Bunun çözümü yok bence. Ne zaman adam aydinlanma yaşayip bu ailecilikten vazgecerse o zaman rahat edersiniz.
Aradaki problemlerinizi yansitmaniz da dogru degil. Asla kp kv vs yaninda aglamazdim ben olsam. Bir de ustune boşyere kendi aileni de dahil etmişsin ve dahil etmen hicbir işe de yaramamis.
Bi de benim anladigim eş ailesiyle çok içli disli olmamak, devamli guler yuzlu aktif olmamak lazim. Yaparken iyi olursun ama bi kere suratin düşse boyle kotu olursun olay olur.
Ben kvnin evinde hizmet etmedim 4,5 senedir, bu aksam kvlerde iftardaydik sadece yedigimi ictigimi topladim. Muhabbete arada canim isterse katilirim degilse otururum kendi halimde, herkes alisti bana ilişmiyorlar. Gorumceyle ben de konusmuyorum şu aralar, ayni ortamdaydik bu aksam mecbur ikimizde birbirmize selam dahi vermedik yokmuş gibi davrandik. Eşinin bu konularda zorlamaya hakki yok.