- 7 Ekim 2018
- 52
- 91
- 3
- 29
- Konu Sahibi Nutellasever0
-
Şiddet uygulayıp çok ileri gitti ama ailemin uyarması gerekmiyormudu beni iyice sahipsiz zannettikendi ailenize de anlatmayı bırakmanız gerekiyor.
her kavgada bu kadar yüz göz oluyorsanız sonunuz hızlanır.
Yani bilmiyorum ama misafirlikte bulaşık yıkadım diye odaya çekip dinlenmek nedir onu pek anlamadım. Eve gidince yatardınız hamile filan değilseniz.Hanımlar iftarda sık sık eşimin ailesine gidiyoruz. Ben cok güleryüzlü aktif bir insanım eşimde tam tersi kendi ailesinin yanında bile sohbet etmez susar. Benim eşim nezaman ailesnn yanına gitsek arada sussam konussana niye suratın asık diye laf yapar. Daha öncesinde görümcemle küstügümz içim eşimin ailesi eşimi karın içimize karısmıyor ablanlara karsı sogıl davranıyor diye doldurdugundan beri bana onların yanında artistlik yapıyor. Gecen iftara gittik, güldük eğlendik ben kaynanmlara erken gittm yemek hazırladım bulaşık yıkadım hizmetlerini ettim dinlenmek için ayrı odaya cekildim akrabamızın kızı vardı onla oturuyorduk kaynnmla görümcem mutfaktaydı eşimde birden odayı bastı kızdı bana içeri girsene diye birden atarlardı bende kaynnmların bişey dediğinden şüpheleniyorum ayrı odaya cekildim diye. Neyse eve geldık ben sesimi çıkarmadım bana senin derdin ne suratın beş karisti bugün dedi. Bende ailenle derdim yok sen kızınca moralim bozuldu dedım. Neyse bugün ablası davet etti ben eşime seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum ailenin yanında kötü davranıyorsun dedım oda mecbur geleceksin dedi bilegimi sıktı yere dogru itekledi beni bende aglaya aglaya ailemi aradım eşimle konustular biz kızımı sana üz diye vermedik diye baya kızdılar onlarda neyse görumceme davet için kaynnmlar bizim evin önüne geldı hadi çıkın diye bende indim ama gözlerim şiş şekilde kayınpeder kızım suskunsun dedi ağlama ya başladım kaynanam niye bize sırtını dönüyon dedi bende bişey yok ddm kavgamı yaptınız diye sordu evet ikimizin arasında Bi mevzu sizlik durum yok yanliş anlamayın dedım onlarda daha hiç bişey sormadı sonra benim moralim düzelince güldüm eğlendim hiç bişey olamamis gibi ama aile sorunumu eşimin ailesine yansıtmak istemiyorum bizi bu hale getiren onlar nezaman aramızda sıkıntı olsa eşimi doldurup boşanma aşamasına getiriyorlar nezaman biz eşimle iyiyiz onlarda bana karşi melek. Eşimde ailesinin lafına gelmediği sürece çok iyiyiz ama bazen tanıyamıyorum. Lütfen boşanmanın haricinde fikirler verin bana ne yapmam gerekiyor
Bana karşı şiddet uyguladı için ailemi aradım eşimle konuşsunlar diye ailemde güzel Bi konuşma yaptı ondan sonra düzeldi biraz. Eşimin ailesinin ailesinde ağlama mevzuma gelince asla böyle bişey yapmazdım tutamadım kendimi ama sorunumuzu bildiklerinde nasıl bir tavır aldıklarını gözlemledim ona göre mesafemi koyuyorumBunun çözümü yok bence. Ne zaman adam aydinlanma yaşayip bu ailecilikten vazgecerse o zaman rahat edersiniz.
Aradaki problemlerinizi yansitmaniz da dogru degil. Asla kp kv vs yaninda aglamazdim ben olsam. Bir de ustune boşyere kendi aileni de dahil etmişsin ve dahil etmen hicbir işe de yaramamis.
Bi de benim anladigim eş ailesiyle çok içli disli olmamak, devamli guler yuzlu aktif olmamak lazim. Yaparken iyi olursun ama bi kere suratin düşse boyle kotu olursun olay olur.
Ben kvnin evinde hizmet etmedim 4,5 senedir, bu aksam kvlerde iftardaydik sadece yedigimi ictigimi topladim. Muhabbete arada canim isterse katilirim degilse otururum kendi halimde, herkes alisti bana ilişmiyorlar. Gorumceyle ben de konusmuyorum şu aralar, ayni ortamdaydik bu aksam mecbur ikimizde birbirmize selam dahi vermedik yokmuş gibi davrandik. Eşinin bu konularda zorlamaya hakki yok.
Bana karşı şiddet uyguladı için ailemi aradım eşimle konuşsunlar diye ailemde güzel Bi konuşma yaptı ondan sonra düzeldi biraz. Eşimin ailesinin ailesinde ağlama mevzuma gelince asla böyle bişey yapmazdım tutamadım kendimi ama sorunumuzu bildiklerinde nasıl bir tavır aldıklarını gözlemledim ona göre mesafemi koyuyorum
Ailesinin yanında gülüp eğlenmemin sebebi bana naparsanz umursamam gibisinden Bi nevi kendimi onlara karşı güçlü gösteriyorum tabi gerektiği yerde suratımıda asıyorum. Ama bügün onların yanında ağlamam hiç olmadıEşiniz çok basit sebepten size şiddet uygulamış resmen. Ayrıca, eşinizin ailesinin onu doldurması değil mesele, eşinizin dolduruşa gelen birisi olması. Kendi aklı yok mu başkalarının dediklerini dinlesin? Her şeye rağmen yine onun istediğini yapıp gülüp eğlenmişiniz. Bir gün gerçek anlamda surat asın da surat asıp oturmak neymiş görsün.
Şiddet konusunda eşime sinirlenince bende el kol hareketleriyle vuruyorum çoluk cocuk haretlerde bulunduk ama artık söz verdım sinirlenince susuyorum oda bileğimi sıkıp beni yere fırlatınca iyice sahipsiz sanmasın diye ailemi aradım ailemde kızımı üzersen evliğinizin biter dedi çünkü kaç yıldır ilk defa eşimle konuşmalarını istedimDayak yiyip tekrar esinin istedigi yere gidip bisey olmamis gibi davranmak normal mi? Ben dayak yedim diye ailemi arasam ki ailem farkli sehirde olmasina ragmen kiyametler kopar, babam aninda gelir alir goturur beni dinlemez bile.
Hepiniz ilgincsiniz ne diyeyim.
Şiddet konusunda eşime sinirlenince bende el kol hareketleriyle vuruyorum çoluk cocuk haretlerde bulunduk ama artık söz verdım sinirlenince susuyorum oda bileğimi sıkıp beni yere fırlatınca iyice sahipsiz sanmasın diye ailemi aradım ailemde kızımı üzersen evliğinizin biter dedi çünkü kaç yıldır ilk defa eşimle konuşmalarını istedim
Malesef hepsını denedim konuşuyorum haklısın dıyor özür diliyor hak veriyor ama ailesi doldurunca arka çıkmıyoreşin bişeylere bilenmiş demek ki karşına al sakin sakin anlat eğer sinirlenirsen yine tartışırsınız. konuşmazsan da kendi kendini doldurur yine tartışırsınız. ona böyle davranmasının sebeplerini sor ailesini sevdiğini onların da seni sevdiğini söyle. görümcenle de bu gün küser yarın barışırsın ama o böyle yaparsa evliliğinin etkileneceğini anlat. anlayacaktır eğer sakin sakin konuşursan biz kadınlar genelde kendimizi doldurup sonra adama patlıyoruz.
Garanti veremiyorumDuzeldigini dusunuyorsan konustular diye ve bi daha bunlat yasanmayacaksa sıkıntı yok tabi ki sen bilirsin.
Esınızle konusun hep onları mı dınleyecek bırazda sızı dınlesın fıkırlerınıze deger versın. Esınızden yuz buluyorlar konsoyluyorlar esımın aılesı benı hıc sıkayet edemez. Hatta hafıf kv ıle tartıstık esım yoktu ben soylemedım esıme annesı aramıs demıs oglum boyle boyle oldu bak esımı bıraktım hemen kavga ettınız kızla dersın dıye armamıs anlatmıs. Yanı esının sana deger vermesı lazım. Ben duragan yuzlu bırıyım cokta karısmm esımın aılesının ıcıne bır kere sormadı esım bısey mı oldu dıye ya da yuzunu asma dıye. Esıne de annenı kardesının fıkırlerıne deger verdıgın kadar benım fıkırlerıme de deger versen ben baska bır aıleden gelmısım adepte olmaya calısıyorum onlar bana destek olacagına sana sıkayet edıyor adalet mı bu de. Cok ayıp bu aılelrın yaptıgı bır kız cocugu 20 yıllık aılesını kulturunu bırakıp bır aıleye gırıyor yenı bır ev kurmak ıcın vazgecıp gelıyor ve aıleler destek olacagı yerde kostek oluyor. Hangı kıtapda yazıyor. Tek sebebı cahıllık.Hanımlar iftarda sık sık eşimin ailesine gidiyoruz. Ben cok güleryüzlü aktif bir insanım eşimde tam tersi kendi ailesinin yanında bile sohbet etmez susar. Benim eşim nezaman ailesnn yanına gitsek arada sussam konussana niye suratın asık diye laf yapar. Daha öncesinde görümcemle küstügümz içim eşimin ailesi eşimi karın içimize karısmıyor ablanlara karsı sogıl davranıyor diye doldurdugundan beri bana onların yanında artistlik yapıyor. Gecen iftara gittik, güldük eğlendik ben kaynanmlara erken gittm yemek hazırladım bulaşık yıkadım hizmetlerini ettim dinlenmek için ayrı odaya cekildim akrabamızın kızı vardı onla oturuyorduk kaynnmla görümcem mutfaktaydı eşimde birden odayı bastı kızdı bana içeri girsene diye birden atarlardı bende kaynnmların bişey dediğinden şüpheleniyorum ayrı odaya cekildim diye. Neyse eve geldık ben sesimi çıkarmadım bana senin derdin ne suratın beş karisti bugün dedi. Bende ailenle derdim yok sen kızınca moralim bozuldu dedım. Neyse bugün ablası davet etti ben eşime seninle aynı ortamda bulunmak istemiyorum ailenin yanında kötü davranıyorsun dedım oda mecbur geleceksin dedi bilegimi sıktı yere dogru itekledi beni bende aglaya aglaya ailemi aradım eşimle konustular biz kızımı sana üz diye vermedik diye baya kızdılar onlarda neyse görumceme davet için kaynnmlar bizim evin önüne geldı hadi çıkın diye bende indim ama gözlerim şiş şekilde kayınpeder kızım suskunsun dedi ağlama ya başladım kaynanam niye bize sırtını dönüyon dedi bende bişey yok ddm kavgamı yaptınız diye sordu evet ikimizin arasında Bi mevzu sizlik durum yok yanliş anlamayın dedım onlarda daha hiç bişey sormadı sonra benim moralim düzelince güldüm eğlendim hiç bişey olamamis gibi ama aile sorunumu eşimin ailesine yansıtmak istemiyorum bizi bu hale getiren onlar nezaman aramızda sıkıntı olsa eşimi doldurup boşanma aşamasına getiriyorlar nezaman biz eşimle iyiyiz onlarda bana karşi melek. Eşimde ailesinin lafına gelmediği sürece çok iyiyiz ama bazen tanıyamıyorum. Lütfen boşanmanın haricinde fikirler verin bana ne yapmam gerekiyor
İyide sahipli olsanız yapmayacak mı. Ailenize niye anlatıyorsunuz kendi aranızda halledebilirsiniz olayı. Ben iki aileninde duymasının yanlış olduğunu düşünüyorum. Hatta anneme de kaç defa söyledim çünkü çevreden çok duyuyorum bizim eşimle aramızda bir sorun olsa sakın siz müdahale etmeyin hiçbirimizi taraf olarak tutmayın sizi ilgilendirmez diyorum. Eşinizle konuşsanız yaptığı kabalığı daha iyi anlayabilir . Yada tavır alın soğuk davranın hatasını anlaması içinŞiddet uygulayıp çok ileri gitti ama ailemin uyarması gerekmiyormudu beni iyice sahipsiz zannetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?