Lale abla seni hep okur ve begenirim.savunmuyorum da kendimi haklı olarak gostermek istemiyorum
Konumu bilmiyorsunuz yeni evliyken gurbetteydik memlekete gelince 4.5 ayda o zaman cikardi bende burnundan getirirdim.simdi memleketteyiz 1 yil oldu işletme açtık beraberiz tüm gün. Acaba ben mi abartiyorum diyorum arada bir çıksın kafasını mi dinlesin.gel gel dedikce kötü oluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu sahibi gitti
hoşuna gitmedi fikirlerimiz zannımca
sürekli küfür eden bir eş haline geldi.bana aileme çok çirkin şeyler söylüyor.daha öncede konum var burada iş yerinde beraber çalışıyoruz şimdi birde araba aldık 2 günde bir geç geliyor.aldatma demeyin onun sevdası araba kullanmak ve bira içmek biliyorum bir yerde oturuyor.aradığımda bir bira içip gelcem diyor 1 saat geçiyor arıyorum nerde kaldın diye.daha geçen akşam yanlız dışarıdaydı bu akşam yine bir tane içmiş bi tane daha söylemiş.bende inadına arıyorum en sonunda kızdım kavga ettik telde tam geliyordu geç gelcem dedi.çok sık arıyorum çünkü ben geliyorum dersem gerçekten geliyorumdur o beni oyalıyor bende mesafe hesaplıyorum mesela 15 dk geleceği yolu 45 dk da gelmediyse arıyorum.yanlışmı yapıyorum .evden soğudum dedi.değişmek istiyorum ama o dışarıdayken evde çok bunalıyorumbeni aldatmasını düşünmüyorum yapmaz ama evde olan ben gezen o diye onu kıskanıyorum.bende bunalıyorum ama ben çıkıp hava alıp gelemiyorum gece.gündüz bile dükkandan çıkamıyorum yoğunluk olacak diye.ne yapmalıyım kendimi nasıl durdurabilirim yada siz eşinizi ararmısınız böyle.bende değişmek istiyorum onu umursamamak ama sinirlerimede hakim olamıyorum.ha geldi ha gelecek diye saatlerce beklemekten nefret ediyorum.
Sabah aynı yüz , akşam aynı yüz, normal adamın sıkılması .
Ay konu sahibi kızma bana ama korku filmi gibi geldi,bütün gün dip dibe ...Özel alan isterim ben kendime .
Az biraz uzaklaşın , özleyin birbirinizi .
Size göre saçma , ne öyle ya dip dibe yapışık ikizler gibi.Cok sacma bi yorum sabah aksan ayni yuz dedigin "eş" oluyor tatlim. Seviyorsan gercekten sıkılmaz insan ....
Sıkılırım diyen evlenmesin ozaman
Size göre saçma , ne öyle ya dip dibe yapışık ikizler gibi.
Her insan arada yalnız kalmak ister,konu sahibi için de geçerli söylediklerim arayacağına oda kendine zaman ayırsa bir saat için niye huzurunu bozuyor , asıl bu saçma.
Riyakar , sahtekar değilim,asıl sevginin ne olduğunu bilecek yaştayım.Karşındakini bunaltmak çok sevmek değildir.
Canım sen yaşadığın için daha iyi anlarsın diye düşünüyorum , sürekli beraber olmak yorar insanı ayrı ayrı zamanlarda ev tatiline mi çıkın desem ne desem bilemedim uzaklaşmanıza gerek yok ,evde ufaklıkla bir kaç gün dur eşin tek gitsin işe, işiniz nasıl onu da bilmiyorum ama.Beraberde cikiyoruz ama 4 yasinda oglum var ya hep beraber cikiyoruz yada k.valideme bırakıyoruz.hep ayni yüz diyen arkadasim bir yerde hakli haftada bir hali saha maci var ve ben evde yanliz olmaktan cocukta uyuyunca mutlu oluyorum.ama sadece bir gece yoksa sıkılıyorum.cocuk olmasa zaten takilirim pesine ama cocukla olmuyor.
Ne ilgisi var modernlikle ? Empati yapıyor olamaz mıyım ?Yeri gelir dipdibe durmak zorunda kalinir
Hayat bu
Ay sıkıldım senden özgurluk alanima gideyim ...
Yada bi bira icip geleyim
Gercekten cok modern bi bakis açısi
arkadaşım evde yalnız mutluysan daha ne sorunun var ne konuda yardım istiyosunki anlayamadım inanki :44:
uyut çocuğunu yalnz takıl eşinde gezsin tek
Mesela ayin 20 sinde d.gunum vardi.supriz degildi tabi esim daha bir hafta öncesinden birseyler yapacagimizi söylüyordu. Neyse 19 u aksami aradi ve gec gelicem dersem anlamazsin o yüzden mekan aricam supriz yapicam dedi.biz sahil kentlerinin birinde oturuyoruz.ben o gece saat başı aradim en fazla bir saatlik yola gitmişti hakikaten sıkılıyorum yapacak şey bulamiyorum.en sonunda gelince kavga ettik supriz bile yaptirmiyorsun beni boguyorsun üstelik söyledim dedi.merakliyim ve evt hep kötüyü düşünürüm acabami diye.hep teline bakar mailine bakarim.pc gecmisine düzenli bakarim tel konusmalarini gizli dinlerim ama 6 yılda en ufak birsey bulmadim görmedim. Ama niye boyleyim paranoyakmiyim bilmiyorum.
arkadaşım evde yalnız mutluysan daha ne sorunun var ne konuda yardım istiyosunki anlayamadım inanki :44:
uyut çocuğunu yalnz takıl eşinde gezsin tek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?