Eşinizin ailesini ne sıklıkta arar sorarsınız?

2 haftada bir gerçekten çok geliyor yaa

cnm sonuuçta onlarda senin zorla aradıgını tahmın edıyolardır tatlı dıl yılanı delıgınden cıkarır sen cıvıl cıvıl annecım nasılsın babacım nasıl sın dıye sorarsan 3.ye sen aramadan onlar ararlar ama sevmeden zor bıraz sevmeye çalışsan ortada önemlı bısı yoksa

Babalık etmeyen adama baba demek zor geliyor babacım demek ölümdür benim için
Elimden gelse anne,baba demiycem ben yaa..
Sevmem artık imkansız onlar haddini bilmez, huzursuz insanlar.
Ben de kinciyim..
Eşim onlara olan soğukluğumu kabullensin istiyorum.
Allah sonumuzu hayır etsin.

o dedıgın ımkansız cnm anne baba atılırmı hıç can onlar sen annenı babanı aramadan durabılırmısın kabul etsende etmesende sız bır aılesınız sevmeye calıs cnm gercekten faydasını gorursun ne kv var okuyoruz halımıze sukretmek lazım

Kendi atmasın tabi ama beni rahat bıraksın..
Ben ona baskı yapmıyorum. O da bana yapmasın.
Şükürlük insanlar değiller benimkiler de

Neler yaşadınız bilmiyorum, ama iki haftada bir 5 dakika ayırmak çok da zor olmasa gerek?

Aramam için baskı yapmasın, görüşmem için baskı yapmasın, ben kafama göre takılayım...
Sadece sizin için söylemiyorum, böyle düşünen çok.
Yüzyüze bakılmayacak kadar büyük problem yaşayanları tenzih ediyorum, dediğim gibi sizin ne yaşadığınızı da bilmiyorum.

Sonuçta ortada evlilik var, seversiniz veya sevmezsiniz aile olma durumu var.
Nefsi biraz öldürüp eşe duyulan saygıdan arada bir aramak bir şey kaybettirmez.

Katılıyorum bu yoruma. 2 haftada veya haftada hadi iki defa olsun toplamda 10 dk konusmanin buyutulecek bir yanı yok ki. Eğer büyük sıkıntılar kopmalar yasamamissaniz arayip hal hatır sormanin bir zorluğu yok. Zamanla alisirsiniz ve sevmeye çalışırsanı hem eziyet gibi gelmez hem esinizin gözünde degeriniz cok artar.

Bizim icinde öyledir mesela esimiz ailemizi arayip sorsa mutlu olmaz miyiz. Demek ki beni seviyor ki ailemede değer veriyor diye düşünür esimizi daha cok severiz. Bu açıdan da düşünün ve zorla degil isteyerek yapmaya çalışın.

Ben de haftada iki kere ararım en az. Onlar da ayda bir iki kere belki . Cogunlukla ben ararım. Esim bir gun bile ara demez. Ben de aramaktan gocunmam gayet de zevkle konuşurum.
Ama bunuda kv ya da kp in bana laf sokmamasından beni uzmemelerinden kaynaklanıyor.
Kandilde ozel günde ben arayana kadar bazen onlar bile ararlar beklemezler .

3 yildir taniyorum esimi 1 defa bile aramadim ailesini.
Zaten anne babasi ayri.annesiyle gorusmuyor ben hic tanismadim zaten.
Kayinpederim aradasirada arar sagolsun torununu sormak icin.
Yani netice itibariyle ben hic aramiyorum.

Benim kayınvalidem yok eşim küçükken ölmüş ama eşimi görümcelerim ( 5 adet görümcem var ) büyüttüğü için onları abladan ziyade anne gibi görüyor. Hergün işten eve gelmeden önce onlardan birine yada kayınpederime mutlaka uğrar. Bende ortalama haftada 1 kez gidiyorum. Evleri birbirine yakın olduğu için kayınpederim ve görümcelerim biraraya geliyoruz. O yüzden çok da aramama gerek kalmıyor ama yinede 2 haftada bi ya onlar arar ya ben ararım. Eşimin hatrıda var tabi ama zaten sevdiğim insanlar...

ben aramıyorum eşimle konuştukça selam selam o kadar, eşimde benim ailemi aramaz öyle bi beklentim hiç olmadı, 1 haftadır kayınvalidemler bizdeydi, bugün yolcu ettik o 1 haftada gayet iyiydik güldük eğlendik yedik içtik oturduk, yüz yüzeyken edilen muhabbet yeterli ben ne konuşabilirimki eşimin ailesiyle, yapmacıklığa lüzum yok

gunde bır kez kayınvalıdemı ve bır kez kayınpederımı ayrı ayrı ararım aynı evde olmalarına ragmen ve bunu gonulden yapıyorum esımde benım annem babamla arkadas gıbı bıldıgın muhabbete arar babama bayılır

İşte tam benim düşüncem..
Ama eşim farklı düşünüyor malesef..

İşte tam benim düşüncem..
Ama eşim farklı düşünüyor malesef..

canım ben panik atak hastasıyım, eşimle 9 sene çıktık ve annem çok çekti tüm bu etkenler birleşince ben evlenene kadar yani 9 sene boyunca eşimle madde madde herbi şeyi konuştum, bak annenin günü olur gitmem dedim, öyle zırt pırt aramam dedim nitekim öyle bi insan olsam sevgiliykende arardım ya da nişanlıyken,aklına ne gelirse perde yıkanacaksa sen çıkarır sen takarsına kadar herşeyi konuştum,yerinde olsam ben benim gibi bi kızla evlenmezdim bak iyi düşün dedim tamam dedi,kafadan sorunluyum bi cinnet geçiririm kim vurduya giderler
azcık deliye vurmak iyidir tavsiye ederim,herkes kendi anasıyla babasıyla ne konuşuyosa ne kadar konuşuyosa konuşsun

Canım ben de evlenmeden önce de aramazdım hiç.
İçimden gelmiyor o yapıda değilim.
Eşim nişanlıyken üzüldüğünü belli ederdi ama böyle baskı kuramazdı
korkudan..
Ben de tersim çünkü..
Eltim var benim bir tane o da vıcık vıcık samimiyet onlara.
Devamlı arar bilmem ne.
İlk gelinden öyle görmüşler anladığım kadarıyla kıyaslama yapılıyor.
Bu eltim haksızlıklara susar hiç büyüklerine cevap vermez.
Ben büyük küçük bakmam doğru eğriyi söyleyiveririm.
Hakkımı aradım diye terbiyesiz olmuştum zaten.

Eee sevmiyordum üstüne bu yaşananlar hepten nefret ettirdi beni tabi.
Nasıllar diye eşime bile sormuyorum.
Sanki ailesi yok ölmüş kabul ediyorum, ancak o zaman iyi hissediyorum.
Anası babası susmayan tipler, devamlı yok niye aramadı. Bak gördün mü
sormadı,gelmedi diye başının etini yiyorlar.
Aslında bana bayılıyorlar mi?
Yooo hiç sevmiyorlar hatta insan hisseder.
Sırf ele güne gösteri olsun. Gururları okşansın diye arayayım isterler.

Benim eşim de kötü hissediyor.
İstiyor ki sevileyim seveyim.
Tabi zorla olacak iş değil ama erkek kafası..

Hiç, hiç aramıyorum, kayınvalidem de aramaz beni, 15-20 günde bir eşimi arar o kadar. Eşim de aramaz, bana da ara demez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…