- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi fahri konsolos
-
eşim ailemi 1 yıldır belki 1 kere aramıştır, o da benim sormamla, onun dışında sadece ben aradığımda ayda yılda bir konuşur. ancak benim en az haftada 1 annesini ve ablasını aramamı istiyor. Sebep ise ben gelinim o damat. Sizde durumlar nasıl?
ailesi ve eşinin ailesi ile farklı şehir / ülkelerde yaşayanlara sorum daha çok.
canım aynı şekilde erkek olduğu için farklı oluyor sanırım bende hep aramasını isterdim çünkü o sık sık annesiyle konuşmamı istiyordu. şimdi hiç istemiyorum valla ayda yılda bir bide özel günlerde. çok takmamak lazım. erkek ya çekiniyorlar biraz. biz bayanlar daha çabuk samimi ilişki kuruyoruz. ama bende artık onun ailesiyle fazla iletişime geçmiyorum. çünkü hamileyken son 1,5 ayı ve sonrasında 3 ay annemlerde kaldım. beni hiç merak edip aramadılar. aradıklarındada hep eşimi soruyorlardı sen konuştun mu beni aramadı diye. yani resmen eşimi merak ettiğinden arıyorlardı. beni merak eden yok. halbuki çok yakındım onlara sürekli arardım. kayınvalidem büyük bir rahatsızlık geçirdi çocuk gibi baktım ona. ama yinede insan gelin olunca gelin olarak kalıyo herhalde çok bozuldum artık aramıyorum. eşimde bildiği için teklif edemiyor artık.
haklısın aramamakta caım
eşim ailemi 1 yıldır belki 1 kere aramıştır, o da benim sormamla, onun dışında sadece ben aradığımda ayda yılda bir konuşur. ancak benim en az haftada 1 annesini ve ablasını aramamı istiyor. Sebep ise ben gelinim o damat. Sizde durumlar nasıl?
ailesi ve eşinin ailesi ile farklı şehir / ülkelerde yaşayanlara sorum daha çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?