- 10 Ekim 2014
- 32.980
- 148.653
- 798
- Konu Sahibi Cucuthecat
-
Bu yöntemi deneyeceğim mutlaka. Yoldan geldiklerinde banyo yapmak istemiyorlar mesela. Söyleye söyleye banyoya sokuyorum yolun tozu toprağıyla oturulur mu verin kirlileri atayım falan diye hemenYukarda birisi şakayla karışık her şeyi söylerim yazmış. Evet bu çok güzel bir yöntem ben de sık sık böyle ifade ediyorum mecbur onlara. Benim kayınvalidem de dışarda tuvalete girince daha fazla dokunmamak için ellerini yıkamiyor evde yıkarım diyor. ben şakayla anne sakın bana veya herhangi hiçbir şeye dokunma o zaman. eve geçince de üstünü makineye at dışarısı hastalık dolu diyorum. böyle böyle bu konulardaki düşüncelerimi öğrenmiş oluyorlar. Bam bam bam soylmek yerine ciddiyet oranı yüksek bu tarz şakalar yapılabilir
Gönül koyduklarında da insan üzülüyor işte halbuki ne suçunuz varBenimkide el yıkamaz ama ben sürekli söylerim korona var bebek var evde diye artık gelmiyor rahatım
Çok haklısın.Üniversiteden yeni mezun olmuştu. Para biriktirebilmek için diretti sanırım ama hiç misafir mahcubiyeti de yoktu. Duş aldığı bi gün banyoyu temizlemek için girdim. Duşun giderinde regl pıhtısını gördüm ve temizlemek zorunda kaldım. Son damla o olmuştu. Kabus gibi bir dönemdi. Ergenliği henüz atabilmiş değil tavırları baya can sıkıcı o yüzden şu an yüzünü görmeye bile tahammülüm yok.
Eşimle çok konuştuk bu konuyu. O da elinden geleni yapıyor aslında. Anne babasıyla kavga etmesini istemem tabi ki. Yaşlı oldukları için normal konuşmayla laf anlatması çok zor oluyor. Sinir krizi geçirdiğimde hastaneden gelince o hışımla konuşmuştu. O zaman çok sinirlenmişti yaptıklarına2 hafta çok fazla ya. Ben Turkiyedeyim, ailem yurtdisinda ona ragmen gidip tek seferde 2 hafta kalmadim hic, ailem de kalmadi ustelik sorun yaşamiyoruz birlikteyken, ona ragmen uzatmiyoruz.
Eşimin ailesini de istemem 2 hafta ki bir de boyle pis pis seyler yapip evde huzursuzluk yapacaklarsa mumkun degil.esime derdim ya bu kadar gelmesinler ya ailene cozum bul ama.bastan girmezdim hic mubtemrlen
Hak veriyor sağolsun ama çaresiz bir yerde. Arada kalıyor ona da üzülüyorumÇok haklısın.Ay bi fena oldum.
Eşin ailesi konusunda genel olarak sana hak veriyorsa iyi. Kendine iş cikarsanda bu kalma süresini kısaltsan iyi olur aslında yada sürekli uyarsan.
Canım istedigini koysun benim bebeğim sağlığım onlardan daha önemli...düşün benimki bir iç çamaşırıyla 3gun gezen biri ve evim leş gibi kokuyordu söylüyordum tuvalet kağıdı var kullan bak kokuyorsun diye ben sevmem diyordu bir sus iki sus 3ncude söylüyorsun baştan nasıl alistirirsan...benimki bana inat yapıyor ne kendi evinde ne kızlarının evinde oylr değilGönül koyduklarında da insan üzülüyor işte halbuki ne suçunuz var
ahahah mesela direkt " Ya olmaz öyle umumi tuvalete falan da giriliyor ediliyor etraf hastalık dolu terlemissinizdir hem siz yıkanırken ben de çamaşırları atayım, surdaki sepete koyun" deyip emrivakiyleBu yöntemi deneyeceğim mutlaka. Yoldan geldiklerinde banyo yapmak istemiyorlar mesela. Söyleye söyleye banyoya sokuyorum yolun tozu toprağıyla oturulur mu verin kirlileri atayım falan diye hemen
Çocuk olunca ben de daha hassas ve daha cesaretli olurum diye umuyorum. En iyisini yapmışsınızCanım istedigini koysun benim bebeğim sağlığım onlardan daha önemli...düşün benimki bir iç çamaşırıyla 3gun gezen biri ve evim leş gibi kokuyordu söylüyordum tuvalet kağıdı var kullan bak kokuyorsun diye ben sevmem diyordu bir sus iki sus 3ncude söylüyorsun baştan nasıl alistirirsan...benimki bana inat yapıyor ne kendi evinde ne kızlarının evinde oylr değil
Ay iğrençÜniversiteden yeni mezun olmuştu. Para biriktirebilmek için diretti sanırım ama hiç misafir mahcubiyeti de yoktu. Duş aldığı bi gün banyoyu temizlemek için girdim. Duşun giderinde regl pıhtısını gördüm ve temizlemek zorunda kaldım. Son damla o olmuştu. Kabus gibi bir dönemdi. Ergenliği henüz atabilmiş değil tavırları baya can sıkıcı o yüzden şu an yüzünü görmeye bile tahammülüm yok.
Yani işte ne bileyim o an aklıma öyle bi seçenek gelmedi. İğrenme duygum pek yoktur ama görünce sinirlendim sadece. Eşime bahsettim bundan. Senin ailenin pisliğini temizlemek zorunda değilim eşek kadar kadın diye. Mahçup oldu bişi de diyemedi. İnsana bazen kal gelir ya, öyle bi an yaşadımAy iğrençne temizliği ya bağıra çağıra ona o banyoyu kırklatırdım. Abisinden utanır da kendi giderdi herhalde o zaman. Ne mecburiyetiniz var, herşey dahil pansiyon mu sizin eviniz?
Utanması gereken eşin değil kardeşiydi, tabi o duygu varsa.. Anlıyorum o an bi sinirle temizlemiş olabilirsiniz tabiki.Yani işte ne bileyim o an aklıma öyle bi seçenek gelmedi. İğrenme duygum pek yoktur ama görünce sinirlendim sadece. Eşime bahsettim bundan. Senin ailenin pisliğini temizlemek zorunda değilim eşek kadar kadın diye. Mahçup oldu bişi de diyemedi. İnsana bazen kal gelir ya, öyle bi an yaşadım
Sizin evinizde sizin eşyanıza ya da sahip olduğunuz dostunuza kötü davranamaz. Sevmeyebilir aman uzak dursun benden alın diyebilir ama bağırıp hayvana tekme atamaz. Benimde kuşlarım var kötü söz söylese çok kızar alınırdı. Kedi bende istiyorum sevmediklerini ama pis o vs diyerek belirtiyor k.valide. Takmıyorum ama sahiplenirsem kötü davranamaz kesinlikle. Onlarda evin bir neşesi çocuğu oluyorlar. Senede bir kere geliyorlarmış eşiniz için sabredin diyeceğim ama görümceler arada ziyarete gelir döner sizde kalması gerekmez. Tek başınıza 7 kişi ağırlamak zor. Uzaktan gelmişler tamam ama en normali 1 hafta en fazlası hadi 10 gün olsun. 2 hafta çok. Benimde wcden sonra eline özen göstermeyen yakınım var zorla söyleyerek yıkatıyorum. Çok söyledim mecbur yıkıyor. Kadının yaptığı yemeği nasıl yiyebiliyorsunuz? Ben kusardım. Ve açıkça söylerdim elinizi yıkamıyorsunuz böyle olmaz ben böyle yetişmedim bana ters midem almıyor dokunmanız herşeyi diye. Bilsinler bu pisliğin zirvesi.Merhabalar hanımlar,
Eşimin ailesi doğuda yaşıyor biz başkentteyiz. Beş senelik evliyiz çocuğumuz yok. 85 m2 2+1 bir evde yaşıyoruz. İki tane de kedimiz var.
Eşimin ailesiyle genel olarak bir sorunum yok ama her kış iki hafta geçirmek için bize gelirler. Başta bu durum beni rahatsız etmedi ama ev içerisindeki davranışları rahatsız etmeye başladı. Açıkçası evini mahrem ve sığınak olarak gören biriyim genellikle misafir ağırlamaktan çok hoşlanmam, misafirliğe de çok nadir giderim. Eşimin ailesi kedilerden hoşlanmıyor ve kedi beslememiz başından beri sorun oldu bu konuda sürekli laf soktular. Kedilerden biri kendilerine yaklaşınca hemen itip kakıyorlar. Kp bir keresinde tekme atmaya çalıştı ve çok zoruma gitti. İkisini de sokaktan zor durumda sahiplendim yaşamaları için çok mücadele ettim bu yüzden evin bir üyesi olarak görüyorum onları.
Hijyen konusunda çok titiz değiller. Tuvaletten sonra ellerini yıkamıyorlar mesela. Kv min o şekilde yemek yapmasından rahatsız oluyorum ama dile getiremiyorum. Onlar geldiğinde aynı şehirde yaşayan iki görümcem de kalmaya geliyor ve küçücük evde altı yedi kişi ağırlamaya çalışıyorum. Açıkcası çok yoruluyorum. Aralık sonunda gelmelerini bekliyoruz. Eşim iki üç hafta öncesinden kedileri annene gönderelim demeye başladı ben de reddettim. Tekrarlayınca olay kavgaya döndü ve rahatsız oluyorlarsa gelmeyebilirler dedim.
Aşırı tepki mi gösteriyorum merak ediyorum.
O ellerle her yeri elliyorlar nasıl sorun etmezsiniz şaşırdım. Yemek yapmasa buzdolabının tezgahı tutar masayı tutar.Laf arasında bi çıtlattım ama yıkıyorlardır sen duymamışsındır dedi ama öyle bişi olmadığına eminim. Yine sorun olmaz hani napabilirim ama o ellerle yemek yapmasa keşke.
O ellerle her yeri elliyorlarLaf arasında bi çıtlattım ama yıkıyorlardır sen duymamışsındır dedi ama öyle bişi olmadığına eminim. Yine sorun olmaz hani napabilirim ama o ellerle yemek yapmasa keşke.
Allah ım ne pis insan varmış el yıkamayan ya. Halbuki kaçıncı yüzyıldayız çeşmeden akıyor su. Gidip tulumbadan mı çekiyorlar kovayla.Gönül koyduklarında da insan üzülüyor işte halbuki ne suçunuz var
Benim sana tavsiyem gelmemeleri daha mantıklı ama eşinin ailesi 2 hafta idare et ama gorumcelerine ne oluyor onu anlamadimMerhabalar hanımlar,
Eşimin ailesi doğuda yaşıyor biz başkentteyiz. Beş senelik evliyiz çocuğumuz yok. 85 m2 2+1 bir evde yaşıyoruz. İki tane de kedimiz var.
Eşimin ailesiyle genel olarak bir sorunum yok ama her kış iki hafta geçirmek için bize gelirler. Başta bu durum beni rahatsız etmedi ama ev içerisindeki davranışları rahatsız etmeye başladı. Açıkçası evini mahrem ve sığınak olarak gören biriyim genellikle misafir ağırlamaktan çok hoşlanmam, misafirliğe de çok nadir giderim. Eşimin ailesi kedilerden hoşlanmıyor ve kedi beslememiz başından beri sorun oldu bu konuda sürekli laf soktular. Kedilerden biri kendilerine yaklaşınca hemen itip kakıyorlar. Kp bir keresinde tekme atmaya çalıştı ve çok zoruma gitti. İkisini de sokaktan zor durumda sahiplendim yaşamaları için çok mücadele ettim bu yüzden evin bir üyesi olarak görüyorum onları.
Hijyen konusunda çok titiz değiller. Tuvaletten sonra ellerini yıkamıyorlar mesela. Kv min o şekilde yemek yapmasından rahatsız oluyorum ama dile getiremiyorum. Onlar geldiğinde aynı şehirde yaşayan iki görümcem de kalmaya geliyor ve küçücük evde altı yedi kişi ağırlamaya çalışıyorum. Açıkcası çok yoruluyorum. Aralık sonunda gelmelerini bekliyoruz. Eşim iki üç hafta öncesinden kedileri annene gönderelim demeye başladı ben de reddettim. Tekrarlayınca olay kavgaya döndü ve rahatsız oluyorlarsa gelmeyebilirler dedim.
Aşırı tepki mi gösteriyorum merak edibe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?