- 23 Mart 2015
- 5.758
- 12.175
- 448
- 36
- Konu Sahibi Cucuthecat
-
Senede iki hafta değil mesele zaten.Senede iki hafta gelmeleri cok normal ne yapsinlar istiyorsunuz hic gelip gutmesinler hic gorusmeyinmi? Kedileri anneniz gonderebilirsiniz inat etmeniz sacma hakli oldugunuz tek konu el yikamamalari herkes kedi sevmek zorunda degil tabi kotude davranmamali ama annenize gonderme seceneginiz varsa gonderin herkes rahat etsin
İnsan çocuğunun evine bile gitse o eve uyum sağlamalı, benim de kedi fobim var ama arkadaşıma gidip kaldım 2 gün. Yatarken kapıyı kapattım sadece. Zaten üstüne atlamıyor, ısırmıyor. O insanların da kediden korktuğunu sanmıyorum, köyde yaşayan insanlar alışkın bir sürü hayvan var.Cocuk sevmeyen insan gormedim ben henuz ama kediden korkan ayni ortamda bulunmak istemeyen insan cok gordum evin bireyi olabilir ben ona bisey demiyorum ama anne babaninda ogullarinin evine gelme haklari var zaten adamda kedileri goturelim demis yani hersey kadinin istedigi sekilde olacak diye bisey yok
Benim evime de kedi fobisi olan çok arkadaşım geldi.İnsan çocuğunun evine bile gitse o eve uyum sağlamalı, benim de kedi fobim var ama arkadaşıma gidip kaldım 2 gün. Yatarken kapıyı kapattım sadece. Zaten üstüne atlamıyor, ısırmıyor. O insanların da kediden korktuğunu sanmıyorum, köyde yaşayan insanlar alışkın bir sürü hayvan var.
Görmediyseniz ben söyleyeyim. Çocuk sevmeyen birçok insan var.Cocuk sevmeyen insan gormedim ben henuz ama kediden korkan ayni ortamda bulunmak istemeyen insan cok gordum evin bireyi olabilir ben ona bisey demiyorum ama anne babaninda ogullarinin evine gelme haklari var zaten adamda kedileri goturelim demis yani hersey kadinin istedigi sekilde olacak diye bisey yok
Cocuk sevmeyen insan gormedim ben henuz ama kediden korkan ayni ortamda bulunmak istemeyen insan cok gordum evin bireyi olabilir ben ona bisey demiyorum ama anne babaninda ogullarinin evine gelme haklari var zaten adamda kedileri goturelim demis yani hersey kadinin istedigi sekilde olacak diye bisey yok
Malesef. Öyle büyük sorunlar yaşamıyoruz şükür ki, Allah var şimdi geldiğinde yemek yapar mutfağı toplar ama her hafta gelmeleri zorluyor. Kızı çok dağınık kedime de hiç iyi davranmıyorlar.Her hafta sonu gelip 4 gün kalıyorlarsa kendi evlerinde 3 gün mü kalıyorlardı? İyi sabretmişsiniz. Benim tam tersi benim ailem çok uzakta, geldiklerinde eşim ısrar eder kalın diye. Ama her hafta da çok ya. Kendi ailemi de istemezdim o kadar.
Ne münasebet, evimin bireylerini niye başka bir yere gönderiyormuşum? Beğenmeyen gelmez. Kedilerime de kimse laf edemez. Hele tekme filan, ağır kavga sebebi.Senede iki hafta gelmeleri cok normal ne yapsinlar istiyorsunuz hic gelip gutmesinler hic gorusmeyinmi? Kedileri anneniz gonderebilirsiniz inat etmeniz sacma hakli oldugunuz tek konu el yikamamalari herkes kedi sevmek zorunda degil tabi kotude davranmamali ama annenize gonderme seceneginiz varsa gonderin herkes rahat etsin
Merhabalar hanımlar,
Eşimin ailesi doğuda yaşıyor biz başkentteyiz. Beş senelik evliyiz çocuğumuz yok. 85 m2 2+1 bir evde yaşıyoruz. İki tane de kedimiz var.
Eşimin ailesiyle genel olarak bir sorunum yok ama her kış iki hafta geçirmek için bize gelirler. Başta bu durum beni rahatsız etmedi ama ev içerisindeki davranışları rahatsız etmeye başladı. Açıkçası evini mahrem ve sığınak olarak gören biriyim genellikle misafir ağırlamaktan çok hoşlanmam, misafirliğe de çok nadir giderim. Eşimin ailesi kedilerden hoşlanmıyor ve kedi beslememiz başından beri sorun oldu bu konuda sürekli laf soktular. Kedilerden biri kendilerine yaklaşınca hemen itip kakıyorlar. Kp bir keresinde tekme atmaya çalıştı ve çok zoruma gitti. İkisini de sokaktan zor durumda sahiplendim yaşamaları için çok mücadele ettim bu yüzden evin bir üyesi olarak görüyorum onları.
Hijyen konusunda çok titiz değiller. Tuvaletten sonra ellerini yıkamıyorlar mesela. Kv min o şekilde yemek yapmasından rahatsız oluyorum ama dile getiremiyorum. Onlar geldiğinde aynı şehirde yaşayan iki görümcem de kalmaya geliyor ve küçücük evde altı yedi kişi ağırlamaya çalışıyorum. Açıkcası çok yoruluyorum. Aralık sonunda gelmelerini bekliyoruz. Eşim iki üç hafta öncesinden kedileri annene gönderelim demeye başladı ben de reddettim. Tekrarlayınca olay kavgaya döndü ve rahatsız oluyorlarsa gelmeyebilirler dedim.
Aşırı tepki mi gösteriyorum merak ediyorum.
Bende de var maalesef. kedi fobisieşimin ailesinin gelme huyu yok. ama benim annem yaşadığım şehre geldiğinde bende kalmaz çünkü ev kedi dolu ve kadın kedilerden rahatsız oluyor. kedileri itip kakmaz asla ama rahat da edemediği için kardeşimde kalır. gelinimizin de kedi fobisi var onlarla da ya onların evlerinde ya da dışarıda kafede filan buluşurum. yani öz ailemi bile yaşam biçimime uymuyorlarsa kalmalı misafir etmem kimse de alınmaz çünkü sınırlarım nettir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?