eşinizi sık sık ararmısınız ?

Aşağıda bir arkadaş demiş bence senin onu araman değil de seni yalnız bırakıp gidip içmesi sorun bence de katılıyorum arkadaşımıza bende çalışıyorum eşimde çalışıyor günde 3 defa konuşuruz çok yoğunsam o gün yada o yoğunsa günde 1 kez araşırız, bağırmak çağırmak yerine konuşmayı deneseniz bir aksam birlikte dışarı çıksanız bir kahveye mesela konuşsanız sakin sakin belki bir çözüme ulaşırsınız kavgada etmişsiniz sorun çözülmemiş:26:

1- Eşinizin size küfür etmesi hiç hoş bir davranış değil. Aranızda ki saygı bitmiş bence.
2-Bence eşinizi bunaltmışsınız, sizden kaçıyor.Benim eşimin bir lafı vardır "arı baldan kaçmaz" diye. Evinde huzuru bulan adam, dışarı içmeye gitmez. Benim eşimde ayda 2 kere keyif yapmak için içer ama, ben ona öyle güzel sofralar kurarım ki, tam istediği gibi müziklerde ayarlarım, adamın dışarı çıkacağı varsa da çıkmaz zaten.
3-Diyelim ki eşiniz tek başına, dışarı çıkmayı tercih etti. Arada benim eşim de çıkar, ama örneğin ben akşam yemeğini hazırlarken 1-2 saat hafta sonları sadece, asla aramam. Giderken "kaç gibi geleceksin aşkım" derim, o kadar. Hastalık vs gibi bir durum olmadığı sürece, asla aramam. Gün içerisinde tabi ki konuşuruz, hatta eşim beni, benim onu aradığımdan daha çok arar. Ama sorduğunuz soru, dışarı çıktığı zaman şeklinde olduğu için söylüyorum "asla" aramam.

Esinizi surekli aramak yerine sakince bir aksamda beraber cikalim ben de yaninda birseyler iceyim deyin. Ve dir dir degilde sadece yaninda oturun belki kafasini dinlemek istiyor sadece. Onu bunaltmak yerine ona eslik edin tek cikar yol bu..

Hiç aramam, sen de arama tüm hayatın eşin mi sanki arkadaşına çık o gelmediği zaman veya takıl peşine beraber çıkın.

aklın yolu bir sonuçta ilk akla gelen durum aldatmaydı ama asla yapmaz ben eminim diyosanız o başka tabi :26:
eşinizi baskılarınızdan dolayı bu hale geldiğini düşünüyosanız rahat bırakın o halde istediği kadar alsın nefesini

akşam dediğiniz 00:00 dan sonra konu açmanıza binaen gece vakti ....
eşiniz arabada elinde bira sahil kenarında...
yanlış anlama hiç masumca değil...sahil kenarında sadece eşiniz yok o saatten sonra her türlü insan var...
sana verebileceğim en sağlam tavsiye...
dışarı çık kendine zaman ayır eşini arama..
sonrası mı ????????????
eşin korkmaya başlayacak karıma neler oluyor diye

bana göre de evlilik 24 saati birlikte geçirmek, eşinin veya senin diğeri tarafından çanta gibi yanında taşınması olmamalı.
hepimizin özel görüşmek istediği arkadaşları yok mu?
kızlarla bir araya gelelim, iki lafın belini kıralım, birer kahve içelim demiyor muyuz?
hatta şu sitede yazdıklarımız, konuştuklarımız bile bunun bir göstergesi değil mi?
yazınızın başından itibaren eşinizi çok sık aradığınızı söylemişsiniz. bence bu hiç de doğru bir davranış değil. ben kızlarla buluşsam ve her saat başında bir eşim arasa bozulurum. sanki bana güvenmiyormuş, bir rahat vermiyormuş gibi gelir. memleketinize döndüğünüzü söylemişsiniz. sizin hiç arkadaşınız yok mu? siz de onlarla görüşseniz, başka türlü zaman geçirseniz, çok kuvvetle muhtemelen bu kadar takılmayacaksınız bu konuya.
eşinizin size karşı olan kaba ve hakaretamiz tavrını doğru bulmuyorum, ama sizin ona karşı olan tavrınızı da doğru bulmuyorum. açıkçası, özellikle arkadaşları ile bir araya geldiğinde önemli bir şey olmadıkça aramam, bir şey sormam gerekli ise de kısa keserim. çünkü erkekler bir aradayken birinin eşinin (veya hatta annesinin) bu şekilde sık sık araması diğerleri tarafından alay konusu oluyor genelde. eşiniz bu yüzden de kendisini (daha önceden beri) rahatsız hiseetmiş olabilir.
bir de, adını hatırlayamadım ama bir arkadaşımız her kişinin kendi özeli olması gerektiğini vurgulamış, aynen katılıyorum. karşı görüşte olanlar da olabilir tabii, ama ben de sizin yazdığınız gibi bazen evde yalnız kalmayı seviyorum tabii. eşimle arkadaşlarımızın çoğu ortak, genellikle birlikte görüşüyoruz. ama özellikle kız arkadaşlarımı görmek istediğimde (kız arkadaşlarım da eşlerine bunu belirtip) ya ayrı ayrı kızlar erkekler olarak plan yapıyoruz veya bir evde toplaşıp ayrı ayrı takılıyoruz. bunları anlatıyorum, çünkü başka türlü bir yaşam şeklinin de var olduğunu, ne kendinizi üzmenize, ne de eşinizi sıkmanıza gerek olmadığını söylemek istiyorum.
bir evlilikte 6 yıl kolay değil, bu zamana kadar gelmişsiniz. demek ki sürdürülebilir bir ilişkiniz var. bunu sürdürebilmek için ikinizin de yapması gerekenler var. ilk adımı atın bence.

Ben de evlilik birbirine yapışmak değildir diye düşünenlerdenim. Üstelik eşiniz bunu her gece yapmıyormuş ve anladığım kadarıyla öyle geceyarılarına kadar da sokakta kalmıyormuş. Her gece kahvehanelerde vakit öldüren veya arkadaşlaryla sabahlayıp bir ailesi olduğunu unutan pek çok erkek var. Sizin eşiniz nerede olduğunu, ne kadar kalacağını, ne zaman döneceğini söylediği halde çocuk uyuduktan sonra sırf canım sıkıldı diye sürekli aramanız bence de karşınızdakini bunaltıyor ve size karşı bir öfke yaratıyordur. Üstelik bütün günü de dip dibe geçiriyormuşsunuz. Aslında siz de yaptığınızın doğru olmadığının farkındasınız ama kendinize engel olamadığınızı belirtiyorsunuz.
Bence ona bu kadar yapışık yaşamaya çalışmak yerine çocuğunuzu uyuttuktan sonra güzel bir keyif kahvesi yapın, güzel bir müzik açın, evdeki huzurun tadını çıkartın ve geldiğinde onu güleryüzle karşılayın... Sizinle geçirdiği vakit ne kadar mutlu ve keyifli olursa, o kadar yakınınızda olmak isteyecektir.

"Arı baldan kaçar mı?" sözünü unutmayın...

Seni çok iyi anlıyorum sevgili ve nişanlılık döneminde bizde yaşadık ve bende eve girene kadr veya cvb verene kadr arardm helede ortamda kız varsa 2 saat oturcaksa 1 bucuk saati benmle konusurz snrada kalkardı..sonra o arkadaşlardan uzaklastı vee bu sık aramalarım bi sorundan dolayı oldu yani paranoyak olmustum snra saat vermeye basladk birbirimizee saati gecicirsek ikimizde tartısırdıkk ya uyacaksın yada ne halin varsa gör diyeceğim derdim..sonra gördüü söylenilen saate uymayınca ne olduğunu ve o verdiğim saate kadr hiç aramazdım sıkardımm kendimi..ve sonra kendi arardı o saatte askımm 5 dk gec kaldm ama arabadayım gidiyorm die yine biraz burun kıvırırdım ama dikkat ederdi..ve babası yeni araba almıstı onunda araba sevdası vardı buda bi gercekk sadece zaman verin paranoyak olmadığınızı görterin sadece merklandığınızı yansıtın ben hep öyle yaptım ve söylediği saatti geçemez..suanda evliyiz yine öyledir.. yani arasanda yapacağını yapar..ve bizde 5 ay birlikte aynı yerde çalıstık gerckten normalde benide götürürdü gittiği yere birlkte çalıstığımızda yalnız takılmaya basladı yanlız takılayım işte beraberiz diyordu oda cok etkili..bazen diyor bu işe girmeseydım gelirdim oraya yokk hayr benm birlkte çalısmanın tadını aldım istemem bir daha..yani çalısırken bizede gıpta ile bakıyorlardı ama aksam oldugunda yalnz olmk istiyordu..lütfen kendinizi yıpratırsınız sadece gitsinn geldiğinde özleyerek gelsin yüz çevirmeyin ama saat verin zamanla azalacak bence sabredin..

Bu çok yorucu bişey benim de eşimin geliş saatleri çok düzensiz onu beklemekten yoruldum.tek basima oturuyorum ha geldi ha gelecek ama benimki isinden dolayi hani keyif yapsa parcalarim.

canım eşine hak ver bir ara bizde beraber çalışıyorduk eve geldiğinde konu bitiyor bence sen başka bir iş bak kendine çalış hem maddi destekte olursun sürekli dip dibe gerçekten olmuyor insan özleyecek birazcık eşini birde benim eşimde gider içmeye ayda 1 falan hiç aramam zaten o geleceği saati bilir bana dediği saatte gelir geldiğindede keyfi full olunca hiç tartışma olmaz normaldende iyi olur:):))

Çok tsk ederim aldatiyor vs diye etiketlemeyen biri çıktı. Aslinda tamda duymak istediklerim bunlar özgür bırakmak istiyorum ama hakim olamıyorum. Niye ben evdeyim diyorum.bi cok kisi sahilde masum değildir falan demiş. Saat başı arıyorum yaptigi bisey yokta ben inatlasiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım madem eşin seni anlamıyor
sende öğlen gidip dükkanda çalışma o zaman
apırcaksa da köpürcekse de herşey serbest istediğini yapsın
öğlenleri kendine vakit ayırırsın dükkan yoğun diyosun
onun düşünmediğini sen niye düşünüyorsun ki bu kadar...

Esimin memleketi benim arkadasim yok olsaydida oğlumun uyku saatine uymuyor. Kafama onu doluyorum o rahatliyor ben sinir yukleniyorum aslinda aramasam cok iyi davranıyor gelincede ama ben ofkemi bosaltamiyorum.ayrilmayi düşünüyorum ama bu konular haric dediginiz gibi iyi bir ciftiz.ona bu kadar guvenmemin bir nedenide bekarken ki musterileri hala onun efendiliginden herkes gibi kiz pesinde kosmadigindan bahsediyor. Ben nasil bi tutum takinayim sizce

İşte ben evde keyifli olamiyorum simdi gelecek simdi derken elim hiç bir isede gitmiyor.aradikcada geriliyoruz.ona göre 2 saat çok muymus.normalde tamam ama bu aralar araba aldik bir aydir böyle gerci önümüz ramazan çıkmaz artik.birde kendimi enayi hesabina koyulmus hissediyorum.ben evi çocuğu beklicem o hava alcak.beraber tabi cikiyoruz 2 gün önce başbaşa çıktık ama oda evde otursun istiyorum

Çalışmayı ben istiyorum cnm zaten.memnunumda oglum hastaydi 2 gün evde durdum patladim.alismisim is hayatina.ben evde oturuyor olsam böyle çıkamaz zaten yani önceden böyle degildi en azindan

Yani bu durumdan bende hoslanmıyorum ama eşimde öyle sıkmanızı istemiyorlar aldatmiyordur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşimi sık sık ararım o da benı arar ama bensiz çıkıp ne gezer nede içer biz birlikte yaparız yani çok nadir gece çıkar o da nereye gittiğini bilirim ararmam zaten duymaz çünkü sahne alır türkü barda ..
Bence sende eşine eşlik et evde hazırla bira çerez ne bilim arkadasları ayarla bırlıkte cıkın.. Sonra yalnız kaldıgını skıldıgını soyle..

bende seviyorum çalışmayı yalan değil
o zaman yarım gün falan çalış canım sende
kendine vakit ayır en azından
zamanla daha çok koyacak çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…