Eşinizin ailesini ne sıklıkla ağırlıyorsunuz?

Senede iki hafta değil mesele zaten.
Başka alternatif kalacak yer olduğu halde 14 günü o evde geçirmeleri mesele.
Kediyi tekme atacak kadar sevmiyorsa gidip kızının evinde kalabilir kv.
Kimsenin sahiplendiği iyileştirdiği gözü gibi baktığı evcil hayvanına tekme atamaz.
O insanın evine geliyorsa orada yaşayan canlıya da saygı duymak zorunda.
Ayrıca herkes rahat etsin diye tavizi niye hep gelin versin.
O diyor mu ulan ben normalde pis biriyim elimi yıkamayı bilmem ama gelinim rahatsız olur dur şu ellerimi yıkamaya dikkat edeyim diyor mu mesela.

İki ayda bir yatılı iki gün kalırlar.
Bende onlara iki haftada bir yemeğe giderim.
Eşim her hafta gider.
Aynı şehirlerde ama uzağız baya 50 km gibi. Araçları yok.

İnsan çocuğunun evine bile gitse o eve uyum sağlamalı, benim de kedi fobim var ama arkadaşıma gidip kaldım 2 gün. Yatarken kapıyı kapattım sadece. Zaten üstüne atlamıyor, ısırmıyor. O insanların da kediden korktuğunu sanmıyorum, köyde yaşayan insanlar alışkın bir sürü hayvan var.

Benim evime de kedi fobisi olan çok arkadaşım geldi.
Dediğiniz gibi yaptım hep.
Hatta bana bı odaya kapat dediklerinde biz kendimizi bı odaya kapatalım onlar rahatça gezsin derim hep.
Oturduğumuz odayı kapatırız kediler rahatça takilirlar böylece.
Bence korku değil bunların ki tiksinme ve saf kötülük tekme atması beni çok sinirlendirdi.
Kendisi elini yıkamayı bilmiyor o tekme attığı kedi günde saatlerce kendisini temizliyor mis gibi.

Görmediyseniz ben söyleyeyim. Çocuk sevmeyen birçok insan var.
Dolayısıyla ortaya koymaya çalıştığınız tez, külliyen yanlış.

Masum bir canlıya öyle davrananda vicdan yoktur. Ben de vicdanı olmayan bir insana saygı duymam.
Bu durumda eşiniz devreye girmeli ama anladığım kadarıyla o rahatsız değil ve size saygısı da yok.
Ben olsam beş karış surat asar açık açık söylerdim hijyen konusunu. Lütfen ellerinizi yıkayın, kedime bu şekilde davranmayın diye. Rahatsız oluyorlarsa kızlarında kalsınlar.

Ben sevmiyorum yaramaz cocuk, gormediniz, duymuş olun ama kimsenin yuzune de cocugun cok yaramaz sevmiyorum diyemem. Esimin bi arkdasi israrla evine davet ediyor mesela gitmeyip bahane uyduruyoruz cunku cocuklari durmuyor kafamiz kazan oluyor evlerinde, 5dk sohbet edilmiyor. Ama insanlara bunu diyemiyorsun ve baska bahane uydurup evlerine gitmiyoruz.

Malesef. Öyle büyük sorunlar yaşamıyoruz şükür ki, Allah var şimdi geldiğinde yemek yapar mutfağı toplar ama her hafta gelmeleri zorluyor. Kızı çok dağınık kedime de hiç iyi davranmıyorlar.

Eşimin bi abisi burada o da 2 ayda gelirler, cocuklari oldugu icin cok sık gelmek istemiyorlar.

Son düzenleme:
Kendi ailem daha sık gelir eşimin ailesi senede 1 o da belki. İki ailede aynı ilde yasiyorlar biz başka bir ildeyiz.
Sizde bence sorun gelmelerinden ziyade hareketleri ki bence çok yanlış. Haklısınız daha net olun sadece. Bı de küçücük eve o kadar insan nasıl geliyor yani pes.

bir eve misafir olarak gidiyorsan ev sahibinin düzenine ayak uydurmalı insanlar bide elini yikamıyorlar falan dediniz yardım etmek isterse sen yorulma anne falan de ıslak mendil paketin hep yanında olsun mikrop kaparsınız ayol

Ben olsam sesimi yükseltmiştim ne münasebet evimde benimle yaşayan kedimi tekmeleyecek.
Bakın evimde kedim,köpeğim yok ama kedisi ,köpeği olan arkadaşlarım var,hoslanmıyorsam gitmem evlerine ,gidipte o hayvanlara zarar veremem ki onların evi orası.
Gelmesinler beğenmiyor,rahatsız oluyorlarsa şayet. Kedilerinizi de tabi ki evden göndermeyin.

Ne münasebet, evimin bireylerini niye başka bir yere gönderiyormuşum? Beğenmeyen gelmez. Kedilerime de kimse laf edemez. Hele tekme filan, ağır kavga sebebi.

Oğlum var, büyüyünce anne eve fare alıp besleyeceğim diyor. Sen ozmn evime gelmez misin diye soruyor... Onu üst katta tutarsın gelirim diyorum, seviniyor... Fark ettiyseniz çocuk bile gelecekteki faresini koruyor. Anne evde farem olacak ben onu kısa süreliyğne başkasına veririm demiyor... Sahipleniyor... Tıbbi Bi durum olsa anlarım... Açıkça bunlar evin üyesi gitmezler, onlar varken gelebilirler gibi... Diğer konularda da açık olun. Kırmadan şaka yollu konuşabilirsiniz. Anlamazlarsa üslubunuz sertlrlerek devam eder... Eşinizle kavga ederek çözemezsiniz... Kimse yoğurdum ekşi demiyor....

Ben mülayim insanım istedikleri zaman ağırlarım hiç sorun değil amaaaa bir kedi annesiyim, kızımı tekmelemeye çalışan o ayağı kırmadan çıkarmam o evden, bu konudaki tavrımı herkes bilir en başta eşim. Büyük olay çıkar yani tarif edemiyorum ne evlilik görür gözüm ne başka bir şey yakar yıkarım sonu kötüye varır o yüzden eşim hep tetiktedir biri geldiğinde ters bir şey olmasın diye. Sevmeyen evime gelmesin bir zahmet hele onlar geliyor diye kedimi göndereceğim aklımı kaçırırım

Bende de var maalesef. kedi fobisi

eşinizle ortak eviniz olduğu için misafir olarak belirli bir süre katlanılabilir. bu sürede bence kedilerinizin iyiliği için annenize gönderebilirsiniz. tuvalet konusuna gelince ben kesinlikle söylerdim ellerinizi yıkamadınız sabun mu bitti ya da sular mı kesilmiş gibi. ya da çıkar çıkmaz kolonya falan dökerdim hemen. biliyorum bu şekilde takip etmek çok saçma ama bu saatten sonra eğitmek zordur bazı insanları.

Görümcemin kedisi ama kaynanamda kalıyor haftada bi gün macera oluyor evin içinde.
Yanı ben rahat edemiyorum .alışan alışıyor da ben hala alışamadım. böyle her an üstüme atlayıp gelicek sicricak diye tık oluştu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…