Onlar ne zamanda bir gelir?Siz ne zamanda bir gidersiniz?Çocuk doğduktan sonra durumlar değişti mi?Normal olan nedir?Ailelerin aynı şehirde olduğu evlilikte normal sıklık nedir?
Konum dışı yorumlara cevap vermeyeceğim teşekkürler.
İlk etapta aynı sitede oturuyorduk bi de uzakta ev vardı
H sonları uzaktaki evde kalıyorduk hafta içi de onlar catkapı geliyordu ben en az bir kez giderdim
Baktım bu catkapı falan olacak gibi değil geri durdum mesela saatsiz gelince odamdan cıkmadım mesela esime de dedim ki pijamalıyım ayıp olur yani chat diye 2300 da gelinir mi. Gelirse ben de görünmem ortada.
İkinci yıl bebek dogdu orada kalmalara devam catkapılar a da devam ama ben daha nesafeli
Üçüncü yıl baktılar bende pek iş yok onlar da mesafe koymaya basladı
Dördüncü yıl kalmalar neredeyse sıfıra indi
Çatkapı bitti çünkü tasındılar
Besten sonra da biz arada gideriz bazen olur bir iki ayda onlar neredeyse hiç gelmiyor
Gelmeme sebepleri sadece ben değilim baska konular da var.
Keşke bastan yılış yılış olmasaydık daha cok görüşsek dik bazı insan kendini sevdiremiyor tam tersine üsteledikçe üsteliyor.
Bence normali
En az iki üç haftada bir aile ziyareti olmalı( bizim tek boş günümüz var çünkü ve mesafe uzak) onlar da yine iki üç haftada bir gelince iki gece kalacak şekilde olsa iyi olurdu.
Benim kp yok. Kv evi uzak biz cok doluyuz ondan boyle. Evler yakınsa boş günler daha cok vs değişir. En az ya onlarda ya sizde haftada bir en az