Eşinizin ailesi ve maddiyat

zaten bizim yaptıkları herseye ragmen birbirimize daha sıkı sarılmamız onları nasıl delirtio bilsen görüşmüyoruz şimdi yani bu olaylar oldugunda iletişimi kopardı eşim öz annesi abileri ablası var şimdi o lanet babası ve üvey annesi yok

eşimin annesi babası ayrı ve babası baska biriyle evli yani üvey annesi var (dı)
biz nişanlıyken bize ev alacaklardı dolayısıylada eşim eve yardım ediyordu maddi anlamda ve oturma grubu fln alındı eşimde kredi cekip oturma grubunun alınan seylerin parasını vermişti neyse birgun bu üvey anne olacak lanet o kızdan ayrıl biz aleviyiz onlar deil diye kıyamet koparıor tabi bunları benim söz günümdede yapıyor hafifde olsa kıyamet ogun kavga gürültü eşim evden ayrıılıor ertesi gun eşimin verdigi paralarla üvey annenin oğluna ev alınıyor ve eşimin aldıgı esyalar da o eve dolduruluor suanda evliyiz 3 aylık o lanet kadının oğlunun esyalarının kredisini ödüyoruz ve eşimin babası bu olanlara hiç ses çıkarmıyor bedduam büyük

inanamıyorum yazıklar olsun insanlık nerde yahuu.ama merak etme fitil fitil burnundan gelecek o size ödettikleri paralar...gerçi eşindede suç bulmuyor değilim azıcık gözünü açsaymış üvey anne bu yaa

canım nerden bilsin kadınla 25 sene birlikte yasamıs bebekken o büyütmüş düşün yani alttan alttan yapacagını yaptı babası üvey annesi ve kardeşi

öz baba neler yaptı canım daha bunlar hiç yani tek tek davetiye verdigimiz evlere gidip düğün iptal oldu gitmeyin tarzında konusmus ve çoğu kişi onların yüzünden gelmedi düğüne öz baba bunu yapan

hayrını görmezler görmedilerde üvey annenin oğlu hırsızlıktan işten atıldı hemde bizim düğün gunu allah cıkarıo acısını ama yine sölim ahım büyük

Sen kapat kapılarını mutlu olmaya bak
Sen mutlu oldukça onlar kudurur
Sen mutlu oldukça onlar kaybettiklerine yanar
Sen mutlu oldukça bütün sorunlar azalır gider
Tecrübeyle sabittir kaydirigubbakcemile3

sorunumuz yok çok şükür mutluyuz allahlarından bulacaklar eminim
pınar bu arada ben çirkinmişim oğullarına yakışmıomusum neler neler duydum ama eşim yanımda asla bırakmam onu kolay kolay hiçbi erkek yapmaz yaptıklarını

sorunumuz yok çok şükür mutluyuz allahlarından bulacaklar eminim
pınar bu arada ben çirkinmişim oğullarına yakışmıomusum neler neler duydum ama eşim yanımda asla bırakmam onu kolay kolay hiçbi erkek yapmaz yaptıklarını

burnuma feci çekememezlik ve kıskançlık kokusu geliyor :sinifsinif:

çirkinmişim valla canım eşime başka kız düşünmüşler bilmem ne bide bunları benim söz gunumde biz dısardayken anneme sölüolar sırf ben gercekten istiyorum die ses cıkarmadı bizimkiler tabi eşimin saygısıda buna etken
allahlarından bulsunlar dedim dua ettim her gece hakettiklerini yasasınlar die bizim düğün günü eşimin üvey kardeşi hırsızlıktan işten kovuluo allah cezalarını verir tek tek ama eşiminde zoruna giden babasının onlarla bir olması adam kapı kapı gezip düğüne gitmeyin iptal oldu demiş birine gitmiş kız kacırdı bizim haberimiz yok demiş hepsi yalan bize kalan kredi borclrı oldu cok sukur eşimin saglıgı yerinde cok dusundu uzuldu ama iyi şimdi

you_know Allah eşini korumuş canım
Benim eşimin sağlığını biliyorsun
Allah herkese yaptıklarını mutlaka gösteriyor

evet canım eşin için dua ediyorum yazılarını gördükçe
eşimin ağladıgını görüorum bazen o kadar kin doluyorumki onlara karsı hele babasına düğünümüzde bile ilk odaya gecmştik eşim babasını sordu gelmişmi die herkes biliomus kapı kapı gezip gitmeyin dediğini biz üzülmeyelim die sölememişler orada salağın teki söyledi eşim düğününde bile ağladı tabi bende çok üzüldük ama gecti allah cıkarıo canım eminim
eşin inşallah saglıgına kavusur hemen canım

Senin eşin ağlayarak atmış içinden
Benimki düğünde dişlerini sıkmaktan dudakları kesilmişti
ıçine ata ata hasta oldu
Ameliyat olması şart ama önce iltihapın kuruması gerek
Evimiz aktara döndü
Bizimkilerde oğullarını kaybederek ödediler bedeli :bbo:
Eşim artık çok uzak ve soğuk ailesine

benim eşimde görüşmüyor ama kimsenin umrunda deil eşimin babasıyla eşim aynı yerde calısıodu baba gelip yemegini yiyip gidiomus patronlar bile düğünümüze geldiler gel etme kadının lafına kanma gidelim demişler siz karısmayın ben gitmem onun düğününe demiş eşimin tek suçu onlar beni istemedi eşim istedi bu yani gerçi istememeleride bahane kadın öz oğluna aldırdı bütün esyaları evi eşimi kullandı sonrada tekmeyi attı

Sizinkilerin saçma da olsa bi sebebi varmış
Benim eşimin ailesi benimle ilgili tek olumsuz fikirleri yoktu
Ta kii ben enayi yerine koyulmaya itiraz edene kadar
Hatta düğün dernek eğlence hoşlarına bile gitmişti
Ama evdeki hesapları geline uymadı
Üzülme bigün gelecek bu yaptıkları ayaklarına dolanacak
Kimsenin ahı kimsede kalmaz

yazdıklarımı okudun canım kalmadı zaten ama dahada cıkaracak allahım biliorum

Back
X