluyor,göreve bile kendim gidip bırakıyorum.ben eşimi çok seviyorum...

hep istemişimdir eşimi yolcu etmeyi ama uykudan gözlerimi açamamki ben sabahları çok sinirli olurum zavallım aç aç gider.ben çok kötüyüm yaaasenağlama

Ben esimi herzaman kapiya kadar ugurlarim.Hayirli isler diler, Allaha emanet eder, sonra kokulu öpücüklerle ise gönderirim....:asigim:

esim kahfalti yapmiyor..
o saattede ben zaten uyuyor oluyorum
zaten kalkmamida istemiyor.beni öper öyle
gider isine,ama kapiya kadar ugurlamam..

ben ondan ønce cikarim, yada birlikte cikariz, haftasonlari evdeyiz zaten. Ama benden ønce ciksaydi mutlaka kalkar yolcu ederdim, zaten sabah kusuyum ben uyuyamam en ufak gurultude veya IsIkta ayaktayimdir

6.45 de kalkarız 7.10 da kahvaltısı hazırdır 7.30 da evden çıkar 8 de de ben çıkarım
hamileleğim son 2 haftasına kadar çalıştım ve bir kere bile kahvaltısını aksatmadım
bide öğle yemesi için bişeler hazırlarım sabah kızartma hamburger vs gibi
her sabah tost yaparım akşamdan börek yapmadıysam
haftada 2 yada 3 kere börek yaparım
baklavası vs hepsini yaparım
binbir marifetim var ama bazen kıymeti yok gibi hiç bi iş yapmayyanlar daha kıymetli
iş arkadaşları kahvaltı yapmadan gelip iş yerinde yapıyo onlara hava atıyo benim ki ben erkeğim hazırlatırım vs gibi yani benim ondan korktuğum için hazırlladığımı sanıyo şapşal
kahvaltıdan sonra çantası vs veririm öpüşür koklaşırız oğluşumuzu öper öyle gider
küsken hayatta kalkmam öpse bile öpmem
çocuğu öper beni öper gider
kahvaltı ya yapar ya yapmaz ctesi akşam küstüm ta ki dün akşama kadar konuşmadı yemek falan da öyle özenerek yapmadım en önemlisi ye ye diye ısrar etmedim
adama ellerimle yedircem nerdeyse kıymet yok ortada
anladı en son değerimi gıcık
ne yapsam seviyorum yinede eşşek kafalıyı :)

ben eşimden yarım saat önce kalkarım kahvaltısını hazırlar öperek uyandırırım kapıdan ugurlarım tabi önce sorarım anahtarını cüzdanını telefonunu aldınmı diye sormadıgım gün mutlaka birşeyler unutur.arabayla köşeden dönene kadar bakarım arkasından.

Ben eşimden önce çıkıyorum ama mutlaka birlikte kahvaltı yaparız. Sonra o beni kapıya kadar gecirir. İzinde olduğum zamanlar kapıya kadar uğurlarım kocisimi...Bazen sinir etsede cok seviyorum onu.laelaelaelaelae

her sabah kahvaltısını hazırlar ve kapıya kadar eşlik ederim öpmeden uyandırmamda göndermemde küssem eğer kahvaltı yine hazırlarım ama uğurlamam

Saat 06:30 da kalkıyorum kahvaltıyı dünden hazır hale getiriyorum.Çayı demliyorum kaldırıp ,beraber kahvaltı yapıyoruz.onu gönderirim,yarım saat sonrada ben çıkarım.Kapıdan kesinlikle öperek gönderirim,sonrada camdan bakarım.

arkadaşlar harikasınız ..imrendim hepinize ya ..
amanda amanda öpücükle uyandırmalar ...benim eşim şuan yurt dışında
şimdilik izne geldidiğinde kayın validemlerde kalıyoruz burada evimiz yok ..idaha tam kah.hazırlayamdım yani sağ olsun kayınvalidem hep hazır etti siz beraber daha çok olun diye
amam bi gün sesizce erken den uyandım börek yaptım ..pek sevindi hala konuşur benim için kalktın diye ..ah canım benim çok seviyorum seni ...şu vize cıksında kavuşayım artık ..aminnnnnnn

arkadaşlar harikasınız ..imrendim hepinize ya ..
amanda amanda öpücükle uyandırmalar ...benim eşim şuan yurt dışında
şimdilik izne geldidiğinde kayın validemlerde kalıyoruz burada evimiz yok ..idaha tam kah.hazırlayamdım yani sağ olsun kayınvalidem hep hazır etti siz beraber daha çok olun diye
amam bi gün sesizce erken den uyandım börek yaptım ..pek sevindi hala konuşur benim için kalktın diye ..ah canım benim çok seviyorum seni ...şu vize cıksında kavuşayım artık ..aminnnnnnn

benım esımde kahvaltı yapmıyor ama ben genede kalkarım gıyınmesıne yardımcı olurum sonra opup yolcu ederım

kimse kimse için kalkmaz bizde işe erken gidecek olan gider diğeride mışıl mışıl uyur
uyanıksak öperek uğurlarım tabiki

Ben her sabah yolcu ederim kapıya kadar o ayakkabılarını giyerken çantasını telefonunu tutarım..
sonrada öperim..asansöre binene kadar öpücük yollarız
sonrada pencereden arabaya binişine bakarım en son korno çalar kocam gider..bende perdeyi kapatırr cupp tekrar yatağa:)
ama egerki tartışmışsak ve o haksız ise kahvaltısını hazırlar ama kapıya kadar gitmem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…