eşinizi uyurken seyrettiniz mi?

izlememmiiii izliyorum tabiki öyle çok hoşuma gidiyorki hemen sokuluyorum yanına sarılıp yatıyorum

hatta şu sıralar hamileyim kesin bebeğim babasına benzeyecek çok seyrediyorum onu diye geçiriyorum içimden.

bende onu izlerken Allahım ona birşey olmasın diye dua ediyorum ve bana nasip olduğu için onunla olduğum için şükrediyorum

evlı degılım uyurken ızlemek nasıp olmadı RABBİM nasip etsin en kısa zamanda hayırlısıyla .
uyanık halını ızlemekten cok keyıf alıyorum uyurkende alırım elbette.iyiki var RABBİM e sonsuz şükürler olsun onu karşıma çıkarttıgı ıcın .

ooo her zaman izlerim uyumadığı zamanlarda bile pc başında ders çalışırken yemek yerken tv izlerken vs vs her an o güzel gözlerine bakarım bakarım bakarım doyamam...
uyurken dediğiniz gibi çok masum oluyorlar hep bu anda dua edşyorum allahım bzi birbirimizden ayırma diye...aminnnnnn

boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
:asigim:Şeniz
boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile

hergün izleme fırsatım oluyor.

bebek gibi masum :) genelde onu izlediğimi fark eder. ve sarılır.

Bende eşimi uyurken izlemeyi çok severim. Çok masum görünüyor. Ama genelde bu izleyişi kısa tutmaya çalışıyorum. Çünkü hayatımın aşkının pırtladığını duymak istemiyorum :olmaz:

bende çok izlemişimdir bebeğim benim daha bir masum tatlı gözüküyor işte ben bu adama aşığım diyorum....oda beni izler çok güzel görünüyosun uyurken der..... 2 defada yakalamıştım izlerken beni aşkım benim yaaaaa onu çok seviyorum ::))))))))))))

Back
X