eşinizi uyurken seyrettiniz mi?

Acaba ben hiç kocamı sevmiyor muyum diye düşündüm tüm mesajları okuduktan sonra..:uhm:
Hiç izlemedim kocam uyurken..
Merak bile etmedim açıkçası..:bbo:

Benim nişanlımın işi çok yorucu ve sürekli ayakta hareketli eğer ne zaman hareketsiz kalırsa ve de uzanmışsa uyur kalır gülüm.Sonra da uyuklamadığını iddia eder.Ben onun bu halini izlemeye bayılıyorum.Bi de bilinci tam açılmadan ben uyumadım diye inkar etmesine

Şeniz ayyyy benim askimda cok tatli oluyor uyurken...nisanliyiz fakat bir cok kez bize misafirlige geldiginde dizimde uyuya kalmisti birlikte filim izlerken..:utangac:
cok tatli oluyor yaaaaaa....bide sacini oksadigim an dayanamaz uykusu yoksada uyur jeyyar
bende öyle bakarim,yazin cok sicak oldugu icin hep terini falan silerdim,uyandigindada ilk isi hep yanaginda olan elimi tutup avcumun icini öpüp tekrar yanagina koymak olurdu:asigim:

cok özledim onu yaa :çok üzgünüm: kaldi 4 ay :çok üzgünüm:

evet seyrettim ....ama çok geceler ben uyurken şöyle bir dönüpte gözümü açtığımda başımda dikilip beni izlediğini yakalamışımdır.....zavallım heralde uyanıkken de böyle masum olsan diye gece duası ediyordur..... kızımı uyurken seyretmeyi çok seviyorum....bence çocukların en güzel zamanı çıplak ayaklarıyla uyurken vede sabah ilk uyandıkları zamandır....bir sır kocacımla kuzuşumun uyumaları birbirinin aynı.....kızım babasının kopyası zaten......uyumaları bile benziyo ikiside tatlı.....seviyorum onları hemde çooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....

Acaba ben hiç kocamı sevmiyor muyum diye düşündüm tüm mesajları okuduktan sonra..:uhm:

olay budurŞeniz
bende hiç izlemedim..hiç hemde..ne flört ederken ne de şu anda..
biz sevmiyor muyuz acabakineCADIARZU

Şeniz ayyyy benim askimda cok tatli oluyor uyurken...nisanliyiz fakat bir cok kez bize misafirlige geldiginde dizimde uyuya kalmisti birlikte filim izlerken..:utangac:
cok tatli oluyor yaaaaaa....bide sacini oksadigim an dayanamaz uykusu yoksada uyur jeyyar
bende öyle bakarim,yazin cok sicak oldugu icin hep terini falan silerdim,uyandigindada ilk isi hep yanaginda olan elimi tutup avcumun icini öpüp tekrar yanagina koymak olurdu:asigim:

cok özledim onu yaa :çok üzgünüm: kaldi 4 ay :çok üzgünüm:

Sila senin nisanlin Türkiye'demi?Oradan mi getireceksin evlenip?

ben asikimi o halde gormeyi,yani uyudugunu gormeyi cok hayal ediyorum.hep isterim onu oyle gormeyi.eminim melekler gibi tatli masumdur.keske gore bilsem.evli ve esini oyle seyr eden bayanlarin yazisini okudum cok imrendim.insallah yuce rabbimiz sizi ayrimaz hainmlar.darisi basima

:uhm:
olay budurŞeniz
bende hiç izlemedim..hiç hemde..ne flört ederken ne de şu anda..
biz sevmiyor muyuz acabakineCADIARZU

Sanki dalga geçer gibi yazmışsınız? Sadece izlerken neler hissettiğimizi yazdık. Mısır patlatıp bütün gece başlarında oturmuyoruz ki...İzlemeyen sevmiyordur da demedik aslında...Neyse demekki yanlış ifade ettik...
Sevgiler...

ben izlemedim beraber yatarken bile sinir oluyorum ya dis gicirdatir ya horlar birde oturup onumu izliycem beni iyice sinir etsin diye:roflol::roflol:

Evli değilim ama bu hayalle yanıp tutuşuyorum diyebilirim. Sevdiğimi yatağımızda uyuyorken izlemek çok büyük zevke verecek bana eminim : )

ayyyyyyyy sormayın hayatımda en büyük zevk aldıgım seylerden biri helde pazar günleri ben erken kalkarım onu kucagıma alırım onunla konusurum ben ona hadi kalk dedikce o da küçük bir çocuk gibi ırım kırım eder bi hoşuma gider ki sormayı.. uyurken çok savunmasızz oluyorr usulca öperim sarılırım ve onu ne kadar çok sevdigimi söylerim ve allahıma şükredirim onu karsıma çıkardığı için.... İYİ Kİ VARSIN BENİM CANIMM EŞİM....................... ŞİMDİ AİLEMİZİN YENİ ÜYESİDE GELİYO mutlulugumuz 1 kat daha arttı..

bende çok yaparım o kadar seviyorum ki onu allah biliyo dünyadaki hreşeyden çok bizim evlenmeden önce 6 yılımız beraber geçti.şimdi 7 yıllık evliyiz iki tane oğlumuz var.çok şeyler değişti hayatımızda 1,5 sene önce işe aldığı bi kızla 3 aydır bi ilişki yaşıyomuş öğrendim ve yıkıldım onunda beni çok sevdiğini sanıyodum o kadar kötüyümki ama hala çok seviyorum hala uyurken izliyorum ama artık ağlayarak dokunamadan sadece uzaktan nası toparlanıcamı bilmiyorum allah kimsenin başına vermesin

Bende dün ilk defa isledim valla ama çokh güsel oluyor o beni islermiş meğersem:utangac:

açıkcası bende düne kadar izlememiştim çok horluyo çünkü :roflol: dün tam izliyodum aniden uyandı korkmuş olacakki ne oluyor diye sordu
bende anlattım ben seni hep izlerim dedi şaşırdım doğrusu :roflol: uykudan fırsat bulupta ne zaman izlemiş bende bilmiyom :roflol:sırnaşık şey:roflol:

bende anlamadı uykuyu bu kadar çokh seven adam nasıl oluyorda beni seyrediyor ki ben hep ondan sonra uyumuşumdur

ben birini uyurken seyretmekten korkarım
kim olursa olsun...
öyle bi inancım var işte
sizi korkutmayım.
benimki, kötü bi tecrübeyle edinilmiş bi fikir sadece

Back
X