eşinizi sık sık ararmısınız ?

Arkadasim niye gergin cvplar veriyorsun bir gece benimde hosuma gidiyor ama dozu kacinca tabi kiziyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben gayet rahatım aksine siz geriliyosunuz eşiniz hakkında yorum yapılınca zaten kendinizede teşhisi koymuşsunuz bana laf düşmez

Elemanimiz yok ve yoğun bir is.aslinda böyle daha iyi onceden akşam sohbet etmesini günü anltmasini beklerdim. Simdi beraber kritik yapiyoruz biliyorum herseyi çünkü. Araba yokken boyle degildi aslında 1aydir böyle. Arkadasi cagirirsa giderdi birde hali saha macina giderdi.

Ya bi program var telefonlara kuruluyor , karşında ki kişinin nereye gittiğini görüyorsun telden niye kurmuyorsunuz ondan ?

ben gayet rahatım aksine siz geriliyosunuz eşiniz hakkında yorum yapılınca zaten kendinizede teşhisi koymuşsunuz bana laf düşmez

Bilmem bana öyle geldi o zaman.bi ara kapattim yok hoşuna gitmedi yorumumuz falan yazılmış. Ben sadece objektif olamadigim icin konu açıyorum. Kendimi hakli buluyorum ben yaparmiydim hayir.ama bir erkek beyni nasildir bazi ablalarim var cok güzel yorumlar yapiyorlar o yuzden konu açtım. Size niye gergin olayim sagolun fikirleriniz icin aldattigini dusunebilirsiniz tabiki ama ben gercekten eminim benim derdim çileden çıkmış bir es yeni evliyken degil küfür aptal bile demezdi benim baskilarim bu hale getirdi ben kendimi nasil tutabilirim yada bir iki kisi demiş biraz nefes alsin sende birseyler yap belkide bunlari okumak icin actim konuyu

Aklima geldi ama bulursa telefonunda asla affetmez hoş bende affetmezdim.

Eşinden habersiz yapmanı kastetmemiştim , açık açık söyle kur programı ama kendininkine de kur ne olur ne olmaz hayat bu telefon çalınır bir şey olur , kaybolur dursun de.
Kontrol eder gibi değil.
Eşine söylemen gereken şu , hayatım sen dışarıya çıktığın da endişeleniyorum ,ortalık maganda dolu.Allah korusun sana bir şey olursa en kötü telefondan bakarım neredeolduğuna, yok eğer kurdurmuyorsa canım,asıl kavga sebebiniz bu olmalıydı.

Ancak sen dışarıya çıkıyorsun ben evde çocukla kalıyorum dersen alamazsın istediğin cevabı.

Bunu hayatta yapmaz ben böyle didiklemeyen bir insan olsaydim soyledigin evt çok mantıklı ama onu kontrol için kurdurdugumu düşünür ki öyle. :)aramicam diyorum bi bakiyorum elimde tel ariyorum alkol bağımlısı gibi sinirime inadima hakim olamiyorum.macteyken hic aramiyorum mesela o ariyor birsey istermisin diye.haftada bir falan gitse hiç rahatsiz etmem aslinda son bir aydir arabadan beri boyle. Araba kullanirken mutlu oluyor ve kafasini bosaltmak istiyor hemen aldatmaya yoruyorlar ama konumu gereyide yapamaz.biz dükkanda ilgi gören evliyiz diye sevilen taktir edilen bir ciftiz.ama işte sorunlar oluyor hep

Bir yerde hiç tartışma ve sorun olmuyorsa orada gariplik vardır,şu an hevesi olduğunu düşünüyorum .
Ben araba ile içmeye gitmesi konusun da senin gibi düşünüyorum farklı bir şeyler yapsa daha iyi olur.
Maç güzel, hem arkadaşlarıyla vakit geçirir ,deşarj olur.
Şöyle de söyleyebilirsin ben senin kendine vakit ayırmandan rahatsız olmuyorum gece tek başına içmeye gitmen beni korkutuyor diyebilirsin

Ben sadece şunu söylemek istiyorum
Babam da böyle ve bence kadın falan yok hayatında
Bir de çok sık arayıp bunaltmak ters tepiyor

Araba kullanmayı seviyor,rahatlıyor filan demişsin ama alkollü araba kullanıyor.
Sadece 1-2 bira içiyor diyebilirsin ama illaki 1 büyük rakı devirmesi gerekmez,alkol alkoldür.Alkollü araba kullanmak çok tehlikeli.

Sen de aynı şartlardasın,eşiyle aynı yerde çalışan,maddi sıkıntıları olan bir insansın.Sen nasıl deşarj oluyorsun ? Olmuyorsun,üzerine bir de eşin yüzünden daha çok geriliyorsun.
O çocuk sadece sana ait değil,bakmakla yükümlü olan tek sen değilsin.
Babası serserilik yapacağına otursun oğluyla zaman geçirsin.Serserilik diyorum çünkü biz sahilde oturup bira içenlere serseri deriz.Sahilde yürüyüş yapıyorsak fazla yakınlarından geçmemeye dikkat ederiz.

Eşin çok fazla dışarıya yönelmiş.Buna baştan engel olsan daha iyi.Yoksa artık gittikten sonra arayıp burnundan getirmek çözüm değil.

ben nişanlımı günde en az 30 kez ararım. sebeb mi? yok. illa sebeb mi olmalı. o benim hayat arkadaşımsa attığı adımdan haberim olmalı diye düşünüyorum. :44: ama eşiniz düpedüz sizi saymıyor nedemek evde eşini bekletip dışarıda ergenler gibi içki içmek.

Herkez eşinize yüklenmiş sanırım. ama bende biraz onun bakış açısından bakmak isityrum Adam sabahtan akşama kadar sizinle zaten..Gün içinde bütün konuları tüketmiş hayatı paylaşmış oluyorsunuz zaten. Belki küçük bir kısmındada kendini rahatlatmak istiyordur.Kendi başına kalmak kendini dinlemek istiyordur olamazmı..?? Ama ben yapmıyorum diyorsunuz. Evet haklısınız ama sizin yapmıyor olmanızın acısınıda ondan çıkarmamak gerekir ..Acaba sizde bayan arkaşlarınızla evde kahve içseniz falan biraz sohbet etseniz olmazmı. yada bir akşam kursu falan varsa oraya takılsanız..
Sizede hak veriyorum ama adamın da nefes almaya ihtiyacı olabilir..Son olarak tüm bu söylediklerim Hani böyle bir iki saatlik takılma ve her güne yayılmayan bişeyse okey derim ama her gece her gece , gece yarılarına kadar süren bişeyse kızmalısın bacım...

Keşke işte yanında olmasaymışsınız da akşam eşiniz dışarı çıkınca yanında olsanız. Böyle bir imkanınız yok mu, kim olsa biraz nefes almak ister. Ben eşime deli gibi aşığım ama onla aynı yerde çalışmak istemezdik, özlemek isterdim açıkçası.

Ne saygısız bir eşin varmış
Nedret ederim böyle tiplerden.
Allah kolaylık versin sana ..

Her gece yapmiyor öyle olsa ciddi kıyamet koparirdim.yanliz oturmak kafasini bosaltmakmis birsey yapmiyorum 1bira icmisim 9 dan 11 e kadar cok mu diyor. Herkes alkollü araba demis ama 1 bira kaza yaptirmaz.burda arkadaşım yok olsada gece kim kime gelir gider.gitcem dediği andan itibaren karşı çıkıyorum ekmek al şu bu diye mazaret bulup arıyorum dahada inada bindiriyor belkide

Kızlar eşim perşembe günü tekrar spermiyogram yaptırıcak.
Eğer değerlerinde artış varsa aşılama yaptırıcaz.

Cnm bende nisanliyken sık arardim hatta o beni bunaltirdi.4yilda hic bir yere kipirdayamadi gurbetteydik beni hic yanliz birakmazdi ama son bir yil memleketinde oldugu icin arkadaşları cagiriyor.hatta alay ediyorlar izin alabilirsen falan diye

Kusura bakmayın ama ergen öncesi araba meraklısı erkekler gibi davranıyor eşiniz.
Babasından arabayı kaçıran tipler gibi… sevdası arabası çok çocuksu..
İkinci olarak küfür etmesi ne kadar aşağılayıcı. Ama bu karakterinde vardır. Sonradan edinilen ya da ortaya çıkan bir şey olamaz. Hatta siz tanıştığınızdan beri bu huylarını biliyor olmalısınız.

Bende olsam bende arardımm hatta onu deli edecek bıktıracak kadar...

Hıncımı öyle almaya çalışırdımm anca napim...

Yorumları okumadım ama çocuğunuz var mı bilmiyorum...

Eğer yoksa bu davranışından dolayı onu cezalandırın ve ewi terk edin bir süre..

Pişman olmasını sağlayın..

Küfür etmiyordu tabi ama siniri hep vardı .evt bende çok kızıyorum ama seviyor 12saatlik yol olsun off demiyor.bayramda tatile gitcez mesela dediğim gibi en az 12 saat gitcez geçen senede gitmistik hani seviyor çok demek istiyorum

sinirli olabilir onu çok bunaltmış daraltmış olabilirsiniz onuda anladım.
Ancak küfür etmesi hiç hoş değil.
sizi madem aldatmıyorsa bence kafasına taktığı başka şeyler olabilir
konuşmayı deneyin bence.

Bırakın aramayın neden arıyorsunuzki madem başka birisiyle yanlış bişey yapmadığına bu kadar eminseniz.?
Bırakın biraz kendi iç dünyasında yaşasın ne varsa içinde sorgulasın belliki adam dolmuş taşmış
bence bu şekilde kendinizden daha fazla soğutursunuz.

naçizane fikrim tabi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…