eşinizin ailesini ne sıklıkla arıyorsunuz, ve eşiniz sizin ailenizi ?

fahri konsolos

Ben giderim adım kalır mı acaba :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2010
8.367
5.409
248
eşim ailemi 1 yıldır belki 1 kere aramıştır, o da benim sormamla, onun dışında sadece ben aradığımda ayda yılda bir konuşur. ancak benim en az haftada 1 annesini ve ablasını aramamı istiyor. Sebep ise ben gelinim o damat. Sizde durumlar nasıl?

ailesi ve eşinin ailesi ile farklı şehir / ülkelerde yaşayanlara sorum daha çok.

aynı şehirdeyiz aklıma estikçe ararım. haftada en az 3-4 kez konuşuruz. oda benim ailemle sıkça görüşür.

benim eşimin anne ve babası yok ölmüşler...
eşim o yüzden benim aileme bağlıdır...
haftada 1 gün dayım kızkardeşim eşim ben yemeğe gideriz mutlaka..
yine haftada 1 gün dayımlarla maça fln gider...
haftada 1 annemi ziyarete gideriz hatta hadi kalkalım diyince dur çayımı bitirim dur kahvemi içiim diye diye geceyi yapar orda kalmak için...
kendi ailesi beni istemiyo diye görüşmüyor onlarla....
tercih yapmamı istediler bende yaptım diyor...
onlar gelip benden özür dilemeden barışmayacakmış...
onlarında hiç öyle bi niyeti yok..
bende görüşmüyorum onun ailesiyle....

valla biz kayınvalideyle biraz gevezeyiz galiba her gün olmadı bazen bi gün arayla upuzun konuşmalarımız oluo anamla bile o kadar konuşmuorum desem yalan olmaz yani

eşimin ailesi samsunda benim ailem antepte eşim ailemi aramaz ben konuşurken arada kaptırırım telefonu eline öyle ancak birde özel günlerde bayram seyran gibi. Bende eşimin ailesini pek aramam hoş onlarda beni aramaz :) arada bir işte kandilde bayramda onun dışında ayda 3 ararsam çok aramışımdır. Sevmediğimden değil ama kayınvalidemi çok severim sadece benim boş olduğum zamanlarda o uyuyordur diye aramıyorum eşimde çok dert etmez zaten.

Benim kayınvalidem beni her gün iki kere arar eşim annesiyle konuşmaz kendisinin teliyle arasalar yine beni konuştururur:) Kayınvalidem biraz çok konuşurda:)

en çok konuşan bızız sanırım kayınvalıdemı her sabah kalkınca oğluşumla ararız konuşuruz akşamlarıda k.valıdemle k.pederım arar öyle konuşuruz 1 gun aramazsam k.valıdem arar kızım neoldu aramadın merak ettım der bagımlılık olmuş bızde esımde annemle haftada 1 kez muhakkak göruşur

ayrı şehirlerdeyiz hrgün konuşuruzzz onlarr beni gündüz arar onlar aramazssa akşam ben ararımm kızdığım zaman engeç 4 5 günsonra muhabbet tekrar baslarr....aynı şekilde eşimde hergün arar sorar benim ailemi

maşallah hergün ne konuşuyosunuz, bizde bütün ailedeki hal hatırlar sorulduğunda konu bitiyor, öyle durup kalıyoruz :26:

eşimin ailesiyle aynı şehirdeyiz. benim ailem uzakta 6 -7 saat uzaklıkta.
eşim ailemi çok sever çok saygılıdır ama özel günlerde konuşurlar onun dışında arada bir.öyle telefonda sürekli görüşmeler olmaz anlayacağın.ben de ısrar etmem ara diye.
bana gelince hiç aramam.aramak istemiyorum.konuşasım gelmiyor.kendisi de aramak istemiyor.sen arasan sen konuşsan diyor. ama ben hiç istemiyorum.aramıyorum o yüzden.baskı da yapmıyor.
arada bir gideriz o kadar..bazen eşimin onların evladı, kardeşi olmadığını düşünüyorum.abilerinden ablasından annesinden çoookkk farklı.kınuşacak hiç bir şey bulamıyoruz.gittiğimizde de oturup oturup geliyoruz yüz yüze olduğumuz halde. tel.de ne konuşalım ki

canım aynı şekilde erkek olduğu için farklı oluyor sanırım bende hep aramasını isterdim çünkü o sık sık annesiyle konuşmamı istiyordu. şimdi hiç istemiyorum valla ayda yılda bir bide özel günlerde. çok takmamak lazım. erkek ya çekiniyorlar biraz. biz bayanlar daha çabuk samimi ilişki kuruyoruz. ama bende artık onun ailesiyle fazla iletişime geçmiyorum. çünkü hamileyken son 1,5 ayı ve sonrasında 3 ay annemlerde kaldım. beni hiç merak edip aramadılar. aradıklarındada hep eşimi soruyorlardı sen konuştun mu beni aramadı diye. yani resmen eşimi merak ettiğinden arıyorlardı. beni merak eden yok. halbuki çok yakındım onlara sürekli arardım. kayınvalidem büyük bir rahatsızlık geçirdi çocuk gibi baktım ona. ama yinede insan gelin olunca gelin olarak kalıyo herhalde çok bozuldum artık aramıyorum. eşimde bildiği için teklif edemiyor artık.

haklısın aramamakta caım

biaz farklı şehirlerdeyiz 2 ayda bir görüşürüz.zaronlu durumlar dışında aramam. o da benim ailemi aramaz.başlarda bu problemdi.şimdi ikimizde takmıyoruz.karşılıklı aramıyoruz.

kaynanam var sadce hıc aramam ısınamadım
kocam bıle annesı arayınca acmaz kendı arar nadıren cunku ne zaman arasak yada o arasa acsak nerdesınız nıe gelmıosnz dıo baska lafı yok
bnde arayıp sınırımı bozmuyorm artık

haklısın aramamakta caım

teşekkür ederim tatlım. bide bunlar tatar sürekli tatarca konuşuyorlar yanımda ilk başlarda anlamıyordum. ama gıcık olmaya başladım artık anlasamda anlamamazlıktan geliyorum eşime söylüyorum ama nafile insan kendini kötü hisseddiyor ya türkçe biliyorlar ama gidip yanında farklı dil konuşuyorlar.

kendi ailemi 4-5 günde bir, kayınvalidemide haftada 1 ararım..gerek yok ne aricam sabah akşam..zatn önemli bişey olursa arar insan..eşimde özel günlerde arar sadece

zorla olmaz ki bu gerçekten zorla aramak çok zor bence.yani evet ağzın aşınmayacak ya da incilerin falan dökülmeyecek ama istemeden nasıl konuşabilirsin ki?
kasılarak konuşmak istemez kimse.

Bende haftada 1 ararım kayınvalidemi ve hepsinde en az 20 dk konuşuruz,eşimse sadece özel günlerde arar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…