eşinizi uyurken seyrettiniz mi?

Ay ben ne seyretcem ayol :icecream:
O beni seyretsin :utangac:
Şaka bir yana da öyle oturupda seyretmedim
Ama her akşam koltukta uyur kalır
Sonra ben onu ordan kaldırırken çileden çıkarım :dilcikar:
Ay bi de trip yapar uyanınca :roflol:
Uyurken masum, uyanıkken sakin, uykudan uyandırırsan psikopat bir kocam var benim :1rolleyes:

mümkün olduğunca seyrederim. gözlerini açıpta ona baktığımı görünce usulca koynuna çeker ve sımsıkı sarılır yatarız. Bizimki çok zorluklar aşıp evlenilmiş bir evlilik halen inanamıyom bazen onu izlemek inanmama sebep oluyor ve şükrediyorum.

evet ilk zamanlar cok seyrettim cok guzel oluyordu ama sonra bir kere izlerken yakalandim ogun bugundur izlemiyorum.Kendimi suclu hissediyorum yav izlerken :roflol:

evliligimizin ilk zamanlarinda cok seyrederdim rüyadamiyim yoksa gercekmi diye sonra saclarini oksardim eskisi gibi sik olmasada bazen onu uyurken seyretmek hosuma gidiyor saclarini ve yüzünü oksarim halen kedi gibi ses cikartir yani hosuna gider :asigim: cok masum oluyor uyurken

Hımmm seyrediyorum , şakkıdı
Bu kadar gürültülü horlamayı nasıl başarıyor diyeCADIARZU, bilimsel açıdan :1ninca:, meraklı gözlerle:1shok:dikkatlice seyrediyorum arada..:1shok:

selam ben eşimi hiç seyretmedım ama o beni hep uyurken seyredermiş biz birbirimizi çok sevıyoruz darısı herkesın başına

Evli değilim ama nişanlımı uyurken çok seyrettim, o da beni çok seyredermiş, bazen yakalardım, bence izlemek de izlenmek de çok güzel bi duygu.....

Hımmm seyrediyorum , şakkıdı
Bu kadar gürültülü horlamayı nasıl başarıyor diyeCADIARZU, bilimsel açıdan :1ninca:, meraklı gözlerle:1shok:dikkatlice seyrediyorum arada..:1shok:

evet canim ya benim esimde cok horlar bazen bende öylece onu izler bu sesi esimmi cikariyor diye bakarim.hatta bir gün o kadar cok sinirlendimki uykusuz kalmistim cünkü bir tane dirsek gecirdim o da ne oldugunu anlayamadi bende rüya gördün canim deyip susturdum :roflol::roflol::roflol:

En son 2008 de yazılmıs konuya (:
Derınlerden cıkardım getırdım hepımız ıcın.
Konusu hosuma gıttı.

Ben hemen her gece ızlerım.
ızlerken, bır anda huzunlenırım.
'Ya ona bır sey olursa, ben ne yaparım?' dıye gecırırım aklımdan.
Gıder yanagına bır buse kondururum,
sonra da usulca yanına yatar, uyku moduna gecene dek ona sarılır,
hep 'Allah ım ona bır sey olmasın!' dıye dua ederım.

Konusu hosuma gıttı.

Sabahları kahvaltı hazırlıyorum kaldırmaya gittiğimde izliyorum.Bende senin gibi "Allahım ona bir şey olmasın " diye dua ediyorum.Çok sevimli oluyor ama sabahları ilk uyandığında çok huysuz olur böyle tabiri caizse "hödük"leşir.10 dakkaya çayını içip kendine gelir.Gene uykusundaki gibi sevimli olur tontişim :asigim:

Son düzenleme:
Konusu hosuma gıttı.

aynı bennn ohaoldumsmile

onu bana verdıgı ıcın tesekkur ederım ..

Sabahları kahvaltı hazırlıyorum kaldırmaya gittiğimde izliyorum.Bende senin gibi "Allahım ona bir şey olmasın " diye dua ediyorum.Çok sevimli oluyor ama sabahları ilk uyandığında çok huysuz olur böyle tabiri caizse "hödük"leşir.10 dakkaya çayını içip kendine gelir.Gene uykusundaki gibi sevimli olur tontişim :asigim:

aynı bennn ohaoldumsmile

onu bana verdıgı ıcın tesekkur ederım ..

Demek bayanlar genel olarak bu sekılde dusunuyor.
Acaba eslerımızde bızım ıcın aynısını dusunuyor mudur?
Bunu bılmem ama, her gece yanagıma konan onlarca buse oldugunu hıssedıyorum.
Buda benı mutlu edıyor.

Ben beni seyrettiğini pek sanmıyorum.Benden sonra uyanır.Benden önce uyur.Bir kere haftasonu benim yüzümü sevip öpüp uyandırmıştı.Başkada sanmıyorum

cok horluyoo tepik atiyor ama magsum:):)

:roflol: :roflol:

ben birini uyurken seyretmekten korkarım
kim olursa olsun...
öyle bi inancım var işte
sizi korkutmayım.
benimki, kötü bi tecrübeyle edinilmiş bi fikir sadece

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

evet canim ya benim esimde cok horlar bazen bende öylece onu izler bu sesi esimmi cikariyor diye bakarim.hatta bir gün o kadar cok sinirlendimki uykusuz kalmistim cünkü bir tane dirsek gecirdim o da ne oldugunu anlayamadi bende rüya gördün canim deyip susturdum :roflol::roflol::roflol:

:roflol: :roflol:

Eminim ki çok güzel olur izlemek. Bakalım bana da nasip olacak mı acep... :delphin:

Back
X