- 3 Eylül 2012
- 21.884
- 57.711
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Günaydın cnm;
En son iki gün önce aradım sonrasında da kavga ettik zaten.
Onca mesafeden bile etkili olabiliyor kayınvalidem bu nasıl bir auradır ya...
Bazen herşey karşılıklı ben arayacaksam oda arasın.Kendi aramayıp beni zorluyorsa istesemde aramam.Sizin aileniz içinde bayramda, kandilde araması yeterliyse sorun olmaz heralde.
Ben gereksiz buluyorum öyle aramaları.
Anlaşamıyoruz. Bunun için kızıyor, kavga çıkarıyor..
Offf yaaa her konuda benim gibi düşünen bir eşle hayat ne kolay olurdu
Günaydın cnm;
En son iki gün önce aradım sonrasında da kavga ettik zaten.
Onca mesafeden bile etkili olabiliyor kayınvalidem bu nasıl bir auradır ya...
Bir insana zorla yaptırılan herşey inanın gün gelir biyerden patlak verir,tatlım Rabbim gönlüne göre bir eş versin bu anlamda ilk duan benden olsun
Benim için sorun değil ara, arama demem.
Gördükçe saygısını göstersin yeter.
Hadi ara annemi ara diye baskı yapmam.
Kendi arar ama ona göre önemli böyle şeyler.
Tabi benim ailem ona bir şey yapmadı o da var..
Ben gereksiz buluyorum öyle aramaları.
Anlaşamıyoruz. Bunun için kızıyor, kavga çıkarıyor..
Offf yaaa her konuda benim gibi düşünen bir eşle hayat ne kolay olurdu
Bir insana zorla yaptırılan herşey inanın gün gelir biyerden patlak verir,tatlım Rabbim gönlüne göre bir eş versin bu anlamda ilk duan benden olsun
Son cümlede saklı herşey:))herkesin kendi düşüncesi:))
Benim içinde önemlidir ama öyle 15 günde bir diye şart koşarak değil sonuçta herkesin başka hayatı var.Belkide zorladıkları için yada arayınca huzur kaçırmaya meyilli oldukları için aramak istemiyor çoğu kişi:))Kavga çıkardıkça tersine gider insan.
İlgimi çekmeye başladı bu kv konuları dalıyorum bende.Benimki nasıl olacak bilmeden bende dua isterim:))
Yok arayınca gayet kısa net konuşma yaparım.
Huzur kaçırcak kadar vakit vermem zaten
Ama inanın 5 ay aramasam aramak aklıma gelmez.
Sevgim yok,gıcığım çok o kadar yani..
Bayramlarda bile eşim hatırlatır..
Ve bıktı bu durumdan. Onu zor durumda bırakıyormuşum..
Diyor ki bir gün ya bir gün kendiliğinden aradığını görmedim.
O da benden dertli işte hayat
Bende arada kafama yatanlara yorum yazıyorum bitanem:114: sen duamı istiyorsun ben sana Hatim indiriyorum senin haberin yok
zorla güzellik olmaz cnm ben kv 2gune bır ararım hıçte gocunmam onla konuşup dertleşmek hoşuma gıdıyo tabı oda benı arar kızım nasılsın dıye bazen hergun arıcamda ayıp olur dıe aramıyom bende.eşimine ben zorla aratırım bak o senın annen arasana dıye.seviyorum ben kv sende aranızda önemlı bır sorun yoksa sende sevdıgımın adamın annesı o olmasA eşimde olmazdı dıye sevebılırsın
Hele hele eş de tamamen aileci ise işte size sonun başlangıcı ! bu tarz olaylar ne kadar birbirlerini severlerse sevsinler eşlerin aralarına soğukluk sokar bundan adım gibi eminim:114: yanlış anlama sakın sevgili faat yorumum senin yorumuna gibi ama aslında hayatın gerçekleri
Yok arayınca gayet kısa net konuşma yaparım.
Huzur kaçırcak kadar vakit vermem zaten
Ama inanın 5 ay aramasam aramak aklıma gelmez.
Sevgim yok,gıcığım çok o kadar yani..
Bayramlarda bile eşim hatırlatır..
Ve bıktı bu durumdan. Onu zor durumda bırakıyormuşum..
Diyor ki bir gün ya bir gün kendiliğinden aradığını görmedim.
O da benden dertli işte hayat
Sizin adınıza sevindim ne hoş..
Yok ben artık onları gerçekten sevemem malesef..
Onlar da sevmesinler sorun değil benim için.
Ama eşim için sorun..:26:
ben ararım genelde hep.hatta 1 haftada 2 kere falan konusuruz.ben aramayınca kv birşeymi oldu diye arar.
alıstırma meselesi.ama zorla güzellik olmaz.istemiyorsan aramazsın ama eşininde gönlü olsun diye birgün gözüne sokarak kendin ara dicem
ama o zamanda yapmacık olacaksın dimi.aman yukarı tükürsen bıyık asagı tükürsen sakal.
ama evlilikte bazen yapmacık olunuyor be canım.
Hele hele eş de tamamen aileci ise işte size sonun başlangıcı ! bu tarz olaylar ne kadar birbirlerini severlerse sevsinler eşlerin aralarına soğukluk sokar bundan adım gibi eminim:114: yanlış anlama sakın sevgili faat yorumum senin yorumuna gibi ama aslında hayatın gerçekleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?