• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Ailesi Yaninda Bacak üstüste Atip Otururmusunuz

ben atmam kimsenin yanında eşimin ailesi için normal olsada ben onu saygısızlık ifadesi olarak kullanıyorsam yapmam

Ne alaka?Bacak bacak ustune atmakda saygisizlik olarak algilanacaksa vay halimize,ben bacak bacak ustune atmadan asla oturamam,rahat edemem,bu tamamen bir aliskanlik,herkes nasil rahat olacaksa oyle oturur ama tabiiki bu baskalarini gercek anlamda rahatsiz edecek turde olmadigi surece.

herkes istediği fikirlerinde özgürdür tabi benim düşüncem ise atılmaz tabiki yani bizler öyle gördük büyüklerimizdenyasakkelime

Kesinlikle sana katiliyorum! bizim Ozbekistanda genelde rus terbiyesi alanlar oyle yapar ama bizim geneleklerde yok oyle birsey...

bizim ailemizin kurallarına göre atılmaz.eşimin ailesi rahatsız olmuyor.hem saygını ispatladıktan sonra, bacak bacak üstüne atmak saygısızlık olarak görülmemeli.benim çocuğum nasıl rahat ediyorsa öyle otursun isterim ben .bana saygılı olsun yeter.

ben kayınpederimle arkadaş gibiyim arkadaşlar bırak bacak bacak üstüne oturmayı ben uykum gelinde dizlerine yatıp uyuyorum ben onun bebişiyim sonuçta saygısızlık oldugunu da düşünmüyorum

bende bacakbacak üstüne atarak oturmayı seviyorum hem daha rahat oluyor ama kaynanamla kayınbabamın yanında daha oturmadım

kayınvalidemin yanında biraz daha rahat otururum bacak bacak üstüne atarım ama kayınpederimin yanında bunu yapmamaya özen gösteririrm ;biz böyle gördük....

İkisinin yanındada bacak bacak üstüne atıp otururum.Böyle daha derli toplu oluyor çünki.Tabiiki yayılarak değil.

Kayınvalidemle arkadas gibi olduğumuz için rahatsızsam keyfim yoksa yatarım bile... Zaten ay hastayım dedim mi kadın zorla yatırıyor aman kızım uzan diye... Ama kayınpederimin yanında bacak bacak üstüne atmam daaaaa... yani bacak bacak üstüne atma alışkanlığım olduğu için bazen farkında olmadan yapıyor olabilirim zaten o da çok anlayışlıdır.. Bizde bu tarz şeyler sorun olmaz...

:Roflol:siz büyüükleri bosverin benim eşim kızoyo.bi olay anlatayım evliliğimizin ilk zamanları masada yemek yiyoruz ben farkında olmadan ayak ayak üstüne atmışım eşim bi payladı nimete niye saygısızlık yapıyomuşum düzgün oturmalıymışım asker aklı iştee

ben kendi ailemin yanında öyle oturmam ki eşimin ailesinin yanında oturayım

Tabii bacak bacak üzerine atarım. Saygısızlık olduğunu düşünsem kendi ailemin yanında da bacak bacak üzerine atmazdım. Hiç öyle bir şey düşünmemiştim...

ne ailemin nede eşimin ailesinin yanında bacak bacak üstüne atmam, hatta ben bu konuda biraz katıyım, büyüklerimin yanında asla yapmam, eşimede yaptırmam.

bulunduğum ortamda babam yada kayınpederim varsa atmam tabi ama kaynanamın,annemin,teyzemin vs. yanında bi sakıncası olduğunu düşünmüyorum.

bunun saygısızlıkla bi alakası yok k isonuçta devirip kendini yatmıyosun yani:)))ben oturduğum gibi atarım bacak bacak üstüne başka türlü rahat olamam öle alışmışım...

Bende Büyüklerimin Yaninda Kesinlikle Yapmiyorum Saygisizlik Değilde Hoş Oldugunu Düşünmüyorum...

büyüklerimiz bunu saygısızlık olarak nitelendiriyor o yüzden bacak bacak üstüne atmam...ama şuda bir gerçekki bu zamanda cabbar ,her dediğini yaptıran,sözünü geçiren insanlar kabul görüyor .......sessiz duran her zaman eziliyor

Arkadaşlar bacak bacak üstüne atmanın ayıp bir anlamımı var ki saygısızlık olsun.Bu yaşıma kadar ayıp olduğunu bilmiyorum nedenini merak ediyorum.Bilen varsa lütfen yazsın ama biraz gerçekçi olsun.

Back
X