Eşinizin ailesini ne sıklıkla ağırlıyorsunuz?

2 hafta çok fazla ya. Ben Turkiyedeyim, ailem yurtdisinda ona ragmen gidip tek seferde 2 hafta kalmadim hic, ailem de kalmadi ustelik sorun yaşamiyoruz birlikteyken, ona ragmen uzatmiyoruz.

Eşimin ailesini de istemem 2 hafta ki bir de boyle pis pis seyler yapip evde huzursuzluk yapacaklarsa mumkun degil. esime derdim ya bu kadar gelmesinler ya ailene cozum bul ama.bastan girmezdim hic mubtemrlen

Bu yöntemi deneyeceğim mutlaka. Yoldan geldiklerinde banyo yapmak istemiyorlar mesela. Söyleye söyleye banyoya sokuyorum yolun tozu toprağıyla oturulur mu verin kirlileri atayım falan diye hemen

Çok haklısın. Ay bi fena oldum.
Eşin ailesi konusunda genel olarak sana hak veriyorsa iyi. Kendine iş cikarsanda bu kalma süresini kısaltsan iyi olur aslında yada sürekli uyarsan.

Eşimle çok konuştuk bu konuyu. O da elinden geleni yapıyor aslında. Anne babasıyla kavga etmesini istemem tabi ki. Yaşlı oldukları için normal konuşmayla laf anlatması çok zor oluyor. Sinir krizi geçirdiğimde hastaneden gelince o hışımla konuşmuştu. O zaman çok sinirlenmişti yaptıklarına

Gönül koyduklarında da insan üzülüyor işte halbuki ne suçunuz var
Canım istedigini koysun benim bebeğim sağlığım onlardan daha önemli...düşün benimki bir iç çamaşırıyla 3gun gezen biri ve evim leş gibi kokuyordu söylüyordum tuvalet kağıdı var kullan bak kokuyorsun diye ben sevmem diyordu bir sus iki sus 3ncude söylüyorsun baştan nasıl alistirirsan...benimki bana inat yapıyor ne kendi evinde ne kızlarının evinde oylr değil

Bu yöntemi deneyeceğim mutlaka. Yoldan geldiklerinde banyo yapmak istemiyorlar mesela. Söyleye söyleye banyoya sokuyorum yolun tozu toprağıyla oturulur mu verin kirlileri atayım falan diye hemen
ahahah mesela direkt " Ya olmaz öyle umumi tuvalete falan da giriliyor ediliyor etraf hastalık dolu terlemissinizdir hem siz yıkanırken ben de çamaşırları atayım, surdaki sepete koyun" deyip emrivakiyle

Çocuk olunca ben de daha hassas ve daha cesaretli olurum diye umuyorum. En iyisini yapmışsınız

Ay iğrenç ne temizliği ya bağıra çağıra ona o banyoyu kırklatırdım. Abisinden utanır da kendi giderdi herhalde o zaman. Ne mecburiyetiniz var, herşey dahil pansiyon mu sizin eviniz?

Ay iğrenç ne temizliği ya bağıra çağıra ona o banyoyu kırklatırdım. Abisinden utanır da kendi giderdi herhalde o zaman. Ne mecburiyetiniz var, herşey dahil pansiyon mu sizin eviniz?
Yani işte ne bileyim o an aklıma öyle bi seçenek gelmedi. İğrenme duygum pek yoktur ama görünce sinirlendim sadece. Eşime bahsettim bundan. Senin ailenin pisliğini temizlemek zorunda değilim eşek kadar kadın diye. Mahçup oldu bişi de diyemedi. İnsana bazen kal gelir ya, öyle bi an yaşadım

Utanması gereken eşin değil kardeşiydi, tabi o duygu varsa.. Anlıyorum o an bi sinirle temizlemiş olabilirsiniz tabiki.

Kediler konusunda asla taviz vermeyin bu arada, istemeyen rahatsız olan misafirliğini kısa tutar anne baba da olsa.

Sizin evinizde sizin eşyanıza ya da sahip olduğunuz dostunuza kötü davranamaz. Sevmeyebilir aman uzak dursun benden alın diyebilir ama bağırıp hayvana tekme atamaz. Benimde kuşlarım var kötü söz söylese çok kızar alınırdı. Kedi bende istiyorum sevmediklerini ama pis o vs diyerek belirtiyor k.valide. Takmıyorum ama sahiplenirsem kötü davranamaz kesinlikle. Onlarda evin bir neşesi çocuğu oluyorlar. Senede bir kere geliyorlarmış eşiniz için sabredin diyeceğim ama görümceler arada ziyarete gelir döner sizde kalması gerekmez. Tek başınıza 7 kişi ağırlamak zor. Uzaktan gelmişler tamam ama en normali 1 hafta en fazlası hadi 10 gün olsun. 2 hafta çok. Benimde wcden sonra eline özen göstermeyen yakınım var zorla söyleyerek yıkatıyorum. Çok söyledim mecbur yıkıyor. Kadının yaptığı yemeği nasıl yiyebiliyorsunuz? Ben kusardım. Ve açıkça söylerdim elinizi yıkamıyorsunuz böyle olmaz ben böyle yetişmedim bana ters midem almıyor dokunmanız herşeyi diye. Bilsinler bu pisliğin zirvesi.

Laf arasında bi çıtlattım ama yıkıyorlardır sen duymamışsındır dedi ama öyle bişi olmadığına eminim. Yine sorun olmaz hani napabilirim ama o ellerle yemek yapmasa keşke.
O ellerle her yeri elliyorlar nasıl sorun etmezsiniz şaşırdım. Yemek yapmasa buzdolabının tezgahı tutar masayı tutar.

Laf arasında bi çıtlattım ama yıkıyorlardır sen duymamışsındır dedi ama öyle bişi olmadığına eminim. Yine sorun olmaz hani napabilirim ama o ellerle yemek yapmasa keşke.
O ellerle her yeri elliyorlar
Gönül koyduklarında da insan üzülüyor işte halbuki ne suçunuz var
Allah ım ne pis insan varmış el yıkamayan ya. Halbuki kaçıncı yüzyıldayız çeşmeden akıyor su. Gidip tulumbadan mı çekiyorlar kovayla.

Senede iki hafta gelmeleri cok normal ne yapsinlar istiyorsunuz hic gelip gutmesinler hic gorusmeyinmi? Kedileri anneniz gonderebilirsiniz inat etmeniz sacma hakli oldugunuz tek konu el yikamamalari herkes kedi sevmek zorunda degil tabi kotude davranmamali ama annenize gonderme seceneginiz varsa gonderin herkes rahat etsin

Görümce konusu üstünüze kalmış zaten sevmiyorlar onlar için fedakarlık yapmayın 1 hafta yeter ben kaldıramıyorum küçücük evde 7 kişi misafir WC vs deyin sizin de eviniz
Görümce ev actiysa ona gitsinler birazda acimayin
Kediler giderse 3 hafta olur en az kalmaları

Son düzenleme:
Yanlış anlamazsın Ankara evlerinin büyüklüğü ile meşhur. 85 metrekarelik evi nerede buldunuz merak ettim Ankara ki arkadaşım 120 ye küçücük diyor

Eşimin ailesi yılda bir kez gelip 7-10 gün arası kalırlar. Süre bana çok uzun gelmedi. Ama neden kardeşleri sizde kalıyor onu anlamadım. 7 kişi bir eve neden kalınıyor? Siz yardım isteyin kendinizi yormak zorunda değilsiniz. Bende KV yemek yapmasından hoşlanmam ama oda bulaşıkları halleder. Sizde salın azıcık. Hizmet edeceğim diye yormayın kendinizi.

Kedi beslemiyorum ama kedilere tavırları itici. KV ile onlar bu evin ferdi, misafir gelen onlaları kabul etmek zorunda diyebilirsiniz.

Benim sana tavsiyem gelmemeleri daha mantıklı ama eşinin ailesi 2 hafta idare et ama gorumcelerine ne oluyor onu anlamadim

Benimde kedilerim var eşimin erkek kardeşi ve çocukları çok korkar ısrarla kediyi bi haftalığına gönder biz gelicez derler( onlar tek biliyor ) 3 ü zaten yarı evcil gündüz çıkarlar ama bi tanesi tamamen evcil ve ben her gelcez dediklerinde aynı şeyi söylüyorum "buyrun gelin ama kedim bu evin üyesi peluş değil ben onu gönderemem) size de tavsiyem net olun buyursun gelsinler ama kedilerime dokunamazlar, kedilerim benim için çok değerli gibi... el yıkama konusunda da uyarın bırakın bi kere kırılsınlar bi şey olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…