Eşinizin Ailesi İle İlişkileriniz Nasıl?

gecedengelen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
48
23
3
39
Eşinizin ailesi ile araniz iyi midir?
Ne kadar sıklıkta görüşürsünüz?
Eşiniz anneci midir?
Kendi ailenize karşi Eşiniz nasil davranir?
Bayramlarda önce hangi aileye gidersiniz?
Ailesi sürekli görüşmek için baski yapar mi?

Bunları sorma sebebim yani derdim eşimin ailesinin sürekli görüşmek istemesi.

Son düzenleme:
Eşiniz anneci midir?

Derdini anlatsaydın daha çok yardımcı olurduk. Napcan ki bizim aile ilişkilerimizi ne faydası olucak?

Ben mi anormalim diye düşünmeye başladım ondan soruyorum.
eşimin ailesiyle sözde aram iyidir onlar laf eder ben susarsam,ben cevap verirsem hususi bozulurlar ama aşırı politik olduklarından eşim işleniyormuş yeni farkettim bana bir şey diyen yok.
evlendim evleneli pek gitmedim o yüzden bugün yola çıkıyoz nasipse iki geceliğine büyük emir geldi ev taşırken.
bayramlarda senin benim eilem olayı olmadı eşim polis çünkü izni yok benimde gerekçelerim vardı hamileydim içim kan ağladı ama iki tarafa da gitmedim..
eşimin anası babası geldi bayram boyu evde oturdu:işsiz::işsiz::işsiz::işsiz:
valla baskı yapıyolarsada bilmem eşim bana anlatmaz iyikide anlatmıyor.

Eşinizin ailesi ile araniz iyi midir? Cevap : Hayır
Ne kadar sıklıkta görüşürsünüz? Cevap : Belli olmuyor fakat akıl ve ruh sağlığım için ne kadar az görüşürsem iyi
Eşiniz anneci midir? Cevap : Eskiye göre azaldı diye düşünüyorum
Kendi ailenize karşi Eşiniz nasil davranir? Cevap : iyidir çünkü bir kötülüklerini görmedi
Bayramlarda önce hangi aileye gidersiniz? Cevap: Eşimin ailesine çünkü onlara daha yakın oturuyoruz.
Ailesi sürekli görüşmek için baski yapar mi? Cevap : Kaynana yapar ama artık onu takmıyoruz

Herkes annecıdır canım az veya ck kımı adam aıleyle es arası dengeyı kurar kımı kıramaz kımı ınsan bencıl olur kımı sguk nevale... kımı hatrnazdır bu herkeste farklıdır esınınn karakterıne gre degısır durumlar bızım dylgumuz baskadr sızınkı baskadır kıyaslama yapma bence esını tanımaya calıs ona gre muamele edersen daha saglıklı bı ıletısım kurarsın

Eşimin ailesi ile aram iyidir. Ben onlara karışmam onlar bana karışmaz. Aynı mahallede oturuyoruz. 3 günde 5 günde bir görüşürüz ama 1 haftayı geçmez görüşme sikligimiz. Kendi ailem şehir dışında 6 saatlik yol mesafesinde 2, 3 ayda bir görüşürüz. 2 senelik evliyim başlarda sürekli görüşmek istiyorlardı hergün yani. Benim mesafeli bi insan olduğumu anlayınca ses etmediler. Böyle bir hayat suruyorz işte

ayy ben konu açcaktim yaaa:(
herşeyi duyan kayınvalide diye.. açamadim çekindim...
buraya yazsam konu sahibiye sorun olmaz inş..
bizim kayınvalidemizle alt üstlüyüm ben alttayim.. ama eşimle konuştuklarimi herşeyimi duyuyor.. ufak konuşsam dahil...
çok rahatsiz oldum.. eşime diyo biz duyuyoruzzzzz..
bende utanmaz miyim utandim.. ama bişey yapamadim..
onlari tutardim önceden benim degiştiğimi farketmişler ben onlari tutmuyormuşum.. tutunca b.ka çikariyo kusura bakmasinlar. ben kimseyi tutmuyorum!!!
eşim savundu sağolsun.. kendileri mi tutmasini isteniyor anlayamadim.. ben niye tutcam allah aşkına!!!
ben orada oturasim gelmiyor evimden nefret eder oldum nabicagimi sasirdim içim rahat da edemiyor herşeyi duyduklari için!!
nasıl davranacagimi sasirdim.. oğlundan dert ariyor anlatmiyor eşim saolsun... anlatsa bende sinirlenirdim....
ne bekliyolar bizden!!!! inanki orda oturmak istemiyom üst kata ev yapma hayalimi kurardim şimdi kuramiyom nabicagimi bilemiyorum artık.. evden de çikamiyoz eşimi iknada edemiyorum..

Konuma da yeni ekledim aslında derdim eşimin ailesinin 24 saat görüşmek istemesi ve bu normal mi bilmiyorum.

24 saat görüşmek istmeleri normal değil. Ama belli aralıklarla görüşmek istemeleri normal.

Benim eşimin anne babası yok, iki ablamız var iyi anlaşırız. Bazen haftada bir bazen her akşam görüşürüz. Herkes çalıştığı için 7/24 faslı olmuyor pek.

Eşim de aileme karşı iyidir. Biz iki aile olarak değil tek aile olarak görüyoruz. Annemlere gittiğimizde çoğu zaman eşimin ailesi de vardır ya da eşimin ailesine gittiğimizde annemleri de alırız. Ayda bir mutlaka hep birlikte yemek yeriz. Bayramlarda evde olursak hepimiz toplanır kahvaltıya annemlere gideriz. Baskı yok bizde. Zaten bir arada olmayı seviyoruz, isteyerek gidip geliyoruz. Bizde durumlar böyle.

Eşinizin ailesi ile araniz iyi midir? HAYIR, HİÇ SEVMEM
Ne kadar sıklıkta görüşürsünüz? HAFTADA 1 BAZEN 2 GÜN
Eşiniz anneci midir? ANNECİ OLMAYAN ERKEK GÖRMEDİM, EVLENİNCE KIYMETE BİNİYORLAR NEDENSE.
Kendi ailenize karşi Eşiniz nasil davranir? AİLEMLE KENDİ AİLESİNDEN DAHA SAMİMİ
Bayramlarda önce hangi aileye gidersiniz? ÖNCE BNM ANNEMLERE,ÇÜNKÜ KAYNANAYA GİDİNCE SAATLERCE BIRAKMAZ HATTA YARIN GİTSEYDİNİZ DİREK BURAYA GELSEYDİNİZ DER :sinirli:
Ailesi sürekli görüşmek için baski yapar mi? ANNESİ YAPAR AMA HER GÜN GİDEMEM İŞTEN GELİNCE YORGUN OLUYORUM DİYORUM

ESKİDEN ÇOK SEVERDİM 2 SENE OLUCAK YENİ YENİ FARK EDİYORUM İŞTE..
eşim aileci degil.. olsaydi bende aileci olurdum sonuç mu anlaşamazdik!!!!
işte aileci degil. saolsun..
ailesi eşimi ve beni kendi tarafina tutunmaya çalışıyor. ben mi tutmuyoruz eşime tutuyorum eşim de beni..
ama sorun su ki herşeyi duyduklarina rahatsizim... napcaklar beni dövceklermi..
uzak duruyorum yakin olmami beklemesin...

Herkesin karakteri yapısı ayrıdır
İnsanın anneci olması kötü değildir, yeter ki mesafeyi koruyabilsin
Annesinin yanında hanımını, hanımının yanında annesine nasıl davranması gerektiğini bilsin
Bazı anneler aman çocuğumun huzuru iyi olsun da az gelsinler der, kimisi çocuğumu büyüttüm bu yaşa getirdim tabik ki her gün uğrayacak der
Yani çok kısır döngü gibi farklı farklı durumlar
Herşey siz de aslında, arada ki dengeyi belli etmeden siz kurun, siz köprü olun.

Eşinizin ailesi ile araniz iyi midir? Evet. Beni bazen sinir etseler de evet... İyi insanlar çünkü.

Ne kadar sıklıkta görüşürsünüz? En nadir haliyle ayda bir.
Bazen art arda 2 hafta sonu... Merkezde işleri olursa bizde kalırlar yatılı, bazen biz onlara kaçarız yatılı.
Neyi nasıl organize ettiğimize bağlı, bizimkilerle beraber de 3 aile bir arada oluruz çoğunlukla.

Eşiniz anneci midir? Pek sayılmaz.

Kendi ailenize karşi Eşiniz nasil davranir? Yeri gelir benim davrandığımdan daha sıcak bile davranır.

Bayramlarda önce hangi aileye gidersiniz? Hangisi daha yakınsa - hangisine gitmek istersek vb. Fark etmiyor.
(Ben genelde senin ailene gidelim önce derim eşime)

Ehh... Baskı değil de, bazen söylenirler "Özledik" diye, o da işimiz çok yoğun olur da biraz arayı açarsak. Yani haklı bir sitem çoğu kez.

İnşallah bu ayarda devam ederiz, şimdilik durum budur.

İyidir. Aramızda cıvımaktan kaçındığım tatlı mesafeli bir ilişki var.

Kv ile haftada 1-2. Kp ile biraz daha az. Boşandılar. Çalışan insanım sürekli gidemem zaten onların da öyle beklentileri yok.

Eşiniz anneci midir?
Annecilikten kasıt ille de annemin dediği olsun, ille de oraya gidelimse hayır anneci değil.

Ben nasılsam o da öyle. İlk başlarda 'sen benim annemi aramazsan ben neden seninkini arayayım?' demiştim. Öyle sürekli aramaz ama bana da baskı yapamaz.

Evler yakın olduğu için önce eşiminkine. Bizimkiler yakın olsaydı önce onlara giderdik.

Yapmaz yapamaz. Çünkü biliyor ki baskı her bünyede işe yaramaz.

Eşimin ailesi diyorum çünkü ne onlar beni benimsedi ne de ben onlardan bi yakınlık sıcaklık görüp onlara yakın davrandım,ilk zamanlar yüzüme gülüp arkamdan dünya kadar lafımı ettiler hep susardım hep ama , baktım kullanılıyorum bi cinnet herrşeyi çözdü :kızgın:
Uzaklaştım ben onları aramam onlar ararsa bi kaç dakika mesafemi korur konuşur kapatırım hepsi o gidiş gelişte yok ohh çok rahatım zaten uzağım oğulları gitsin bana dokunmasınlar 100000000000000000 yıl yaşasınlar:KK54:

Eşiniz anneci midir?

Bunları sorma sebebim yani derdim eşimin ailesinin sürekli görüşmek istemesi.
aram ne iyi ne kötü
aramam sormam özel gün dışında
onlar da beni aramaz
kendi aileme eşim iyi davranır
bayramlarda önce size ya da önce bize gidelim konusu olmaz
kim müsaitse ona gideriz , ya da bizim durumumuza göre
annesi sürekli ota bo...a görüşmek ister ,
en son berberin seni özlemiş bari gel onu gör düye telefon açtı

biz farklı sehırdeyız aynı sehırde olsak emınım rahat vermezdi annesi,
şuanda bile hep duygu sömürüsünde anneciğiiiiiii

eşin annesine düşkündür ama annesini birkaç günde bir arar , bazen haftada bir arar, sürekli de yanına gtmek istemez yani3-4 ayda bir anca gider

kayınvalide olarak cevap vereyim mi?

gelinimle aramız iyidir.şimdilik bir sorun yok.
2-3 hafta da bir,görüşüyorduk ama geçen hafta 2 kere gelip bende kaldılar.düğüne falan gidilecekti.daha kolay olur diye.
oğlum hiç anneci değildir.ben aramasam aramaz yani.
eşinin ailesiyle daha sık görüşüyorlar.
bunu ben söyledim.illa birine erken gidilmesi gerekiyorsa,ramazan bayramlarında önce onlara gidin,kurban bayramlarında önce bize gelin diye.çünkü kurban bayramında eşimin, yardıma ihtiyacı oluyor.onlar çok kalabalık,kendi kendilerine yeterler zaten.
sürekli görüşmek değil de 10-15 gün görüşemezsek,en azından işe giderken uğra göreyim, özledim derim.

Back
X