- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Aramak zorunda mıyız yani içimizden gelmese de?
İnanın bıktım eşimin şu beklentisinden,baskısından yaa..
Eşim 15 gün aramasam söylenir!
Bana kalsa bayramda kandilde aramak yeterlidir.
Hem niye hep gelin arar ki?
Eminim kv kp tarafından aranan gelinler var..
Evlilik bu yapmacık roller olmadan huzurla yürüyemez mi?
[SUB]canım senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum, akla yatkın olan birbirini seven sayan benimseyen insanların araşmasıdır değil mi, insan sevildiğini de hisseder zaten, genelde erkek ailelerinin aranma talebi egolarından gelir, yine genelde geline değilde oğullarına söylerler bizi aramıyo diye, oğullarını denicekler acaba kıza baskı yapacak mı lafını geçirecek mi, yoksa meraklı olduklarından değil, elbette istisnalar var ama genel durum bu
şimdi düşünüyorum benimde erkek kardeşim var annem ya da ben gelin bizi arasın diye kardeşime baskı yapıcaz? bakıyorum aklıma yatacak mı diye, valla yatmıyo, ne yani biz ezikmiyiz zorla birinin bizi aramasından medet umucaz, ben annemi ararım o beni[/SUB]
ben kendilgimden aramam
e$im konu$uyorken kp beni sorarsa teleofnu bana verir ayda bir falan, zoraki konu$urum yani
ama bide madalyonun oteki yuzu var , e$imde benim babami bayramdan bayrama arar ben hep konu$urum denk gelirse nadiren onu veririm teli ama genelde o yokken konu$uluyor benim babamla
yani e$imin bana sitem hakki yok, onun babamla konu$ma sayisina gore ben yine çok konu$uyorum babasiyla
ne benim annem ne onun annesi hayatta deil .. kp + uvey kaynanalar olunca idare ediyoruz maalesef
e$imin oz annesi olsa kendim SIKSIK arardim, ozelliklede kendi annemide kaybetmi$ken ama nasip kismet i$te ..
bende kv ye anne demek zorunda kaliyorum istemedigim halde
senin i$in daha zor , ben bi kotuluklerini gormedim alalade olan senin kadar zorlanmiyorum galiba , bide uzagiz 3000 km çok bi$ey yapamiyolar :)
ele kari$mak zor dur derdi hep rahmetli annem ..
adi ustunde el i$te onlar, kocanla iyiysen daha iyi olacaksinki onlara firsat vermeyeceksin ..
ve bunun içinde rol gerekiyorsa en iyisini yapacaksin ...
her gelin ister ki kaynanası ve kayınbabasıylsa samimi olsun ama mesafeler bozulmasın....her kaynana da ister ki gelin samimi olalım ama mesafeyi koruyamaz bazıları hatta hepsi...birde yaşanmış kötü hadiselerin sebebiyle mesafeler aralar açılır gider...peki sonrasında ne kalır?? eşlerin baskısıyla hatta psikolojik bi baskıyla istemeyerek aramalar başlar...isteksiz konuşmalar görüşmeler başlar....
ben önceleri eşim annesini aradıkça banada verirse konuşurdum havadan sudan...eşimle denk gelmezsek de bazen arardım, ama şu aralar aramıyorum kv dem de aramıyor...mesafe var artık aramızda...böyle olmasına kv dem sebep oldu..aşırı müdahele, ben bilirim havalarına asla gelemem o yüzden az görüş az didiş yöntemini uyguluyorum...kafam rahat şükür...
eşim belki rahatsız olabilir bu durumdan ama oda sonuçta görüyor, zaten baskı yapsa da boşa yapar, asla başkasının baskısıyla yol çizemem...
bu arada müdahele etmek için mesafeler yetersizdir...uzayda bile yaşasa yetişen kv yetişir...
her gelin ister ki kaynanası ve kayınbabasıylsa samimi olsun ama mesafeler bozulmasın....her kaynana da ister ki gelin samimi olalım ama mesafeyi koruyamaz bazıları hatta hepsi...birde yaşanmış kötü hadiselerin sebebiyle mesafeler aralar açılır gider...peki sonrasında ne kalır?? eşlerin baskısıyla hatta psikolojik bi baskıyla istemeyerek aramalar başlar...isteksiz konuşmalar görüşmeler başlar....
ben önceleri eşim annesini aradıkça banada verirse konuşurdum havadan sudan...eşimle denk gelmezsek de bazen arardım, ama şu aralar aramıyorum kv dem de aramıyor...mesafe var artık aramızda...böyle olmasına kv dem sebep oldu..aşırı müdahele, ben bilirim havalarına asla gelemem o yüzden az görüş az didiş yöntemini uyguluyorum...kafam rahat şükür...
eşim belki rahatsız olabilir bu durumdan ama oda sonuçta görüyor, zaten baskı yapsa da boşa yapar, asla başkasının baskısıyla yol çizemem...
bu arada müdahele etmek için mesafeler yetersizdir...uzayda bile yaşasa yetişen kv yetişir...
Biz farklı şehirlerdeyken yani evliliğimizin ilk 4 yılı diyeyim,
haftada bir ya onlar ya da eşim arardı.
Her konuşmada ya eşim X de yanımda vereyim hemen der ,
ya da onlar telefona isterlerdi.Ben aramazdım.
Tabi çok çok sonra fark ettim ki, bizimkilerle hep ben konuşuyorum,
hiç eşimi de vereyim falan demiyorum.
Eee annemler de telefona istemiyor.
Dolayısıyla eşim bizimkilerle hiç konuşmuyordu.
Eh dedim görürsün sen
Aradıklarında eşim teli bana verecek olsa işi var de derdim ya da hemen odayı terkeder, lavaboya girerdim
Bir oldu, iki oldu eşim neden böyle yapıyorsun dedi ,
Dedim ki ben sizinkilerle hep konuşuyorum da sen neden bizimkilerle konuşmuyorsun?
Yok konuşuyorum da bilmem ne :)
Tabi bunu sonradan kendisi de benim söylememle farketti. :)
Hiç farkında bile değildi yaptığının.
Faatcım problemlerinizi biliyorum.
Bizim aramızda hiç bir problem olmamasına karşın ben dahi konuşmak istemezdim.
Ya da zoraki nasılsın iyi misin, o kadar.
Çünkü farklı şehirlerdeydik, doğru düzgün tanımıyordum ki.
Ama senin yerinde olsam ben kendimi biliyorum aramayı bırak, görüşmezdim bile.
Sen sakın yapma ama
bu konuda çok haklısın arkadaşım durması gerektigi yeri bilmeyene bazen hadini bildirmek iyi oluyor en azında susuyor diye aptal yerine konulmaktan kurtuluyorsun. zaten ne yazıkki nasıl davranırsan davran yine adın el kızı olmuyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?