• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin Ailesi Yaninda Bacak üstüste Atip Otururmusunuz

bence de bacak bacaküstüne atmanın saygıyla bir ilgisi yok ama büyüklerimiz böyle görmüş ve bizden böyle bir saygı bekliyorlar aslında genelleme yapmamak lazım benim ailem bu konuya önem verir onların ve başka bir büyüğün yanında öyle oturmamı istemezler ve bende bacak bacaküstüne atmıyorum işin kötüsü bazen arkadaşlarımın yanında bile tereddüte düşüyorum yaaa alışkanlık işte bana anormal bişeymiş gibi geliyor:Roflol:mesela erkek arkadaşımın ailesi böyle bişeye önem vermez kızları ve oğulları onların yanında bacak bacaküstüne atar ama ben atamıyorum:1no2:

ister anne-babam olsun ister hiç tanımadığım ama yaşça benden epeyce büyük Allahın herhangi bir kulu...
bacak bacak üstüne atıp oturamam karşısında :1closedeyes:

ne babam ne de annem bırakın kayınvalidesini kayınpederini, kendi anne-babalarının karşısında bile bacak bacak üstüne atıp oturmazlar

ben ailemden böyle gördüm
böyle de devam ettiririm

Ben bacak bacak üstüne atip oturdugum olmustur muhakkak,bilerek veya bilmeyerek.Kayinvalidemin yaninda rahatim yani ama kayinbabamin yaninda daha dikkat ederim mutlaka.
Bence birazcik dikkat edilmeli ama cokta kendini sikmaya hic gerek yok derima.s

merhaba arkadaşlar her hareketime dikkat ederim sürekli ama bukadar dikkat edip ,saygı gösteripte hala sevgiyi kazanamamışlar değilmi.??

kendi ailemin, abimin, baska büyüklerimin yaninda da asla yapmam yapmiyorum

banada bacak bacak üstüne atarak oturmak çok rahat geliyor ve bazen hiç farkında olmadan yapıyorum ama eğer yanımda büyükler varsa farkına vardığım an indiyorum bence böle oturmanın sayğıyla bi alakası yok ama

bende aynen böyle yapıyorum

bende oturmam hic bir büyügümün yaninda öyle oturmam bana göre saygisizlik tabiki herkesin görüsü farkli

cnm artık hangi devirde yaşıyoruz.bence bacak üstüne atıp oturmak hiçte saygısızlık değil.her insanın bi oturuş şekli vardır.ebn k.validemin de k.pederiminde yanında bacak bacak üstüne atarım.bence burda niyet önemli.onlara çok candan samimiyimdir.onlarda çok çağdaşlar zaten.Allah bozmasın onlarbeni bende onları çok severim.

tabikide en önemlisi yaşadığın insanların görüş açısı.sende nabza göre şerbet ver.

cnm artık hangi devirde yaşıyoruz.bence bacak üstüne atıp oturmak hiçte saygısızlık değil.her insanın bi oturuş şekli vardır.ebn k.validemin de k.pederiminde yanında bacak bacak üstüne atarım.bence burda niyet önemli.onlara çok candan samimiyimdir.onlarda çok çağdaşlar zaten.Allah bozmasın onlarbeni bende onları çok severim.

tabikide en önemlisi yaşadığın insanların görüş açısı.sende nabza göre şerbet ver.
Amin canım Allah bozmasın,beni yanlış anlamanı istemem ama ufak bir yorumum olcak;saygının devri,tarihi olmaz bence..sana göre doğrudur belki ama bunun yaşadığımız devirle,çağdaşlıkla alakası yok.sevgilera.s.

hayır,oturmam,büyüğümün yanında bacak bacak üstüne atmam,hoş karşılamazlar,,,,aslında düşünüyorumda ilerde benim gelinim yanımda bacak bacak üstüne atarak otursa hiç problem yapmam ama arada nesil farkı var bizim annelerimizin babalarımızın pek hoşuna gitmeyebilir,,,,

ya ben otururum onlarda aldırmaz.hatta hamileyken yattığım bile oluyordu.müsadenizle ben uzanıcam derdim yatardım.

bencede saygıyla alakalı ama bu konuda rahat davranmaya çalışıorum o kadar çok da kasarsam kendimi zaten rahat edemeyeceğim yere gitmeyeceğimden aramız soğuyacaktır ben atıorummm

evet eskiden bacak üstüne atarak oturmak saygısızlıkmış mesala ben kayınvalidemlerde yer olmadığı için (o gün ev çok kalabalıktı)yere oturmuştum meyer o da saygısızlıkmış bana göre bunlar çok saçma saygısızlık insanın kafasında başlar ve biter

bu da buradaki garip baslıklardan birisi.
neden atılmasın ki.
bunu abes gören insanlara şaşırıyorum bende. yani bence başlık acmaya bile değmeyecek bir konu bu.
bilmiyorum belki ayıp ettim böyle demekle ama düşündüğüm bu.

ama pek tabi ki burası bir internet platformu ve farklı yerlerden pek çok insanın buluşma noktası. o yüzden aslında normal tabi böyle farklılaşmaların olması.

yazından hiç hoşlanmadım:kızgın: canım kusura bakma ama :1closedeyes:burda herkes kimseyi rahatsız etmediği sürece istediği konuyu açabilir.:1closedeyes::1closedeyes::1closedeyes:

bu arada ben fiziksel davranışla saygı olacağını düşünmüyorum

Back
X