- Konu Sahibi fahri konsolos
-
benim kayınvalidem de haftada 1-2 kere oğlunu arar konuşur sonra telefona torununu ister.ama benimle konuşmak istemez hiç.önceleri arardım artık o da öyle yapınca aramıyorum.bu duruma da sinir olmaya başladım iyice.hatta dün akşam yine aradı eşimi. açmıycaksın işteyken istediğin kadar konuş beni adam yerine koymuyor annen dedim. bugün işteyken aramış niye açmadın teli demiş.ben de eşime diyorum söyle annene evdeyken konuşmayalım madem eşimi hiç yerine koyup konuşmayacaksın evdeyken açmam de diyorum.ona da yanaşmıyor.off napıcam böyle onlar öyle oğul,torun konuştukça kendimi dışlanmış hissediyorum.ne yapmalıyım sizce? bu arada konu sahibi arkadaşım kusura bakma.senin konun sayesinde ben de derdimi anlattım. dolmuşum ben debana bir fikir verin arkadaşlar...
benim kayınvalidem de haftada 1-2 kere oğlunu arar konuşur sonra telefona torununu ister.ama benimle konuşmak istemez hiç.önceleri arardım artık o da öyle yapınca aramıyorum.bu duruma da sinir olmaya başladım iyice.hatta dün akşam yine aradı eşimi. açmıycaksın işteyken istediğin kadar konuş beni adam yerine koymuyor annen dedim. bugün işteyken aramış niye açmadın teli demiş.ben de eşime diyorum söyle annene evdeyken konuşmayalım madem eşimi hiç yerine koyup konuşmayacaksın evdeyken açmam de diyorum.ona da yanaşmıyor.off napıcam böyle onlar öyle oğul,torun konuştukça kendimi dışlanmış hissediyorum.ne yapmalıyım sizce? bu arada konu sahibi arkadaşım kusura bakma.senin konun sayesinde ben de derdimi anlattım. dolmuşum ben debana bir fikir verin arkadaşlar...
arkadaşım bence eşin işyerinde konuşsun, evde konusupta seni daha fazla germesin..
ama eşinin annesine söylemesini istedigin kelimeler olmaz öyle,
eşin annesine akşama müsayit olmuyorum evde uzanıyorum, yatıyorum zaman bulmaıyorum konuşmaya derse daha iyi gibi olur ..
Kayınvalidenin bu yaptığı hiç hoş birşey değil çok ayıp ve yanlış.madem seninle konuşmuyor işyerindeyken arasın konuşsun oğlu ile.ayrıca sizinle neden görüşmüyor telefonda,eğer aranızda bir problem yoksa böyle yapması çok kötü birşey.eşininde biraz tepki vermesi lazım sonuçta,sen eşisin..bence herşey eşte bititor.eşiniz annesine "anne arıyosun benle torununla konuşuyosun ama eşimle konuşmuyorsun ayıp olmuyormu" diyebilir..bizim eşlerde iş yok olsa zaten bizleri ezdirmezler,ödleri kopuyor annlerinden babalarından
maşallah hergün ne konuşuyosunuz, bizde bütün ailedeki hal hatırlar sorulduğunda konu bitiyor, öyle durup kalıyoruz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?