eşinizi uyurken seyrettiniz mi?

Asortie

bun@luzumvar..
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
9.319
604
448
40
kızlar eşinizi uyurken seyrediyor musunuz ya da seyrettiniz mi seyrederken ne düşünüyorsunuz ben dün ilk defa seyrettim ve ona aşık olduğumu tekrar anladım onu çok sewiyorum size benim gibi oluyor mu?:nazar:çok masum oluyorlarŞeniz

Çok seyrettim. Bayılıyorum onu öyle izlemeye...Canım o benim...Hatta geçen gün (Pazar günü) onu izlerken bir yazı yazdım. Blog yazılarıma ekledim.
Şükürler olsun Allahıma onunla karşılaştığım için...

aa hep seyrederim ve çok severim ve çokta şükrederim iyiki allah eşimi karşıma çıkarmış diye..allah onu bizim başımızdan eksik etmesin..şu da var o da beni çok seyrediyormuş...

aynen şimdi yazıyı yazdım eşim gördü o da beni seyrediyormuş o da beni çok sewiyormuş öyle dio:)

evet seyrediyorum meelek gibi oluyo
keske hep uyusa ve ben onu hep oyle hatirlasam

Fırsat buldukça :asigim:
Galiba o beni daha fazla seyrediyor çünkü ben hep ondan önce uykuya dalıyorum :roflol:

evet cok seyrettim hala da seyrediyorum kokusunu icime cekip yanagina yavasca usulca bi opucuk konduruyorumsırnaşık şey saclarini yavasca oksuyorum ve onu her zaman yanimda oldugu icin allahima sukrediyorum ve bana iki tane bebek verdigi icin tsk ediyorum once allaha tabiki de :teytey: ona her zaman asik oluyorum bazi gunlerimiz ask olmazsa bile o benim herseyim once esim sonra yavrularimin babasi jeyyar

Evet seyrederim.
Özellikle de sabah kahvaltıyı hazırladıktan sonra uyandırmak için yanına gittiğimde 5 dk kadar seslenmeden izlerim kuzumu.
O kadar masum, o kadar tatlı oluyor ki..
Yanağına öpücükler kondurarak uyandırırım sonra bitanemi.
Çok seviyorum kocacııımı :asigim:

Evet seyrederim.
Özellikle de sabah kahvaltıyı hazırladıktan sonra uyandırmak için yanına gittiğimde 5 dk kadar seslenmeden izlerim kuzumu.
O kadar masum, o kadar tatlı oluyor ki..
Yanağına öpücükler kondurarak uyandırırım sonra bitanemi.
Çok seviyorum kocacııımı :asigim:

bitanem benim allah nazardan korusun:nazar:.avikapım yaa sen çok güzel anne olursun amaaaa.....Şeniz

TV seyrederken bazen cocuk gibi dizimde uyuyur ozaman seyrediyorum ve allaha sükrediyorum esimle beni karsilastirdi icin.
Esim delidir doludur ama cok temiz kalbli kimseye karsi kötülük beslemez.
Cok seviyorum ben kocacimi ve yolda olan bebisimi :asigim::asigim::nazar:

ben evlı degılım askımı hıc uyurken gormedım ama hep hayalını kurarım. allah nasıp eder de evlenırsek mutlaka ızlıycem onu uyurken;)

Back
X