Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizin ailesi maddi olarak yardım ederler mi yoksa eşinizi banka gibi mi görürler.
Eşinizin ailesi maddi olarak yardım ederler mi yoksa eşinizi banka gibi mi görürler.
bizde 1 yıllık evliyiz. evlendiğimiz günden beri ailesine bir miktar para gönderiyorduk her ay.babası bankadan kredi çekmiş onun için.evlendikten 4 ay sonra eşim işten çıktı.paraya ihtiyacın varmı diye sormayı bırakın eşimin anası tlf açtı ve "senin bizi mağdur etmeye ne hakkın var, muradın gözünde kalsın" dedi ve tlf kapattı.ve biz kiramızı zor ödüyorduk,6 ay işsiz kaldı eşim.askere gitti sonra,hala askerde ve hala yoklar piyasada....
eşimin ailesinin maddi durumu ciddi anlamda çok iyidir
hamdolsun bizimde durumumuz iyi
öyle bişeye gerek kalmiyor yani ama sıkışacak olsak ilk onlara sorarız ki asla esirgemezler seve seve yardım ederler adım gibi eminim
kayinvaldem özellikle çok cömertir
hata öyleki benim haberim olmadan kendi gününe benide katmış
birgün elinde bir paraylan geldi dedi kızım al bu ay gün sırası seninde güle güle kullan yerimseniben
ihtiyacım olduğundan değil ama beni düşünmesi okadar çok hoşuma gittiki anlatamam
o zamandan beri her seferinde benide katar güne, aslada parayi kabul etmez ben ikimizin yerine veriyorum der