Eşinizin Ailesi Yaninda Bacak üstüste Atip Otururmusunuz

Arkadaşlar bacak bacak üstüne atmanın ayıp bir anlamımı var ki saygısızlık olsun.Bu yaşıma kadar ayıp olduğunu bilmiyorum nedenini merak ediyorum.Bilen varsa lütfen yazsın ama biraz gerçekçi olsun.

haklısın estern yaaa banada saçma geliyor o da bi oturuş şekli yani ...

nasil bacak bacak ustune atmak buyuklerin heleki esinin ailesinin yanida gayet normaldir saygisizlikla alakasi yoktur diyorlarsa bende saygiyla alakasi vardir diyorum ve sozumun arkasindayim. belki sizler oyle yetistirldiniz belkide kosullariniz oyle dusunmenize sebep oluyor,ama ben sahsen esimin babasini yaninda bacak-bacak ustune atmam ayak uzatarakta oturmam,eger esimde aynisini yapsa ben rahatsiz olurum. ama tabi bu bi kultur meselesi, rusyada da bunu takan yok aileler arasinda cok rahatlar ama tabi buna dikkat edenleride var yok diyemem... zaten bu zamanda buyuge yer bile verilmiyor,konu komsuya selam vs hepsi saygisizlikla alakasi yok diye bi hic olmus durumda. cagdaslik medeniyetlik maskesinin altindada tum hayasizliklar yapiliyor,ee ne denilmis insanda utanma duygusu olmadiktan sonra her istedigini yapabilir.. tabi bu artik ayri bi konu oldu amma.. bacak-bacak ustune atarim hatta kaynatamin bacaginda uyurum diyenlere bisey demiyorum cunku aralari cok samimi ki bence guzel bi sey buda... ama ben nadir gorustugum hem ayri evde yasadigimiz icin, oyle bacak bacak ustune atip oturmam rahatsiz olurum bana gore bisey deil...sengözlerimebaksanab

bu da buradaki garip baslıklardan birisi.
neden atılmasın ki.
bunu abes gören insanlara şaşırıyorum bende. yani bence başlık acmaya bile değmeyecek bir konu bu.
bilmiyorum belki ayıp ettim böyle demekle ama düşündüğüm bu.

ama pek tabi ki burası bir internet platformu ve farklı yerlerden pek çok insanın buluşma noktası. o yüzden aslında normal tabi böyle farklılaşmaların olması.

bu da buradaki garip baslıklardan birisi.
neden atılmasın ki.
bunu abes gören insanlara şaşırıyorum bende. yani bence başlık acmaya bile değmeyecek bir konu bu.
bilmiyorum belki ayıp ettim böyle demekle ama düşündüğüm bu.

ama pek tabi ki burası bir internet platformu ve farklı yerlerden pek çok insanın buluşma noktası. o yüzden aslında normal tabi böyle farklılaşmaların olması.

niyekine sasiriyorsun sonucta herkes ayni sekilde yetismiyor herkes ayni yerde yasamiyor dedigim gibi kultur ve gorgu meselesi bu guselim..

arkadaşlar bu konuda göüşlerinizi merak ediyorum.şahsen kendi fikrim bence saygısızlık.asla büyüklerimin yanında böyle oturamam.ama bieltim var bacak üstüne atıp oturu saygısızca.nedense eşimin ailesi onu daha çok sever. bu devirde saygısız mı olmak mı lazım yoksa.kendi fikrim......sırnaşık şey

canım bence saygının oturup kalkmakla alakası yoktur onu daha cok sevmelerinin nedeni belki daha farklı seylerdir o da saygısını baska türlü gösteriyodur sevilmek için illa dimdik durmak yanlarında uzanmamak siz -biz demek sart degil saygı yapıcam diye insanlara soguk davranmak en yanlış şey tabi bu benim fikrim kimseyi ilgilendirmez bu olaylar aile arasında olur sengözlerimebaksanab

en nefret ettigim seyde böyle kaynana kaınpeder görümce yanında kasılmak off ne zor iş bu ele karısmak ya tatlicadiarzu

ben sorunun soruluş şeklini beğenmedim açıkcası...

ne demek 'eşimin ailesi'?????:mymeka:

ben kendi aileme ne kadar saygı gösteriyorsam eşimin ailesine de en fazla o kadar saygı gösteririm.tamam eşim hayatımı paylaştığım insan olabilir ama bu ailesine özel ihtimam göstereceğim anlamına gelmez....

kim ne kadar önemli olursa olsun insanın kendi ailesi başkadır . kimseyi onlardan üstün tutup özel bir saygı göstermem...

gelelim bacak olayına ben atarım ve şimdiye kadar hiç sorun olmadı.zaten bence saygı ince ayrıntılarda gizlidir.ve kendi ailem de onun ailesi de beni tanıdığından böyle şeyleri sorun etmezler....a.s:icecream:

tabi bu benim düşüncem, benim aile yapım.herkeste aynı olacak diye birşey yok...:içelim:

bence bacak bacak ustune atip oturmak dahada saygili oturmaktir bacaklarini yayip acip uzatip oturmak daha ayip nasil oturmak gerekiyo scorpi senin acindan hani yerde dizcokup oturulur eller diz ustune konur o bas onde kimsenin suratina gozune bakmadan oturm aseklimi saygidir sanirim bu dogu kulturunde var ama ozellikle bayan bacak bacak ustune oturdugu zaman daha duzgun bir gorunumde oluyor bence durusun tumune bakmak gerekir mesela oturdugu yerde kendini saga sola sallayip agzinda ciklet bacak bacak ustunde ama bi bacak sallaniyo gayet lakayit bi gorunumse senin bahsettigin tabi cirkin ama benim bahsettigim dik bir vucutla oturup bacak bacak ustune atmak sanirim birazda bu forumlari her yone cekilecek konulardan secmekle bu kadar uzuyo konu cevap yazdim ama bence foruma konacak ve okunacak kalitede bir konu acmamisin keske forumlarda begenmedik buttonu olsada cogunluk secim yaptiginda otomatik silinse konu
scorpi daha guzel bi konuda bulusmak uzere forumda

ben hiç saygısızlık olarak düsünmüyorum saygının gösterileceği o kadar çok yer var ki bu bence hiç önemli değil ben atyorum çünkü öyle rahat ediyorum kmsede rahatsız olmuyo kaynanam isi asla rahatsız olmaz biliyorum çünkü hep der benim yanımda istediğinizi yapın cok açık görüslüdür ben esimle sarılmaya çekinirim kaynanam der neden öyle oturuyonuz yatın uzanın öyle seyredin tv yi yada birbirinize sarılarak ileyin der çünkü bizim mutlu olduğumuzu görünce oda mutlu oluyo

Kendi ailemin yanında nasılsam,eşimin ailesinin yanında da öyleyim.ki hiçkimse ailemden daha fazla saygı hak etmiyor.Bacak bacak üstüne atarım elbette.Eğer saygı bunlarla bagdasıyorsa vay halimize..Eşimin ailesi ile ilgili bugüne kadar çpk şükür hiçbir problemim olmamıştır.Karşılıklı sevgi ve saygı hakim ilişkimizde.Ben zaten herhengi birinin yanında kasılmayı samimi bulmuyorum.Hem kayınvalidem hem kayınpederim bunları dert edecek kadar gereksiz detaylarla ugrasan insanlar değiller çok şükür.şekilcilik ilişkilerde belileyici olmamalı.içden gelen sevgi beraberinde saygıyıda getirir Ama bubu hareketlerle ölçemezsiniz

bence sapma bu tarz seyler.saygısızlıkla hıc alakası yok nasıl rahat edıyorsa oyle oturur.alla alla..

bence bacak bacak ustune atip oturmak dahada saygili oturmaktir bacaklarini yayip acip uzatip oturmak daha ayip nasil oturmak gerekiyo scorpi senin acindan hani yerde dizcokup oturulur eller diz ustune konur o bas onde kimsenin suratina gozune bakmadan oturm aseklimi saygidir sanirim bu dogu kulturunde var ama ozellikle bayan bacak bacak ustune oturdugu zaman daha duzgun bir gorunumde oluyor bence durusun tumune bakmak gerekir mesela oturdugu yerde kendini saga sola sallayip agzinda ciklet bacak bacak ustunde ama bi bacak sallaniyo gayet lakayit bi gorunumse senin bahsettigin tabi cirkin ama benim bahsettigim dik bir vucutla oturup bacak bacak ustune atmak sanirim birazda bu forumlari her yone cekilecek konulardan secmekle bu kadar uzuyo konu cevap yazdim ama bence foruma konacak ve okunacak kalitede bir konu acmamisin keske forumlarda begenmedik buttonu olsada cogunluk secim yaptiginda otomatik silinse konu
scorpi daha guzel bi konuda bulusmak uzere forumda

ne diyorsun arkadas annamadim seni???? nasil herkes kendi fikrini soyluyorsa bende kendi fikrimi soylemekte serbestim !!! anlastikmi ??? ne demek istiyorsun dogu kulturunde oyle diyerekten? simdi bacak bacak ustune atmiyor deyince sen ay ne kadar geri kafali falanmi dusunuyorsun?? kesinlikle oyle dusunuyorsundur... ben acik ve net sekilde belirttim herkesin kenidkurallari vardir... kimin yaninda nasil oturulur nasil kalkilir nasil saygi gosterilir ben gayet guzel sekilde bilirim kimse benim fikrimi degistiremez ve beni yargilayamazsinda!!!! HEM BU KONUYU BEN ACMADIM DIKKAT EDERSEN !!!!!!!

saygiya sekil olarak bakiyorsun demek ki
icinden lanet ediyorsundur ama geleneksel olarak onlarin yaninda hanimhanimcik davraniyorsundur , saygili mi oldu simdi bu..bence duygular onemli saygi konusunda, icinde gercek bir sevgi ve saygi varsa zaten bu davranislarina da yerine gore yansiyacaktir...yani sen saygisiz laflar edip sonra bacak bacak ustune atmiyorsan, kimse aa bak ne kadar saygili demez...bence bunlar eski dusunceler, senin gibi genc bir bayana bu tarz sekilsel dusunceleri yakistiramadim

Asla oturmam,ayıp ve terbiyyesizlik.Büyüklerin yanında uzanmak ve oturmak çok ayıp ve saygısız.Benim yanımda gelecekte gelinim ve ya damatım öyle bir şey yaparsa çok kızarım gerçekten

ben sorunun soruluş şeklini beğenmedim açıkcası...

ne demek 'eşimin ailesi'?????:mymeka:

ben kendi aileme ne kadar saygı gösteriyorsam eşimin ailesine de en fazla o kadar saygı gösteririm.tamam eşim hayatımı paylaştığım insan olabilir ama bu ailesine özel ihtimam göstereceğim anlamına gelmez....

kim ne kadar önemli olursa olsun insanın kendi ailesi başkadır . kimseyi onlardan üstün tutup özel bir saygı göstermem...

gelelim bacak olayına ben atarım ve şimdiye kadar hiç sorun olmadı.zaten bence saygı ince ayrıntılarda gizlidir.ve kendi ailem de onun ailesi de beni tanıdığından böyle şeyleri sorun etmezler....a.s:icecream:

tabi bu benim düşüncem, benim aile yapım.herkeste aynı olacak diye birşey yok...:içelim:
aynen dediklerine katılıyorum,güzelim
İnsanın kendi ailesi BİRİNCİ

bencede saygısızlık değil insan bazen gayri ihtiyari olarak yapıyor. bizimkiler veya eşim bişey demez.

bu konuyu konuşmak bile bana çok saçma geliyor.. ona bakarsanız eskiden onların yanında yemek yemek odadan arkanı dönerek çıkmak bile saygısızlıkmış.. böyle şeylere ben sadece ego tatmini diyorum.. bence bacak bacak üstüne atmakta en az yemek yemek kadar doğal ... mesela ben alışmışım öyle oturmaya normal oturduğum zaman bacaklarım ağrıyo.. o yüzden böyle şeylere takmıyorum.. birileri takarsada bi süre sonra alışırlar heralde

Ben Asla Satgisizlik Olarak Nitelendirmiyorum.hem Kendi Ailem Hemde Kayinvalidemler Doğal Rahat Ve Anlayişlidirlar Istediğim şekilde Oturabilirim Hatta Bazen Kayinvalidemin Yaninda Koltuğa Uzanirm.bunlar çok Doğal

ben oturuyorum...herkesin yanında oturuyorum..rahat olduğum için..saygısızlık olarak görmüyorum..kendi annemin babamın yanında da oturuyorum..:kahve:

pek önemsenecek birşey değil ama bunu büyüklerimiz önemsiyor.bu yüzden dikkat edilmesi gerek.zaten o şekilde oturulmasından hoşnut değillerse bunu belli ederler..rahatsızlık duyacağımızdan biz de yapmayız heralde..

Back
X