• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşinizin ailesini kendi aileniz gibi görüyormusunuz

Eşimin ailesi şu an oturdukları evi satıp üzerine de kredi çekip yeni bir ev almayı düşünüyorlar.Ama kayinbabam krediyi kendi üzerine çekemiyormuş eşim de ben cekeyim sen öde demiş. Eşim olayı anlatırken ben de neden bana haber vermiyorsun dedim o da onlar annem babam tabiki de çekerim dedi.Alah var kayinbabam para konusunda asla bizi mağdur etmez be kredisini de öder buna eminim. Benim derdim fikrimi almaması.Neyse tartıştık tabi eşim bana ailem senin için yoldan geçen insanlardan farksiz dedi.O sırada inkar ettim tabi ne alakası var faln diye .Ama sonra düşündüm gözle görülür bir problemim yok onlarla hatta ufak tefek şeyler harici bana karşı çok iyiler karışmazlar rahatsiz etmezler her zaman kibar ve anlayışlı davranırlar ama buna rağmen ben kendimi aileden gibi hissetmiyorum genel olarak herkes böyle mi yoksa bende mi bir sorun var bilemedim

Eşinizi sorgular gibi değil de siz ayni seyi yapsanız kendisinin ne tepki vereceğini anlatmasini isteyebilirdiniz. Malesef ki çoğu erkek evliliklerinin cok gec farkina variyorlar. Eşimin ailesini ailem gibi göremiyorum iyi insanlar ama herşeyimiz o kadar farkli ki kendi anne babamin yerini dolduramayacak kadar uzaklar bana. Sevmeye gerek yok ama aradaki saygi korunmali tabi her zaman

Valla ben görüyorum ki daha 4 aydır tanıyor ve 3 aydır nişanlı olmama rağmen Yaa tabi şans kısmet meselesi aile uyumu yetiştirilme tarzı çok etkiliyor Allahım herkesi iyilerle karşılaştırsın kimsenin yoluna kötüyü çıkarmasın

Son düzenleme:
yani kendi ailen gibi tabi olmaz. bir de bence kayın aileler ile bu kadar ciddi para mevzularına girilmemeli 3-5 bin sorun olmaz belki ama yüklü meblağlar her zaman ortamı gerer. net!

Kendi ailem gibi görüyorum yani anne babam ne ise eşimin anne babasıda odur. Ama maddiyatta ilk kurduğum ailemi düşünmek zorundayım.
Önce ben eşim ve daha olmamış çocuklarım sonra aileler gelir. Tabi sağlıksa o ayrı. Herşeyimi her iki tarafada dökerim.
Çok ince dengeler bunlar sağlana bilirse siz bir aile olursunuz iki taraf içinde geçerli bu. Sağlanamazsa sıkıntılar olur.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X