şimdi ilk mesajı okuyunca size hak veriyorum. ama bir de kendimi düşünüyorum. evliyim diyelim, kenarda param ya da düzenli bi gelirim var, ailemin de böyle bir fikri var. açık açık eşimden izin almam ama 'annemler de kredi çekmeyi düşünüyormuş şöyle şöyle bir şey yapıcaz.' diyerek çıtlatırdım sadece sanırım. ailemle olan ilişkim ayrı, eşimle olan ayrıdır gibi geliyor sanki. yani evime yapmam gereken katkıyı yapıyor, çocuğuma bakıyor, ortak ödenen giderleri borçları ödüyorsam onun dışında neyi nasıl harcayacağıma kendim karar veririm g,bi. ama bana sormadan eşim böyle bir şey yapsa da sinirlenirdim. bilemedim. ikileme düştüm ben baya bencil biriyim sanırsam.
eşim olmasa da sevgilimle yurtdışılı para biriktirmeli taşınmalı planlar yapıyoruz ufaktan. geçen bu evi satıp krediyle daha büyüğünü anneme alma fikrini anneme ben sundum kabul etmedi. sonra böyle bi diyalog geçtiğinden sevgilime bahsettim, sadece 'yeaa sizin ev güzel annen doğru demiş' dedi, 'hani geleceğimiz??' falan demeden. deseydi sinirlenirdim herhalde. ikilemim devam.