eşinizi sık sık ararmısınız ?

bence biraz sakinleşin ve eşinizi de sakinleştirin. eğer tek sorun buysa bence üstesinden gelinebilecek bir konu... hiç de ayrılık nedeni değil bana göre.
biraz sabretseniz, kendiniz için de farklı uğraşlarınız olsa... eminim siz de bu kadar takılmayacaksınız. zaman zaman hiçbir şeyle uğraşmayıp evde oyalanıyorum ben mesela. böyle bir zamanda bir süre sonra çok sıkılıp eşime sarmaya başladığımı farkettim. hiç neden yokken ilgisizliğinden şikayet etmeye başlamıştım. sonra, uzunca bir süre arkadaşlarımla falan da görüşmediğimi, hiçbir şey yapmadan evde oturduğumu ve bu yüzden de yalnızlıktan bir süre sonra sıkılıp olur olmaz yere eşimi de zorlamaya başladığımı farkettim. şimdi arkadaşlarımla daha çok vakit geçirmeye çalışıyorum, tek başıma da yapabileceğim şeyler var. evde bile olsa biraz hareket etmek, spor falan yapmak gibi, yap boz yapmak gibi, kitap okumak gibi... ama tabii bunların tümü bir noktadan sonra sıkıyor. tek başına hiçbir şey sonsuza kadar sürmez. bu yüzden bence eşiniz dışında da arkadaşlarınız olmalı. çocuğunuzun olmasını bence bir sorun olarak düşünmemelisiniz. çocuklu arkadaşlar da edinebilirsiniz. ortak dertleriniz, ortak uğraşlarınız olur. paylaşarak daha çok mutlu olursunuz. anladığım kadarıyla sizin eşinizden ayrı zaman geçirememeniz, eşinizin buna izin vermemesiyle ilgili değil, bir çevrenizin olmamasından kaynaklı. bu çevreyi kendiniz edinebilirsiniz, ya da eşiniz ile bu konuda neden mutsuz olduğunuzu anlatıp ne kadar yalnız kaldığınızdan konuşup, ondan bile yardım isteyebilirsiniz. ne bileyim, onun arkadaşlarının eşleri olabilir...

Arkadaş sadece beni oyalayabilir o da yok.arkadaslarinin eşleri var ama samimi olduğum kimse olmadi daha.evde neyle ilgilenirsem ilgileneyim kafami ona takiyorum bi kere.ama sizlerin yazdıklarını iyi geldi tsk ederim. Bu aksam beraber çıkmayı teklif etti.bi önceki gün kavga edip ertesi gün birşey yok gibi davraniyor ve bende bozmuyorum yani iyice yumusamiyorum ama uzatıp konuyu acmiyorum.ben dilimden aşkım sözünü dusurmezdim 1 yıldır sadece arada söylüyorum oysa hic öyle şeyleri sevmeyen ve soylemeyen biriymis evliliğimiz boyunca benden daha cok söyler bugün de aksama kadar aşkım aşkım dolandı. Anlayamıyorum bir diyorum hersey cok yolunda tokezleyincede en berbat hayati yaşıyor gibi hissediyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

her evlilikte olur böyle dönemler. üzmeyin kendinizi. hem bakın eşiniz de sizi seviyor. ikiniz de biraz çabalarsanız düzeleceğini düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…