Eşinizin ailesine aile sorunlarınızı yansıtırmısınız

Kadınların yaptığı her ama her işi erkeklerin de yapması gerektiğini savunan birisi olarak yok boşa uğraşma anlamamakta kararlılar.

Beni anladığınız için çok teşekkür ederim, kendi ailemde erkeklerin de iş yaptığını gördüm ama arkadaşlarıma vs oturmaya gittiğimde çok şaşırıyorum kocası yumurta bile kıramayan, hayatı boyunca bir kere süpürge bile takmamış erkekler var. Ne yazık ki yetiştiren anne babada suç buluyorum, keşke toplum olarak bu noktada bilinçlenebilsek

Tabi 60- 65 yasindaki kayinpederi ve evli barkli 45 yasindaki kaynimi hemen hizlandirilmis ev işi kursuma alip egitmeliydim bu da benim hatam.

Şiddet uygulayıp çok ileri gitti ama ailemin uyarması gerekmiyormudu beni iyice sahipsiz zannetti

Esin cocukmu uyarilsin? Sen af edersin evcil hayvanmisin "sahipsiz" degilsin?

Yani eger bosanmayacaksan, ailene anlatman gerekiyor. Olan anne babaya oluyor. Onlar gece "acaba kizim mutsuzmu" diye uykusuz kalirken, kizlari coktandir olayi unutuyor. Yani sonuc, aile unutuyor ve ister istemez damata cephe aliyor.

Ha bide birisi uyaracaksa, sen olmalisin. Yerinde olsam asla gitmezdim ailesine. Hatta bosanma davasini acardi'. Sorun kayin aile degil cünkü, kocan. O kendi istegi ile sana bagirdi, siddet uyguladi.

Üstüne begenmedigin kayin aileye erkenden gidip hizmet ediyorsun ama. Kisacasi, durusun yok senin. Esin bagiriyor ve halen görümceye yemege gidiyorsun. Onun istedigini yapiyorsun. Önce bir durusun olsun. Hayir dedigin seyi cidden yapma. Durusun olmaz ise kimse sana saygi duymaz.

Benim eşim yapar benim yaptığım her işi yapar abartısız her işi, ama kardeşim babam yapmaz. Kp yapmaz mesela. Kayınvalideme gidince ayyy kocan oturuyor ben salata tabağını alamam demek eşitlik yada hayat tarzı yada başka birşey değil. Kv belli yaşa gelmiş bir kadın ister 10 kişi yardım eder ister hiç kimse etmez ben kendimden vicdanımdan sorumluyum. Şimdiki gençlere Rabbim merhamet versin.

Tabi 60- 65 yasindaki kayinpederi ve evli barkli 45 yasindaki kaynimi hemen hizlandirilmis ev işi kursuma alip egitmeliydim bu da benim hatam.

Siz neden bana sürekli cevap vermeye bu kadar isteklisiniz? Ben size bir şey yazmamışım ki başka bir üyeye cevap vermişim neden üzerinize aldınız? Anne babada suç buluyorum yazmışım ama sizin okuduğunuzu anlama probleminiz olduğunu unutmuşum bi an pardon. Eğer bir oğlunuz olursa veya varsa onu ev işinin sadece kadının görevi olmadığına kendi işini yapması gerektiğine dair eğitebilirsiniz. Yazdıklarımın ana fikri bu, 60 yaşındaki kayınpeder 45 yaşındaki kayınla ilgisi yok yani

Aa guzel laf ceviriyorsunuz. Oglum olursa egitirmisim. Az once cevremdeki erkekleri egitmemi soyluyordunuz ne munasebet elin bilmem kac yasina gelmis kocasini, adamini ben egiteceksem. İş olsun diye yaziyorsunuz.

Aa guzel laf ceviriyorsunuz. Oglum olursa egitirmisim. Az once cevremdeki erkekleri egitmemi soyluyordunuz ne munasebet elin bilmem kac yasina gelmis kocasini, adamini ben egiteceksem. İş olsun diye yaziyorsunuz.

O mesajınızı görmemişim, siz hangi mesajı alıntılayıp ne yazdığını tekrar okuyun bence. Israrla cevap verip lafı uzatmanızdan belli ki sizin niyetiniz polemik çıkartmak ama size uyamiycam kusura bakmayın

Benim babam yumurta kirmayi bilmiyor olsa ev işi yapmamis olsa ben hizmet etmeye alisik biri olurdum muhtemelen ve kaynanamin evinde de kaynimin, kayinpederimin tabaklarini toplardim. :)

Alişık olmadigim icin milletin evinde, milletin yedigini ictigini toplamiyorum zaten kendiminkileri topluyorum. Kimseyi egitemem ben.

Ben yansıtmam.
Onlar da oğullarını çok iyi bir b.k sanırlar :)

Aslında hepsini olmasa da bir cinnet anında patlamak lazım galiba.

Hanımlığımdan susuyorum oğlunuzun da, sizin de ... diyerekten bir çıldırmak lazım :)

Eşinizin ailesinden ziyade baska sorunlar var. Bunu farketseniz..

İki tarafa da sorunlarımızı anlatmayiz doğru da bulmuyorum.işinde gücünde koca insaniz. evlenenlerin sorun çözme becerisi kazanmış olmamız lazım..

Size şiddet uygulanmasına ben daha çok takıldım. Allah yardımcınız olsun ne yapılır hiç bilmiyorum. Boşanma durumunuz yok. Konuşacaksınız ya saat bileceksiniz gerekirse blof olacak ama rest çekeceksiniz.umarım bir çözüm bulursunuz Allah yardımcınız olsun.

Bence de güzel taktik." Annecim, ablacım" diye dolan ortada. Yalandan da olsa iki gülücük tak suratına. Kafan rahat olur.

evinizde, ikinizin arasında olanları ne onun ailesine ne kendi ailenize anlatmayın.
sık sık görüşüp yüz göz olmayın.
her işi yapmayın.
misafirliğe gittiğiniz yerde odalara kapanmayın.
şiddete boyun eğmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…